Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Betis

Sås till rökt fisk

Recommended Posts

Guest Betis

Snabbt och superlätt.

2 brk creme fraiche

1 dl citronmajonäs

1 dl finhackad dill

2 msk fransk senap

1/2-1 tsk flytande honung

lite peppar

Rör ihop och smaka av med peppar och honung.

Färskpotatis och varmrökt lax tänker jag kränga till denna sås idag.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest ozon

Riv lika delar gurka och äpple med rivjärn. Krama ur vätska om det blir för blött. Tag i creme fraiche till lämplig konsistens. Salta, peppra och på med curry efter smak. Blanda och servera.

Strimlad blekselleri och äpple i creme fraiche är gott det också, spec. till kokt skinka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.





















×
×
  • Create New...