Jump to content
Edgeforum

Squadron

Members
 • Content Count

  82
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Squadron last won the day on September 7 2018

Squadron had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About Squadron

 • Rank
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Göteborg

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  richard.blom@hotmail.com
 • Telefon
  0727096802

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mina Vision började nu läcka efter 12 pass. Hörde av mig till butiken där jag köpte dem och de sa att jag kunde få köpa ett par Hodgeman vadare av dem istället för ätt förmånligt pris då de upplever Hodgman som hållbarare och att deras support/reklamationer är mycket bättre. Har tyvärr ingen egen erfarenhet.
 2. https://fishline.se/p/flugfiske/tillbehor/kemikalier/tiemco-fly-line-dressing.html?gclid=CjwKEAjwue3nBRCCyrqY0c7bw2wSJACSlmGZvrky55WbKHVyNRcBPoj2Rh4mdzIXp_qdY-IUJn1XbxoCHKnw_wcB
 3. Grejer med att gå upp i storlek är väl att du inte skall belasta sömmar osv lika mycket som du gör med ett par tajta. Men det ska så klart inte bli så illa som du beskriver 😃
 4. Jag är inne på mina andra Ikon vadare nu, de första jag köpte, hösten 2017 läckte redan som nya, de jag fick i utbyte alltså de jag har nu har än så länge hållit efter ca 40 timmars fiske. Ikon känns slitstarka och tjocka så där lär de hålla, kommer de läcka lär det ske i söm eller neopren. De första läckte i neoprenfoten, där "vikningen" legat när de paketerats Hade jag handlat idag hade jag antagligen köpt Kura. Säljaren här i Göteborg rekommenderade dem då de haft väldigt få reklamationer på dem. I mitt fall föll det på Ikon för att jag lyckades träffa en BRA rea.
 5. Squadron

  Smutsig Kork

  Hur gör ni för att "fylla/reparera" sprickor som uppkommer i korken? Hamnar de på fel ställe kan iaf jag störa mig på dem.
 6. Använder en gammal tråd. Räcker det med flytvästen? Jag kläder mig i: Långkalsonger, Mjukisbyxor, vadare, vadarskor Termotic väst. Underställströja/tshirt, hoodtröja, skaljacka. Tack på Förhand
 7. Köpte precis ett par av denna modell, tror de kan sitta gött under vadarna och ner i kängorna https://www.fritidsfabriken.se/illusion-pants-herr/584-illusion-pants-herr-black-orange.html
 8. Fiska MYCKET mer Havsöring 2018!
 9. Åker upp 27e september. Förra året var det nästan inga kläckningar alls, och allmänt rätt trögt fiske. Hoppas på bättring i år!
 10. Erfarenheterna från förra årets Glomma-Resa så vadade jag runt bland stenarna utan problem med mina filtsulor medans kompisen åkte skridskor på sina gummisulor.
 11. Närmst är väl Älvdalens Fiskecenter. För min del bär det av till Trysil och till Koppang i Glomma. I Trysilälven har du ju Plassen som ligger nära gränsen.
 12. Läser mycket bra om vision. Kompisen har Vision Keeper kombon som du länkat ovan och han är mycket nöjd med dem, och har haft dem i ca 6 år utan problem. Köpte själv Vision Ikon nu efter att mina Guideline inte gick att laga längre.
 13. Hej,

  Dun variant, light blue dun #3, light ginger och grizzly färgad brown är kvar

 14. Kompisen har tillåtelse att fiska gädda där, just för saken skull. Och han har fått mindre om ens några gäddor i år, så det lär väl vara bättre för Regnbågen.
×
×
 • Create New...