Jump to content

flugfiskarn999

Edgemember
 • Posts

  1,120
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About flugfiskarn999

 • Birthday 02/15/1993

Information

 • Bostadsort
  Okänd
 • Intressen
  Flugfiske och Jesus

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  joelfrank1993@gmail.com
 • Telefon
  0702870293

Recent Profile Visitors

5,749 profile views

flugfiskarn999's Achievements

Frontline Member

Frontline Member (4/5)

14

Reputation

 1. Är det någon som har förslag på något bäcköringvatten i Huskvarna/jönköpingstrakten?
 2. Hejsan på er alla edgare! Jag undrar om det är någon som har erfarenhet av flugfiske i vättern på jönköpings sidan från land. Är det värt ett försök? Isåfall vart. Osv. Mvh Joel.
 3. Vad tänker ni om Cascapedia rullen då? Är lite sugen på en med s-vev. 😊
 4. Hejsan på er all edgare! Under det kommande året kommet jag att fylla 30. Mina vänner och min familj har frågat mig vad jag önskar mig. Under många år har jag önskat mig en klassisk flugrulle av exempelvis Hardy. Men osäker på märke och modell. Har ni några tips? Allt gott, Joel.
 5. Hejsan på er alla sköna Edgare! Från och med mitten på Augusti kommer jag att flytta till Huskvarna för att jobba och plugga i Jönköping de närmaste fyra åren. Så jag tar tacksamt emot tips på fiskevatten, om det finns någon flugfiskeklubb, flugbindnings sällskap eller liknande. Ha en fin dag. Mvh Joel Frank.
 6. Hejsan på er alla härliga Edgare! Nu börjar vi ladda inför vårens Gäddflugfiske sedan vi gjort ett geografiskt hopp ned till Älmhult. Så nu är flugbindning och andra förberedelser i full gång. Men jag undrar om ni som kanske är något mer uppdaterade på utrustning inom Gäddflugfisket än jag är har någon koll om det finns någon smidig variant på beteslås. Själv kör jag med fjäderring, det funkar bra men är något bökigt vid flugbyte. Några bra förslag? Mvh Joel Frank.
 7. Hejsan på er alla härliga edgare och bäcköring fiskare! Då jag har gjort ett hopp ifrån Dalarna ner till vackra Älmhult så är man såklart på jakt efter nya underbara vatten. Jag har hittat Gustavsfors FVO men det skulle vara trevligt att hitta ett litet mer anonymt vatten med bäcköring. Det ska bli intresant och se vad som gömmer sig här ute i skogarna. Mvh Joel.
 8. Vart köper man fiskekort för den delen av strömmen?
 9. Hejsan på er alla sköna Edgare! Från och med den 1 Januari så kommer vi flytta till Älmhult och det verkar som att strömsträckan vid Gustavsfors blir mitt nya Hemma vatten. Jag tänkte ägna vintern åt att binda upp lite flugor anpassade för det vattnet. Så vad tycker ni att man borde ha, det inplanteras ju brunöring. Klassiska våtflugor har jag gott om, men vad det gäller Nymfer och streamers, vad rekommenderar ni? Mvh Joel.
 10. Blev några sjunkbomber hoppas fiskarna har hjälm
 11. Finns det någon mysig regnbågstjärn i närheten av Älmhult? Har inga krav på grov fisk.
 12. Hejsan på er alla sköna Edgare! Hur kör ni när ni fiska med flera våtflugor eller nymfer på tafsen? Själv har jag för vana att knyta en tafs bit i krokböjen, men vet vissa kör med upphängare, en extra tafs bit ifrån huvud tafsen. Hur gör ni? Ha en fin kväll. Mvh Joel
×
×
 • Create New...