Jump to content

Asalan de' Artes

Members
 • Content Count

  824
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Asalan de' Artes last won the day on January 4 2015

Asalan de' Artes had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

About Asalan de' Artes

 • Rank
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Gävle, Sweden

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  poriash@hotmail.com
 • Telefon
  0733512720

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vilka detaljer och färgkombinationer, super snyggt!!
 2. Fantastisk fina som vanligt Sven! Här har jag bundit en som påminner om bottenfärgen vi har i vår älv. Det får visa sig om den får simma nåt i sommar...
 3. Det är Saudiarabien tillsammans med deras alierade i Mellanöstern som står bakom detta och anledningen är att skada Rysslands och Irans ekonomi eftersom dessa två länder är delvis orsaken till att Saudiarabiens och Israels mördararme ISIS inte har lyckats fälla Syrien!
 4. Tackar Sunray då lär jag binda fler av den i olika storlekar nu när flugbindandet har tagit fart igen efter mer än 1 år av pause. Det blir även en näve av dina fantastiska shrimpflugor
 5. Kan bekräfta det då jag för något år sedan stod nedanför fasta och såg mer än 15 fiskar drillas och varenda en satt kroken ut och in dvs. Så satt inte kroken i käften på fisken! De ansvariga i Älvkarleby tillåter helt enkelt att man slår ihjäl felkrokad fisk!! Shame be upon you!
 6. Hej Sorush Jag är ingen expert som Berndt och Sunray är men jag fiskar en hel del i älvkarleby och är bland de få som haft turen att få lax på land ( endast en gång) på flugspö. Traditionellt så är det sjuklina som gäller i Älvkarleby då det är en djup älv och på de ställen laxen vilar är det oftast hård ström. Min lax som jag fick 2009 tog jag på en flyt sjunk 6/7 och det gick ca 600 k. Vatten den dagen. Dock så känner jag flera och har sett med egna ögon andra som har fått lax på ren flyt, även där det drar som hårdast. Enligt mig så behöver du definitivt inte tyngre än sjunk 5 för laxen när det är högsäsong i älvkarleby (eller i något annat vatten om det inte är extrema förhållanden). När det gäller de laxar som tas i älven på senre delen av sommaren av sjunklinefiskarna så kan det många gånger röra sig om gäspare precis som många spinnfiskare fångar sina! Lycka till (moafagh bashi)
 7. Dredgern är hemsk trevlig. Det är det mjukaste i serien framtaget för skagit men själv har jag kastat vanliga klumpar och hellinor med det. Dock så skulle jag aldrig våga ge mig in på en fight med en 18 kilos med mitt 13.9 # 8/9 då det böjde sig ända ner till skaftet när jag drillade en 6 kilos öring i våras med skönheten
 8. Oj vad snyggt! Redan på försök 3, men går det och göra det bättre?
 9. Grattis till den fina fångsten.En fantastisk fisk i perfekt kondition.
 10. Fiskar också mer och mer med flyt. Även en del under den kallare perioden på säsongen så länge det inte är högt vatten. Visst stiger fisken och fiskat rätt kan flytlina en del gånger vara tom. effektivare!
 11. Jätte fint Lohi. Jag tycker dock att bilden inte riktigt gör den första flugan rättvist då det är för mycket information/distraktion i bakgrunden.
 12. Hardy Marquis Salmon 1. Billig och bra!
×
×
 • Create New...