Jump to content

Grekpeter

Members
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Grekpeter

 • Rank
  Advanced Member
 • Birthday 09/06/1973

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Lund
 1. Grattis det var en fin fisk. Men kolla in denna http://www.fiskeavisen.dk/FANGSTER/a.htm?catchid=1937 snacka om dröm öring fulton värde på 1,8.
 2. Grattis till ditt fina fiske. Går skit för mig, två pass på östsidan i helgen som resulterade i noll fiskar samt ett botten napp som gav mig ett röd/svart Coby drag samt en räkfluga.
 3. Är det killen på FB "Fiskare i skåne" som du skriver om?
 4. Har anmält mig för detta vill jag inte missa. Vem tackar nej till nya tips och trevligt sällskap. Mvh Peter
 5. Fördelen med Skåne är att du når alla fina kuststräckor på ca 1h om du har bil
 6. Tog en promenad längs med östkusten i går och det ser bra ut inför premiären, såg några vakande öringar. Sent from my iPhone using Tapatalk
 7. Såg på vm i flugfiske och tycker att de har försökt att styra upp det på ett bra sätt om man nu ska tävla i fiske. Fisken mäts och sätts tillbaka och endast hulling fria krokar får användas. Om man kunde hitta ett sätt att mäta fisken utan att ta i den så hade det varit bättre. Det negativa är att arrangören väljer att ha med en sponsor som är en av de största laxuppfödarna. Vilket är synd då vi vet hur negativt laxuppfödningen är för det vilda beståndet av fisk. Sedan kan man ju ha olika åsikter om det är rätt att tävla i fiske. Funderade på det medan jag såg på programmet. Och tänker jag på hur det är när jag och kompisarna sticker ut och fiskar så är det ingen stor skillnad jämfört med vad jag såg i programmet. Vi är x antal som träffas och fiskar, fisken sätts tillbaka och vi mäter fisken mot spöt. Vi kör inte hullingsfria krokar och ibland så tar vi med någon fisk hem. Sent from my iPhone using Tapatalk
 8. Grekpeter

  VM flugfiske

  Synd att man väljer en sådan sponsor. Arrangörerna borde tänkt till och valt någon som jobbar för ett hållbart fiske.
 9. Grekpeter

  VM flugfiske

  Varför? vad är problemet? Är inte insatt i frågan.
 10. Grekpeter

  VM flugfiske

  Idag kl 22:00 sänder TV4 Sport VM i flugfiske. Sänds även på fredag och lördag samma tid.
 11. Har inget med havöring att göra men såg att TV4 sport sänder VM i flugfiske ikväll kl 22:00. Sänds även på fredag och lördag samma tid.
 12. Jag var ute mellan 18-23, mellan 21:00-21:30 hade jag öringarna hos mig.
 13. Var ute en sväng i går runt Kivik. Hade två fina öringar efter flugan vid ett par tillfällen men ingen som ville hugga. Öringarna var ca 60-65 långa. Grymt frustrerande att se fisk som följer flugan men inte vill hugga oavsätt hur man tar hem flugan.
 14. Grattis, fan va kul det måste ha varit att drilla den fisken. Synd att kameran la av.
 15. Var ute en sväng efter jobbet idag och hade riktigt bra fiske. Börja med en öring på ca 40 cm och ca 15min senare så fick jag en skaplig horngädda och strax innan solen gick ner så fick jag en Sej på ca 25cm och efter detta så fortsatte det med 5 torskar på mindre än 30min, torskarna var mellan 45-55cm. Har aldrig tidigare varit med om att få fyra olika arter under en kväll.
×
×
 • Create New...