Jump to content
Edgeforum

lagrace

Edgemember+
 • Content Count

  2,063
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

lagrace last won the day on May 22 2013

lagrace had the most liked content!

Community Reputation

23 Excellent

About lagrace

 • Rank
  Frontline Member
 • Birthday 09/11/1973

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Stockholm

Recent Profile Visitors

2,916 profile views
 1. Ännu hellre: http://www.edgeflyfishing.com/ipb/topic/45705-snake-eller-enbent/ Jag gillar enbenta. En lindning – enklare. Har ännu inte haft ngt ringbrott. En sak jag undrar över är varför ingen pratar om att riktigt tunn wire borde ha större skär-effekt (nedslitande och uppstoppande) på linan. Om det är så borde någon göra ringar av oval wire, som då blir 'glattare' och skär mindre. Obs att jag pratar om riktigt tunn wire nu.
 2. lagrace

  DamNation

  Har du sett om den att köpa utan ip-block i Europa?
 3. Fattas bara en version som drivs med trampor.
 4. Lina: Wulff TT. Oslagbart allround, för torrisar i stiltje, tunga streamers och långa kast i motvind. Rulle: En Danielsson original (prisvärdast + kommer du antagligen aldrig sälja av) Spö: Beggat här på forumet. Allt från Daiwa Osprey för 300 kr till Sage Z-Axis för 3000 funkar. Du kommer ändå vilja köpa olika spön sen för att känna dig fram.
 5. Kan vara nyttigt att veta att lådan vägde 1005 gram nu. Men ombudet var schysst och det räckte med porto för under kilot.
 6. Ja, ska vi sikta på nästa? Spenwrist svarar inte.
 7. Jag vet, jag har messat men inget svar än.
 8. Ja! Jag har varit dålig och egoistisk. Sneglat på den dumma lådan som gett mig dåligt samvete. Till slut nu tagit tag i saken. Mycket rörig har lådan blivit sen jag såg den sist. Nu ska jag skicka den till Spenwrist. Var finns han?
 9. Nej, men här pratas det ju om större trender och skeenden, en utveckling. Och om ett medvetet ekonomisk val gjort av din kompis, som i stor skala, deterministiskt, får ett självklart resultat.
 10. Och fjärilseffekten är något HELT annat.
 11. Njäe, tänkte inte så förstås. Om någon vill köpa sajten är det nog de goda siffrorna från köp och sälj som kan locka. Jag kan ändå förstå vad du menar. Du verkar känna att du inte får ut så mycket av edge längre. Så känner i alla fall jag ibland. Men även om du inte vill dela med dig av dina pacific-kunskaper så kanske det finns annat att göra här?
 12. Du är såklart inte ensam. Jättebra initiativ från dig. Vi kan alla försöka lite mer för att göra forumet mer levande vad gäller djup och kunskap.
 13. Är det bara jag som tycker att 20 gram låter lite?
 14. C47 ska provas. Även Akita BL 503 och 761. Jag ger inte upp.
×
×
 • Create New...