Jump to content

Rostade pinjenötter


samuel.eketorp

Recommended Posts

Hallå. Tänkte delge er en smakkombination som jag dök på när jag gjorde pesto. Pinjenötter och parmesan. Fungerar perfekt att tillaga på fjället, osten som är vällagrad håller sig fint om paketet är väl förslutet.

Häll upp en skvätt olivolja i en stekpanna. Kasta i lite timjan och en generös nypa saltflarn. Sedan i med pinjenötterna. Rosta/stek dem tills de fått färg. Hellre för lite än för mycket färg. Ta upp dem, låt dem svalna en smula, de lagrar gärna värmen. Skär sedan upp några skivor parmesan. Snåla inte. Ät tillsammans, gärna med ett riktigt tjockt fylligt rödvin. Mumma som starter på en fjällmiddag.

/Sam

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.






























×
×
  • Create New...