Jump to content

NinjaTobbe

Edgemember
 • Content Count

  783
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About NinjaTobbe

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Östersund

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  bajs@hotmail.com
 • Telefon
  070999666

Recent Profile Visitors

1,294 profile views
 1. Så genomskinligt. Ni vill bara veta vilka flugor jag fiskar med.😐
 2. Hej! Hittade ett premiumspö ståendes vid en parkering efter ån. Fiskade hela kvällen, och spöt stod kvar. Troligen har någon packat i bilen och glömt spöt. Jag tog rätt på det, så att det inte skulle "försvinna". Spöt är lämnat hos Lasse som har campen och återfås mot beskrivning. Någon moderator får gärna flytta om det finns lämpligare ställe för upphittade prylar. /Tobias
 3. Allt som gått sönder gjorde det i början av min 2 hands karriär. Först knäckte jag ett Fenvick teckna av för att holken gled isär. Sedan skar min nya guideline reelmaster när en monsteröring rusade. Första fisken som rusade på den rullen. Efter det knäckte jag 2 st Chrilles flugfiskes 14 fotare samt en 12,6 på kort tid, för att det var skitspön. 12,6an var ett CFII, Det fullkomligt exploderade när jag skulle trä i linan första gången p.g.a. "spänningar i materialet" det var ca 16-17 år sedan. Efter det inget
 4. Blod från en ädelfisk så klart!
 5. NinjaTobbe

  tafsmatreial

  Jag tycker att den största fördelen är att fc inte åldras på samma sätt som nylon. Jag har slängt otrolig många spolar nylon som blivit för gammal eller som jag varit osäker på om de varit för gammalt. Sedan jag började med fc har jag aldrig slängt nått.
 6. NinjaTobbe

  Äckligt!!

  Jag tror jag måste gå och dra lite i slangen av upphetsning av dessa vackra fiskar! Ser öringen på bilden ut att väga 5,2??
 7. Band med det ett tag för många år sedan. Simmar fint fast var tunga att kasta då de "band vatten". Har inte för mig att de blev fula i asken efter bad. Inte fulare än andra flugor. Har för mig att det trasslade en del i krokarna.
 8. Jag har kört dubbel vänd uppåt intryckt i tuben i 5 år nu. Tycker att det funkar kanon. En enorm fördel vid lågt vatten, då krokarna inte får stryk.
 9. Drog som fan! Inte nåt fel på någon backing! :-)
 10. Nu måste jag gå o test dra på alla mina rullar. Var nog minst 6 år sedan jag bytte på nån rulle...
 11. NinjaTobbe

  CTS hållbarhet

  Har ett CTS Affinity som är 10+ år. Det spöt som har mest fisketimmar i mitt liv tror jag. Jag har sopat i toppen i åtskilliga träd, Sopat tunga flugor i toppen samt fått tuben avbruten på bagagebandet på flyget(med spöt i) utan att spöt har gått sönder. Samt landat flera laxar och öringar än med något annat spö. Holkarna är utan tvekan de mest pålitliga jag upplevt. Har aldrig hört att CTS skulle vara veka?
 12. Vad är materialkostnaden för dessa flugor/jiggar? Ser ut att gå åt minst 2 kaniner /fluga..
 13. Riktigt trist att folk har så dåligt omdöme. Har inte länsstyrelsen tillstånd att använda åtelkameror?
 14. Efter 4 säsonger har jag fått ett microhål under ena strumpan på mina G4. Kan bero på att jag klivit på en krok. Blir till att skicka in och byta strumpor. Hade hoppats att de skulle hålla för evigt, men som sagt så kan det ju vara något som stuckit hål.
×
×
 • Create New...