Jump to content
niclasfoto

Instagram, vad heter ni?

Recommended Posts

Hallå!

Instagram är ett trevligt ställe att visa bilder, på allt möjligt.

Inom sportfisket så finns en hejdundrande många tusentals trevliga bilder, inte få av REDigt hög kvalitet dessutom.

Vad heter ni på Instagram??,,

/Niclas

Ps,

Forumvärd får dirigera om tråden om jag valde galen kategori.

Eftersom jag inte anser att Instagram på något vis konkurrerar med www.edge.. så väljer jag att posta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Instagram är kul :)

Jag är inte så jätteflitig postare, men jag heter "dsporre"

Jag kan även rekommendera "imagoflyfishing" ... Många vackra fiskebilder ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kluven, ännu ett konto liksom. Inte unik funktion.

mgenberg heter jag i alla fall och har hittills lagt upp en bild.

Men planerar eventuellt att testa det under något "event", som en fiskeresa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Instagram är vanebildande. Jag heter Troumon.

Håller med..

Ibland så dunkar jag upp nån fiskebild, men mest handlar det om livet and stuff..

Jag heter jflycore

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jag heter oladaniel (samma som på Twitter) på Instagram. Håller med ovanstående två om vanebildandet ... samt att det är bra för nätverksskapande också (speciellt för mig som inte har eller aldrig haft Facebook).

Edited by Mr. Smith

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eftersom bilder säger så mycket mer och jag inte sällan gillar att tänka själv i stället för att andra skall servera varje ord så skulle jag lätt kunna droppa facebook till fördel för instagram. Vanebildande ja.. på gott å ont.

Själv så flänger jag in allt möjligt, fiske är bara en del.. blir konst, foto, jakt, fiske, interiör, design, streetphoto ++ Allt fotat med min iPhone4.

Eventuellt så kommer jag att inhandla en kamera för att fotografera fisk under/i ytan och då kanske jag måste vidga mig från mobilen till en kompakt men det tar emot då jag tycker en stor del av tjusningen är just precis detta med det impulsiva och spontana med mobilkamera+Instagram :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

mcarlsson var namnet. Smått beroende och ju mer fiskegelikar man stöter på där i Instavärlden ju roligare blir det.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I och med Instagram så ser jag plötsligt mer mening med ett vettigt bildinstrument, typ ala iPad. Det hade jag aldrig trott om mig själv (som inte behöver mer saker..) ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det trista med Instagram i iPaden är att bilderna inte blir större än i telefonen. Mycket svart runt om alltså. Eller är det jag som missat nån inställning?

När man tittar på dem på webben blir de förstås fullstora, men inte i appen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Inlägg

  • Jaa men så skönt 😊 jag tycker också det borde hålla bra för det fisket! 
  • Själv så har jag ett ppcustom 12ft s-glass spö . Min favorit #8 Som jag  fiska mycket med.  Mjukt och roligt spö att fiska med .  Spöt är byggt på cts klinga och av Pär Palm. 
  • Kan rekommendera Ppcustom  switch 11fot klass 7/8 .  Mycket trevligt och roligt spö att fiska med.  Lina som jag har på spöt är en opst commando head och 12ft Hardy tipar.  Och det sticker som en kannon .  Är nöjd  iallafall med Spöt .  Här finns länkern till spöt . https://www.pepeflyfishing.com/store/p/ppcustom-312809/ppcustom-switch-11ft-7-8-945715
  • Exakt! ..vad kostar inte en på i tyg att tillverka? en måste se på helheten. Ta en El-bil i slutändan..är den så jävla miljövänlig?
  • Jag vet länder där dom slutat med plastkassar i butiken vid kassorna. Däremot säljs tygpåsar för 6-7kr. Det säljs en hel del. Frågan är,.....påsar i tyg, färgglada, med tryck, förmodligen tillverkade och transporterade från Kina. Är det ett bra alternativ? Vissa butiker erbjuder gratis kartonger, som varor levererats i till butiken, stället för plast eller tygpåsar. DET,...är återvinning som är bra. Påsar vid kassan finns inte. Du bestämmer själv hur du vill bära hem varorna. Sedan finns ju som sagt påsar att köpa INNE i butiken.....    
  • Jag har nu tagit kontakt med Rio Products angående Rio InTouch Switch Chucker linan, och dom svarade så här! 😀   Hello Linn, the strength of these lines is 30 lb for the 8 and 9 weight version and 20lb for the 7 weight version.  This is the strength present from front to back of this fly line.  I hope this helps.   Hello Linn, that line has a 30lb core for the 8 and 9 weight and 20lb for the 7 weight version..  You are unlikely to be able to put that much pressure on a fish.  Even at pretty serious drag on your rod.  I would not stress about using 20lb-30lb mono to your bite tippet.   Så verkar lugnt för min del alltså när jag ska köra skagit efter gädda med Switch Chucker #8 och #9. 30lb tafs borde därför funka!!!   /Linn
  • Jag respekterar att man tror att andra åtgärder har större effekt på miljön, men jag har generellt svårt att respektera åsikter vars kritik bygger på att andra faktorer är minst lika dåliga. Mentaliteten blir att man ger sig själv ett "frikort" att skita i det istället, för att det spelar ju ändå ingen roll i det stora hela. Noterar dock din poäng
  • Håller helt med....magiskt o fiska i dom mindre älvarna här i finnmark me lax upp till 10kg o havsröding..  Gillar när man kan spana från en höjd o se vart laxen el rödingen står....hitta bra läge att visa flugan.. 
  • Det är bra i sig!  Men åter varför bara på plastpåsar då övriga produkter i kassen svämmar över av plast?  Och åter plast återvinns. Så om folk sorterar och slänger saker där de hör hemma så vinner vi mycket.  En fundering jag har är vart vinsten på plastkassar går, plöjs den ned i miljöåtgärder eller täpper den till andra hål i ex välfärd....  Om vinsten går till miljöåtgärder är det kanske så att vi ska köpa många plastpåsar....
  • I Kiruna har man nu infört kärl för komposterbart och halverat tömmningsfrekvensen i syfte att minska sopberget och göra gas av det kompoststerbara. Tidigare tömde man varannan vecka och nu var fjärde. Resultatet, när vi slängde komposterbart och slarvade med återvinningen av papper och plast var tunnan alltid full efter två veckor. Nu när vi sorterar mera är tunnan halvfull efter fyra veckor, bara 1/4 av soporna nu jämfört med tidigare. När vi slänger soporna har vi en Coop påse i hinken som sen hamnar i soptunnan, det enda dom används till. med andra ord vi använder bara 1/4 av påsarna i dag mot förr, så då är det OK för mig att fyrdubbla priset😊 Mindre plast och mindre sopberg, snacka om vinst👍
 • Ämnen

 • Images

×
×
 • Create New...