Jump to content

danber

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

About danber

 • Birthday 12/09/1977

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  gbg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

danber's Achievements

Member

Member (2/5)

1

Reputation

 1. Ingen som fiskar i Säveån längre? Dåligt med uppdateringar i denna tråd, funderar på att ta en tur o testa.
 2. Är inne på mina tredje vadare nu på 3 sesonger. Började med ett par loop som höll nästan 1år, lämmnade in dom på garantin och fick pengarna tillbaka. La till lite och tog ett par simms freestoone (billigaste simms) samma där höll nästan ett år och även nu blev byxorna inlösta på garantin. Fick låna ett par Kinetic när simms byxorna var inlämnade och det var det sämsta jag någonsin haft på mig, pisseblöt ifrån midjan och neråt. Fick ett par simms headwater istället för freestone byxan utan att behöva lägga till pengar, har dock inte använt dom än så vi får se hur länge dessa håller. Är det så svårt att hitta ett par byxor som ska vara täta eller har man bara haft otur?
 3. Ok tack för svar. Kanske ska slå till på en då. Hur är storlekarna, är 180cm 80kg normalbyggd. ska man köra på en medium?
 4. Sökte lite har på forumet men hittade inget om denna jacka här. Nån som testat eller har en som kan berätta hur den fungerar som vadarjacka? Hur är storlekarna? Länk till jackan http://www.idefixtek...4&plats_id=1434
 5. En öl som jag hade till förra julen var N'ice chouffe en mörk öl som jag varmt kan rekomendera dock finns den endast i 750ml flaska och den är på 10% så man behöver inte för många av den. kostar det gör den med ca 55sek har jag för mig men det är ju bara jul en gång om året. länk http://www.achouffe.be/en/nos-bieres/nos-produits/ finns på bolaget i liten upplaga.
 6. Grattis till firren raggarn. Johan sa att jag skulle hitta dig här inne. Mvh Bertil
 7. Ni som använt coastal på sameo #8 hur e den jämfört med viper linan. Använder idag viper flyt och linan börjar bli väldigt sliten efter att ha vevat på kusten med den, Så jag har tänkt inhandla någon ny lina och har sneglat på coastal. Hur är holbarheten? Är det värt att lägga dom extra slantarna som en coastal kostar?
 8. Sista dan idag innan stängning. nån som ska dit?
 9. Jag har ett sonik sk3 dock i klass 4/5 som jag är nöjd med bra spö att växa i tycker jag. dom andra spöna har jag aldrig testat så dom får någon annan svara för. Har sett att h2o flugfiske säljer spöna och köper du ett får du en gratis sonik sk4 rulle med på köpet. ang garanti så har jag för mig att sonik har livstidsgaranti, vet inte hur det är med service då jag inte behövt använda den än.
 10. Ja det går att ändra vevriktning på den, har en själv som jag bytt vevriktning på dock så var det ett tag sen, men jag har för mig att du släpper spolen först sen så släpper du på en liten oring eller om det var en metallring till det stora drevet bakom spolen(den som sitter på axeln till spolen). sen lossar du drevet och vänder på det upp och ner om jag inte minns helt fel.
 11. jag var och testade för någon vecka sedan och då var det hel dött. Var där ca: 8tim och såg kanske 4 vak på den tiden. testade med sjunklina men inget där heller. slutade med att man stog och kastade på små abborarna som vakade.
 12. nån som varit vid kullsjön på det senaste och kan berätta hur fisket är nu?
 13. Tjenare ska gå att köpa årskort till kullsjön, en jobbarkompis gjorde det för ett par år sedan. enl hemsidan ska du skicka ett mail till lerumssportfiske@lsff.org så kontaktar dom dig.
×
×
 • Create New...