Jump to content

Västmark

Members
 • Posts

  41
 • Joined

 • Last visited

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Luleå

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  claes.ljunghager@gmail.com
 • Telefon
  0705876234

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Västmark's Achievements

Member

Member (2/5)

6

Reputation

 1. Har Vision cult #9 14,7 med samma linrekommendationer (31-37 g) och kör med Guidelines multitip #9/10 37 gram funkar kanon. Även fiskat mycket med Loop GDC 36 gram som också går riktigt fint.
 2. Har fiskat några pass med detta spö nu och måste säga att jag är imponerad. Otroligt lätt spö med bra ryggrad och kastar klumpar på 42-44 g riktigt bra ( har inte testat några andra vikter). Har fiskat med sjunk 5-6 och det lyfter den utan problem. Har även fiskat med GL 4D med diverse spetsar och det går kanon. Har haft betydligt dyrare spön som inte nått den prestandan som detta spö har. Väldigt mycket spö för pengarna, kan bara rekommendera det.
 3. Hej. Jo har ett sådant spö. Tycker det är riktigt bra, lättkastat och når bra kastlängder om det behövs. Vet inte riktigt vad jag ska jämföra med men det är inte styvt utan rätt djup med mediumsnabb aktion. Brukar köra 37-38 gram på det men det tål lite till om man önskar det. Ett bra spö helt enkelt.?
 4. Har haft två par vadare med dragkedja och aldrig haft problem med läckage i dragkedjan. Har ett par Sonic nu som jag är mycket nöjd med. ?
 5. Vision Tool är rätt brutal.
 6. Har fiskat två säsonger med mitt nu och tycker det är underbart. Lätt i handen och kastar riktigt bra med lite kraft. Fiskar mest med linor runt 30-32 gram. Fiskar det med allt från flyt till sjunk 8. Rekommenderar spöt.?
 7. Finns billiga och bra på biltema. Har haft de i flera år.
 8. Kolla in Granbo flyfishing på Youtube, han kan underhandskast.
 9. Kolla in LTS across light. Härligt spö.?
 10. Körde på med gasolköket en stund och då lossnade både böjen och rullfäste så det gick fint, hade ändå tänkt byta fästet. Böjen satt dock kvar i rullfästet ordentligt.
 11. Tack för tipsen. Ska prova värma med brännare. När jag kokade lossnade bara själva handtaget men den böjda aluminiumstången sitter kvar.
 12. Tänkte byta handtag på ett zpeyspö till ett rakt handtag. Är det någon som vet hur jag enklast får av nedre handtaget (den böjda)? Gissar att det inte går att koka lös? Mvh Claes
 13. Någon som testat Hardy Uniqua 15 fot?
 14. Kör med 14 fotaren och det funkar fint!!
×
×
 • Create New...