Jump to content

Hellminator

Edgemember
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hellminator

 • Rank
  Member
 • Birthday 11/24/1981

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Tjörn
 1. Följer din bilddagbok, var du på "favorit stället" på Tjörn? Isf gled jag förbi vid 17-18 Fiskade en bit därifrån, regelbundna vak ofta i flertal samtidigt. Tappade två ok fiskar. Försiktiga hugg. En på interm svart wooley, en på sjunk Magnus
 2. Äntligen lite Havsöringfiske, fiskade 2 tim. Hakefjorden. Enda rörelsen i vattnet var denna 53a 1,8kg som jag skall bjuda vännerna på i morgon. Den hade tre snäckor i magen, visste inte att de käkade sånt?
 3. Tänker aldrig bedriva 100% C&R. Det är för mig oetiskt och då kan man lika gärna sluta fiska om inte beståndet klarar ens ett litet uttag. Fisken lever ju inte för att vi ska leka med den... Dock tar jag sällen upp fisk men det beror på att jag är väldigt selektiv i mitt uttag. +1
 4. Varma vindar och 5 st mindre landade idag.
 5. Var det vi som talades vid som hastigast då? Jag stod på båten o fiska.
 6. Så jäv.a bra sagt...och MÅTTBANDs tävlingar på besor...det är bara några få som rapporterar i juni... Vi skall nog vara tacksamma för måttbands tävlingar och övriga jippon. Hade opinionen för havsörings beståndet bestått enbart av dem som nattfiskar på sommaren eller bara nyttjar C&R 100% så hade nog beståndet varit avsevärt mindre. Troligtvis hade tillväxt av framtida havsörings fiskare som kan göda intresset varit avsevärt mindre också. Deltog själv i måttbandstävlingen. Min åsikt är att vi skall ta tillvara på de events som ändå lyfter sporten och hjälper till att skapa opinion i frågan, hade varit värre om tävlingen krävde landade fiskar? En död fisk är en död fisk oavsett form! Ps. Det stod "please release me" på måttbanden.
 7. Hellminator

  Kustspö?

  Sage Xi3 790-4 Funkar bra här på Västlusten även när det vindar på lite. Jag kör med GL Coastal #7
 8. För egen del är rullen mest en förvaringsplats för lina när jag inte fiskar. Spolar bara upp lina om det går på något stort och då använder jag mest handen som broms. Fiskar mest Havsöring på västkusten. Så angående rulle kommer du ofta långt med den billigaste rullen du kan hitta. Varför inte begagnat? Lägg ut en annons och sätt ett maxpris, du kan ku komma över en bra rulle som någon vill bli av med. Angående lina så har jag aldrig testat Attack men har en Coastal och är supernöjd.
 9. 47cm grönländare blev säsongens första. Polarmagnus. Västra Tjörn.
 10. -9,2 på Tjörn, skulle haft webasto i kajaken.
 11. http://www.elji.se/tjornvader/ Säby kile
 12. Väljer sällan ställen som det är långt att gå till just för att jag blir så satans stressad av att inte ha flugan i vattnet när fiskebeslutet är taget. Detta gör att jag ibland väljer bort riktigt bra platser för en sämre som är mer lättillgänglig. Har en relativt kort sjukdomsperiod (flugfiskeberoendet) och hoppas att symtomen blir mer hanterbara med åren, nu blir det nästan mer kvantitet än kvalité ibland.
 13. Brorsan satte PB på Tjörn igår vd 20.00. 69 cm kärlek, något smal men det är väl längden som räknas?
×
×
 • Create New...