Jump to content

nisnom

Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

nisnom last won the day on June 9

nisnom had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About nisnom

 • Rank
  Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  nisnom@gmail.com
 • Telefon
  07012345678

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oh vad kul att frågade okände främling! Jag sätter ihop en lista på mina smultronställen som jag lyckats komma över under år av hårt slit. Grov fisk och inget folk såklart. Ska dubbelkolla alla koordinater bara så att jag inte råkar skicka dig fel men kolla dina DM löpande under natten.
 2. Tipsa Skatteverket om dessa aktiviteter! De har ett formulär för ändamålet: https://www.skatteverket.se/omoss/kontaktaoss/mejla/tipsaomskattefusk.4.7afdf8a313d3421e9a9561.html
 3. Andreas99 och Jakobj: Sluta trolla här nu och gör istället som TS bad om och uttryck er avsky och rättmätiga ilska i fjällcampens gästbok istället. Det ger mer än att sitta på edge och berätta hur duktig man är.
 4. Jag dumförklarade dig för att du påstod att bristande reglering var det underliggande problemet. Varsågod.
 5. Det var det dummaste jag hört. Efterblivna beteenden ursäktas inte med dålig reglering utan människor har faktiskt ett jävla ansvar att tänka själva. Och när de inte gör de ska de få höra att de är usla människor av sämre sort!
 6. Ja. De ska skämmas och känna sig dåliga. Du har uppfattat det hela korrekt. Bra sammanfattning.
 7. Folk som beter sig som idioter ska idiotförklaras. Att försöka resonera med den här typen av människor är precis lika lönlöst som att dela ut armband mot våldtäkter. Som framgår av de publicerade bilderna och språket på bloggen så är tänkandet inte deras starka sida.
 8. Låter bra men jag tror inte att jag haf energin eller viljan att hjälpa de efterblivna människornas på blåsjöns fjällcamp att tjäna mer pengar eller att öka värdet på sina fastigheter. Nöjer mig med att följa TS uppmaning om att markera mitt missnöje på deras blogg.
 9. Underbar logik, salmonike! Du huserar också i trakter där spritskåpet är större än bokhyllan förmodar jag?
 10. Läser man runt lite så får man intrycket att den där campen jämställer bra fisk med en död och rensad fisk. Inaveln verkar ha drabbat den bygden hårt.
 11. Det kan jag tänka mig! Bara promotandet av den här filmen som dina vänner gjort tycks ju ha varit något av en höjdpunkt i ditt liv så jag utlovar en recension som är "fair and balanced" bara någon börjar seeda lite!
 12. Stefan: återkommer med min recension så snart filmen kommit upp på lämplig torrentsida!
 13. Kanon att du låter din veckopeng användas till något vettigt. Min avsikt var att väcka debatt bara av det enkla skäl att jag anser att det mesta den där nylinder ha gjort är ren skit och att dem har mage att tigga pengar för något som redan är inspelat, Lars lentat och klart framstår som ett rent bondfångeri. Jag skrattar gott åt epitetet "troll" som några här svänger sig med. Förmodigen samma idioter som går ner i sug-position för varje deprimerande svensk skitfilm som kan tillskrivas random mupp med kamera i den här underbara konsensuscommunityn! Ut och fiska med er istället för att kasta bo
 14. Sorry. Hade missat denna modernitet. Låter ju helt genialt när man tänker efter lite istället för att bara gapa. Off topic: Jag har för avsikt att dra till B.C och spela in film nästa höst. Storyboarden är enligt morsan "fett nice". April Vokeys ädlare ryktas skymta förbi. Någon som känner för att crowdsourca?
×
×
 • Create New...