Jump to content

Kaisan

Members
 • Posts

  677
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Kaisan last won the day on July 13 2021

Kaisan had the most liked content!

About Kaisan

 • Birthday 12/14/1970

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Fagersta (Västmanland)
 • Intressen
  Fiske, flugbindning, djur o natur.

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  kaisan1970@gmail.com
 • Telefon
  0706287003

Recent Profile Visitors

5,196 profile views

Kaisan's Achievements

Advanced Member

Advanced Member (3/5)

48

Reputation

 1. Har också funderat på att köpa en sådan. Du får gärna komma med en personlig recension på ryggsäcken, vad som upplevdes bra eller dåligt med den.
 2. Hej! Finns det bra ersättningsmattor till Thermacell här i Sverige som inte är så dyra? Har sett på nätet att vissa har beställt såna mattor från utlandet, ibland har paketet fastnat i tullen pga svenska regler. Vet ni om det går att beställa dem från utlandet riskfritt?
 3. Hej igen! Jag har köpt en felkodsläsare nu till bilen och den funkar jättebra! Tack för tipsen och trevlig sommar på er alla.
 4. Hej! Vilken felkodsläsare till bil skulle ni rekommendera som inte kostar skjortan? Finns det såna med svensk språk eller är det engelska gäller? Trevlig sommar på er alla! Mvh Kai
 5. Hej på er alla! Jag söker efter en fiskeklubb eller fiskeförening som finns i Bergslagen, gärna där flertalet är flugfiskare som jag och har eget fiskevatten för medlemmar. Om ni har kontaktuppgifter till någon klubb eller förening, skicka gärna ett personligt PM till mig. Mvh Kai N
 6. Kolla här. https://youtu.be/3LbaJqmbEEo Hydrophobic Fumed Silica
 7. Tackar för tipsen! ? Ska laga mina kängor under vintern till nästa sommar. Har också en vadarjacka att laga men det är en annan historia.
 8. Har vadarkängor där filtsulan börjar släppa lite, har ni några tips på hur man lagar det. Vilket lim man ska ha eller annat?
 9. Vision Speed En gammal jacka från förr. Någon här som äger en sådan fortfarande? Jag äger en sådan och den börjar bli lite sliten, måste tejpa och limma lite sömmar på insidan under vintern.
 10. Tycker det är svårt att hitta en bra välfylld fysisk butik för flugfiskare, där man kan få känna och klämma på grejerna innan man öppnar sin plånbok. Mycket finns ju på nätet men bilderna säger inte allt. Känner ni till någon eller några bra butiker, helst när mina hemtrakter i Västmanland eller närliggande län?
 11. Sen finns det ju också krokar som är mjuka dvs rätar ut sig lätt, kanske de är bättre än de som är stumma och går av istället.
 12. Tack för upplysningen! Det är nog så som du säger, har inte sett någon imitation av Cikada bland svenska eller nordiska flugfiskare.
 13. Spela Bonki Kong istället för Donkey Kong.
 14. Vad har ni för erfarenheter om smartwatch klockor, har ni en dyr som Samsung, Apple, Huawei eller annat märke från Sverige eller från utlandet?
 15. Har sett på Youtube att flugfiskare använder imitationer av Cikador ibland, min undran är då om dessa insekter finns här i Norden också om ni här på forumet använder såna imitationer?
×
×
 • Create New...