Jump to content

Kaisan

Members
 • Content Count

  619
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Excellent

About Kaisan

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 12/14/1970

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Fagersta (Västmanland)
 • Intressen
  Fiske, flugbindning, djur o natur, PC-spel, film samt livets mysterier.

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  kaisan1970@gmail.com
 • Telefon
  0706287003

Recent Profile Visitors

3,951 profile views
 1. Det var verkligen fina Lanyards du gjort 😀 har funderat på att skaffa en sån själv för att ha den innanför eller utanpå fiskejackan beroende på situationen. En sån där med tafs material ovanför och annat nedanför och på sidorna. Har du en krokodil klämma också för att fästa den på jackan eller skjortan när du fiskar, så den inte svänger ut och är i vägen vid t ex håvning eller annat?
 2. Jovisst! Det finns flera modeller utav dessa Lanyards, det dyraste kostar 500kr eller mer. Speciellt de etablerade märken.
 3. Vad har ni för erfarenheter av dessa flugfiske Lanyards, har ni köpt en sådan någon gång eller provat att göra en egen själv?
 4. Hydrophobic Fumed Silica AEROSIL http://www.epoxyproducts.com/silica.html https://composite24.se/aerosil-silikat-kolloid-1l https://www.wsochcompany.se/formtillverkning/latex/aerosil-fortjockningsmedel/
 5. Hej på er! Är det någon här på forumet som vet vad AEROSIL är för något och kanske har det hemma eller på jobbet? * Hydrophobic Fumed Silica
 6. Kaisan

  maxcatch

  Hej! Är det någon här som beställt flugspön från USA som heter maxcatch och är det något att lägga pengar på?
 7. Kaisan

  Gäddmete

  Har funderat på att skaffa en mjärde för betesfisk annars. De är inte så dyra.
 8. Kaisan

  Gäddmete

  Jag menade gäddmete under den isfria tiden på året. Vår sommar och höst.
 9. Kaisan

  Gäddmete

  Hej! Skulle vilja veta vad ni använder för grejer vid gäddmete och hur ni fångar upp er betesfisk. Sen undrar jag om någon här har en sänkhåv att sälja för att fånga betes fisk med.
 10. Har ni märkt något förändring när det gäller Internet handel mellan Sverige och Storbritannien? T ex beställa fluglinor från Barrios, är det samma priser som innan Brexit eller har det förändrats något?
 11. Min seriösa tråd om Android telefoner togs bort pga att en person inte kunde hålla sig till ämnet i fråga. Att en person ska tillåtas förstöra en seriös tråd på forumet är sorligt. Tråden skulle handla om Android telefoner, för dem som förstås har en sådan och har erfarenheter om såna att dela med sig. Och då hör inte Iphones till detta samtalsämne ( som en viss person här inte förstod eller ignorerade).
 12. Vad fick dig att lämna Iphone och gå över till Huawei med Android?
 13. Hej igen! Just har jag en Nokia Lumia 820 med Windows 10 och haft den sen kom ut på marknaden. Är mycket nöjd med den fortfarande. Jag ville som sagt ha feedback på Samsung och Huawei, därför är också Iphone utesluten ur denna diskussion (kommer aldrig att köpa en Iphone heller). Om vi skulle jämföra då fler mobiltelefoner med Android, eftersom det är det OS det handlar om. Vad för mobiltelefon skulle ni rekommendera då för någon som inte haft en sådan förut?
 14. Hej! funderar på att köpa min första sk Android telefon och valet står mellan Samsung och Huawei. Vilken utav dessa två skulle ni rekommendera och motivera gärna varför. mvh Kaisan.
×
×
 • Create New...