Jump to content

Noboat

Members
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Simrishamn

Recent Profile Visitors

1,697 profile views

Noboat's Achievements

Member

Member (2/5)

0

Reputation

 1. Tjena!

  Var jag för långsam på din Scandi Versitip?

  Är annars intresserad av den.

 2. Hej!

  Om du har tubasken kvar. Så köper jag gärna den

 3. Du har en tuff uppgift framför dig. Vattentempen har aldrig varit så hög så länge under tiden jag bott på Österlen (-91). Jag hade sökt mig söderut från hamnen räknat. Nattetid brukar fisken komma in ganska grunt,men som sagt vattentempen är hög ( 23 grader)
 4. Härlig aptitretare. Skall få förmånen att göra älvens bekanskap sön-tis. Lite varmt i vattnet, lite vatten. Men med flugan i vattnet kan det hända!
 5. Efter en veckas bom i Norge; allt, bara det är starkt Annars har Bowmore ett par finingar
 6. Bli full? quote name="Fettfenan" post="1723441" timestamp="1389790209"] Som frågan lyder. Är hemgjort blåbärsvin bara en kul grej, eller törs man försöka kombinera det med mat? I så fall vad?
 7. Har ingen egentlig referensram när det gäller tid eftersom jag bara sysslat med detta ett fåtal år. Men åter fr en vecka i Stjördal ger en tråkig bild. Bra privatvald hade vi. En landad fisk på sex man. I övrigt ingen synlig fisk, ingen tappad. Bra förutsättningar när det gäller temp i vatten. Fiskat på fallande vatten två gånger efter större och mindre flom.
 8. Hannu: tag dig i akt. Började 2010 för mig på samma vis. Ta omgående kontakt med avprogrammerare. Finns ännu hopp för dig, men jag hör hur det låter efter första fixen. Bara en gång till!!
 9. Hej Martin! Har för mig att priset var en krona per transferering såvida man inte var "konceptkund". I sådant fall är tjänsten kostnadsfri
 10. What's on your mind?

 11. What's on your mind?

 12. Bornholm är fantastiskt! Ser fram emot rapport nr 3. Tack för härlig läsning!
 13. Tycker det är svårt nog att landa dem med vanlig utrustning. Men lite fascinerande hur vi ofta kan göra saker svåra för oss
 14. http://www.youtube.c...d&v=5XaojY7rF2M Kan inte riktigt bestämma mig för om jag beundrar metoden. Måste dock kännas brutalt.
×
×
 • Create New...