Jump to content

crazy

Edgemember+
 • Posts

  445
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

crazy last won the day on September 1 2017

crazy had the most liked content!

About crazy

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Malmö/Landskrona
 • Intressen
  Fiske, paintball, bilar, rakade ekorrar.

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  otto6969@hotmail.com
 • Skype
  nope
 • Telefon
  0070-7007000

Recent Profile Visitors

2,522 profile views

crazy's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

281

Reputation

 1. Alternativ 1. Du kan alltid bo hemma tills du är 45 och leva på föräldrarna och tigga pengar av dom dagligen. (fiske på heltid) Alternativ 2. Sälja din kropp till gubbar på 50+ detta betyder givetvis att du får jobba lite men detta sker då oftast kvällstid/nattid och du kan då fiska dagtid, detta "arbete" kan påverka din kaststil. (Fiske ca: 17 timmar per dygn) Alternativ 3. Bli tillsammans med en kvinna på 70+ och var hennes toyboy. (Fisketid beror på damens sexuella behov) Alternativ 4. Gör klart din gymnasieutbildning för detta är i regel ett krav på arbetsmarknaden. Pengar är även något du måste ha, du får inget gratis.(alla måste äta). Jag gick färdigt min gymnasieutbildning. Jag kan tillägga att jag var skoltrött redan i första klass. (skubbade första dagen i skolan) Jag Jobbade ett år efter jag avslutat min utbildning och sedan reste jag runt i världen. Tog ströjobb på pubar, nattklubbar mm. Gjorde det jag älskade då, surfing. Önskar att jag kunde säga att det var lätt men inget är lätt i livet. Tänk på att dom beslut du tar nu kommer att påverka resten av ditt liv. Det största och farligaste hotet som i regel brukar sätta käppar i hjulen är flickor/kvinnor har du möjlighet så undvik dessa fullt ut. Jag kan tillägga att detta är väldigt svårt...jag var nära att gifta mig i Spanien.
 2. Utan mig skulle det inte finnas sportfiske butiker i Sverige detta gäller även sexbutiker. Det är jag som står för Sveriges högkonjunktur. Jag är Sveriges Shopaholic utan dess like. For King & Country!
 3. Lyssnar aldrig på statistik, ser mig själv som en statistikens rebell. Självförtroendet är på topp, för min del blir det mitt bästa år med eller utan våtdräkt.
 4. Vinter upppppdate! Inte så långt kvar till fiskesäsong 2018. Passat på att köpa lite fiske saker som jag behöver...och ganska mycket som jag tror mig behöva men som antagligen aldrig kommer att användas...gissar att jag inte är ensam om detta... Årets fiske relaterade black friday shopping sluta med....ångest. Två nya linor, En ABU rök, tafsar, flugor, två rullar, två mössor, två par handskar, några underställ, strumpor, flytring, simfötter, flytväst, 6 par solglasögon (klicka in fel antal vid beställningen...), två knivar, neoprenvadare, skor, våtdräkt, dykglasögon, simfötter, snorkel och lite mer = ruinerad Tänkte att jag skulle plaska runt vid mina fiskeställen för att leta ståndplatser och "badkar" iförd våtdräkt ...får se hur det blir med den saken...Jag kommer att se ut som en gummiklädd plockepinn...lider inte direkt av övervikt. Det enda jag saknar nu är en 6# kustpinne inför säsong 2018. Valet kommer antagligen bli ett Hardy zenith eller Zephrus, har ni ett till salu så skicka ett pm. *Slut på meddelande*
 5. Klart intressant, vilka dykarfenor använder du?
 6. Kan vara värt att testa, tack. Tycker det ändå är ganska märkligt att ingen har tagit tillfället i akt med att utveckla en sko med fenor. fenan skulle då kunna fällas upp mot smalbenet när man rör sig på land. Denna lösning med uppvikt fena vid förflyttning på land finns redan och används av amerikanska försvarets dykare men då endast simfena ej med "skor". Har problem med att jag har stora fötter vilket gör det svårt att hitta något som skulle fungera bra. Vilka lösningar har ni andra som har stora fötter?
 7. Din kompis som kör med neoprene vad har han på fötterna och vilken typ av simfötter? Ser att några har skor och några kör endast socka. Vad är att rekommendera?
 8. Har nyligen börjat jobba som fastighetstekniker.
 9. Havsöring säsongen närmar sig sakteliga och jag har nyligen inhandlat en flytring. Allting var frid och fröjd tills jag började fundera på vad man ska ha på sig under den kalla årstiden, låg sömnlös in på småtimmarna då tankarna runt valet av vadare höll mej vaken. *Neopren, andasvadare med socka eller sko? Kanske neopren med stövel? Vad är smidigast? Neopren vadare med socka och en extra neopren socka över låter bra men kommer jag då att få ner foten i simfenorna? (jag har 47 i strk). Andasvadare med flera lager under skulle antagligen fungera men om olyckan är framme känns det säkrare med neopren. Vilken typ av simfenor? osv.... Jag har "snurrat" runt i sängen med mina tankar och brottas med lakanet och täcket och jag har även slängt ner vår kattunge vid namn Ninja otalet gånger. Ninja har under hela tiden gjort utfall så fort jag rörde mig i tron att det är något intressant under täcket. Jag la även märke till att Ninja kan klättra på väggar då jag ser en mörk skugga försvinna upp mot rullgardinen vid fönstret för att sedan dra ner rullgardinen som landar i sängen...i samband med detta blir jag utskälld av kärringen som undrar vad jag sysslar med. Jag mumlar något osammanhängande om en ninja och jag la även till några fula ord varpå kärringen kallar mig jävla idiot och lägger sig med ryggen mot mej. Efter detta (05:12) gick jag upp och la mig i soffan med en kopp kaffe och slog på datorn. Ligger faktiskt fortfarande i soffan men har fått sällskap av min älskade dotter. Ninja är i full färd med att försöka ta död på köksbordet och attackerar bordsbenen...jävla idiot. Jag vill inte uppleva en sömnlös natt till med vadare, rullgardiner och en ninja, hjälp!
 10. Jag köpte denna: Fish Cat 5 MAX. Lite större modell som passar en "stor" fiskare som jag.
 11. Tänkte att jag skulle dra till Ålabodarna i kväll för att avsluta säsongens havsöring fiske. Tyvärr blåser det storm (25m/s) så det blev inget. Känner mig lite som en amatör och brukar inte ge vika för lite blåst men....
 12. *Orvis Helios 3 kontra Helios 2 inlägget är nu 18+. Är det med eller utan glidmedel?
 13. Men...det stämmer in på mej!! Speciellt orgasmen. Är jag ensam om detta?
×
×
 • Create New...