Jump to content
Edgeforum

flaskan

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About flaskan

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

1,221 profile views
 1. Jag kör en perfection loop på 0.70 nylon, det fungerar riktigt riktigt bra, knuten har aldrig fastnat någonsin, varken under drill, kast eller något annat. Jag superlimmar knuten en vända för säkerhetsskull dock.
 2. Föredrar helt klart bild 1, kontrasten mellan bakgrunden är kanon! Jag skulle nog dock höjt upp blixten lite lite, så ljuset kom nästan direkt frånfaör flugan (Ur flugans perspektiv), men det kanske är för att jag är en skadad gammal bröllopsfotograf.
 3. flaskan

  Hjälp!

  Jag har för mig att Scierra körde spön med enbart scierra som logga, innan de började med PPT och XDA etc. som fanns för ett antal år sen.
 4. Om man betalar med kort, dras det i SEK från kontot då? Gör banken om valutan automatiskt? Dvs. inget man behöver tänka på där?
 5. Om jag skall beställa material från en butik i Danmark, vad bör jag tänka på? Förutom att göra om kursen till danska kronor på forex.se när jag räknar pris, blir det några tillägg? (Förutom frakten då förståss). Annat bra att tänka på? Vissa material är ju tokmycket billigare där!
 6. 1.25 in ser ut som reningsverksnacken? Tappade en riktigt fin där på uppskattningsvis runt 7 kilo när jag var där senast Fina kast förövrigt!
 7. Jag har ett paket oanvänd x-small eumer, den var lite för hård för min smak. Någon kanske vill byta mot fits x-small? Eller medium eumer.
 8. Eftersom ingen annan verkar ha testat så kan jag lägga in en liten recension. Köpte hem en nacke för att testa och jag är positivt överraskad. Prisvärd nacke tycker jag. På en skala 1-10 så kommer jag gradera hur jag tycker att nacken är. Storlek på själva nacken 9 Tapering på fjädrarna 7 Täthet i fibrer 7 Antal fjädrar på nacken 9 (Sjukt mycket fjädrar, dock inte lika mycket som gold eller #1 nackarna hos Metz och Whiting, men herregud, för priset är det sanslöst mycket fjäder) Spänst i fibrena 7 (Dvs. för mig alldeles lagom till laxflugor jag binder, detta är alltså inte tänkt som en t
 9. flaskan

  Regal?

  Ni som äger ett regalstäd med snabblåsning. Har hört att kvallen skall vara oslagbar, att städet håller i princip livet ut även om man använder det flitigt många timmar varje dag. Ni som har, hur upplever ni kvalitén?
 10. Jag minns inte, det var så länge sen! Men det var några år sedan den artikeln kom dock. Tack!
 11. Någon som har och har lite input om dessa nackar? Verkar hyffsat prisvärda då de på vissa håll går att få tag på till hyffsade priser. Hur är fjädrarna? Bra tapering? Tunna stammar? Täta fibrer? Styvheten i fibrena? Lämplig långsmal tapering till kroppshackel eller brant tapering för fronthackel? All input uppskattas!
 12. Såg det på mistpool och undrar om det är som gliss n glow fast grövre? För så fick jag uppfattningen av beskrivningen och bilderna. Någon som har testat och kan skvallra lite om egenskaperna?
 13. Jag har 7/8:an och kan säga att det är ett underbart spö. Men vill du vara lite mer allround så kör på 8/9:an. Om du däremot har t.ex. en 14 fotare 9/10 eller liknande förövrigt och vill köra tvåhands istället för enhands så kör på 7/8, mycket känsla för pengarna!
 14. Tar upp en gammal tråd, men någon som har en idé på vilken uppgradering som gjorts på Greenlander när Frödin är med i Fiske på tv4+ och de är i Åelva?
 15. Kör på samma metod som du, tandpetare. Dubbing kör jag med dubbingborste, inte någon nål. Nålen är enbart till lim och lack, dock är ju nålen en tandpetare i det här fallet. Vill man vara extra snål kan man ju till och med tälja bort limmet och sedan göra om proceduren ända tills det inte är mycket kvar av trät.
×
×
 • Create New...