Jump to content

Kaisan

Members
 • Content Count

  667
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

45 Excellent

About Kaisan

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 12/14/1970

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Fagersta (Västmanland)
 • Intressen
  Fiske, flugbindning, djur o natur.

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  kaisan1970@gmail.com
 • Telefon
  0706287003

Recent Profile Visitors

4,594 profile views
 1. Kolla här. https://youtu.be/3LbaJqmbEEo Hydrophobic Fumed Silica
 2. Tackar för tipsen! 👍 Ska laga mina kängor under vintern till nästa sommar. Har också en vadarjacka att laga men det är en annan historia.
 3. Har vadarkängor där filtsulan börjar släppa lite, har ni några tips på hur man lagar det. Vilket lim man ska ha eller annat?
 4. Vision Speed En gammal jacka från förr. Någon här som äger en sådan fortfarande? Jag äger en sådan och den börjar bli lite sliten, måste tejpa och limma lite sömmar på insidan under vintern.
 5. Tycker det är svårt att hitta en bra välfylld fysisk butik för flugfiskare, där man kan få känna och klämma på grejerna innan man öppnar sin plånbok. Mycket finns ju på nätet men bilderna säger inte allt. Känner ni till någon eller några bra butiker, helst när mina hemtrakter i Västmanland eller närliggande län?
 6. Sen finns det ju också krokar som är mjuka dvs rätar ut sig lätt, kanske de är bättre än de som är stumma och går av istället.
 7. Tack för upplysningen! Det är nog så som du säger, har inte sett någon imitation av Cikada bland svenska eller nordiska flugfiskare.
 8. Spela Bonki Kong istället för Donkey Kong.
 9. Vad har ni för erfarenheter om smartwatch klockor, har ni en dyr som Samsung, Apple, Huawei eller annat märke från Sverige eller från utlandet?
 10. Har sett på Youtube att flugfiskare använder imitationer av Cikador ibland, min undran är då om dessa insekter finns här i Norden också om ni här på forumet använder såna imitationer?
 11. Du hittar även det på Ebay. T ex Maxcatch Gold fluglinan 170kr Ett flugspö med sk Nanoteknik kostar 1500kr - 2500kr. https://m.maxcatchfishing.com/
 12. Maxcatch säljer fiskeutrustning, billigt och bra är det. www.maxcatch.com www.leichichina.com/
 13. Ett bra premium flugspö håller i flera och om olyckan är framme så finns det förhoppningsvis bra garantier också. Jag har under mina 25 år råkat ta av spötoppen 2 gånger, fick spöet snabbt lagat pga garantin samt bra kontakter hör på forumet. Ett premium spö är en investering långsiktigt i min mening, fluglinor är slitvara och behövs bytas ut under åren. Som längst har jag haft en fluglina i 4 år, innan jag köper en ny. Vet inte om dessa jättedyra fluglinor håller mer än det.
 14. Det du säger stämmer rätt så bra här på forumet. Tyvärr är det mycket "pryl-fixering" på detta forum. Jag har haft mitt Sage SP+590 i många år. Köpte den när jag var ungefär 25 år, då var det spöet nytt på marknaden. Fiskar fortfarande med det och är nöjd. Vissa andra har garderoben full med sk premium spön, dyra rullar och linor. Inget fel med att ha det, alla får köpa vad de vill så länge det inte leder till personlig konkurs. Jag är inte sämre fiskare än någon annan här, bara för att jag inte har massor med utrustning i min garderob. Samma gäller för många andra här.
 15. Det låter som Pro är detsamma som tjockare plånbok än alla andra. Hoppas det var iron.
×
×
 • Create New...