Jump to content

#3 vilket spö?


KennetSolax

Recommended Posts

Hej hopp hallå!

Ny på forumet och ny på flugfiske. Stolt ägare av ett Vision Atom #6 9" som min lokala handlare sålde till mej i vintras. Detta spö funkar utmärkt för mej men jag har upptäckt att torrfluge fiske i små och medelstora åar "is da shit" och då fyller inte dessa grejer kiterierna för mej...

Tittat runt lite med blinda ögon men fastnat för Samoe classic set på flugor.se och ett Vision Nite hos lokala handlaren, båda #3.

Vad säger ni som vet? Ungefär samma prisklass och mej kvittar det vad det står på grejerna, kvalitet, känsla osv... nån som har erfarenhet? Bry er inte om mej utan förklara vad ni tycker om dessa så kan jag försöka reda ut resten själv, har ju tyvärr inte nån chans att prova Samoes spö.

Varför jag fastnat för samoe är väl mest pga de braa recensioner de fått på flugo.se samt att jag är jävligt nöjd med servicen (snabbhet,kvalite) på den sidan på flugor tafsar odyl.

Har ni några andra förslag så shoot, jag är som sagt blind i detta men vill veta ALLT!

Tacksamn för svar.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Haha, hej igen. Efter en lång och kall vinter har man nu börjat ana att det är väldigt nära nu :) . Några pimpelsvängar har det bleve iaf så att man har fått behärska sig lite.

 

Till ämnet, efter många om och men så landade det på ett Hardy Uniqe #3 spö med en Vision lxa #3 rulle och nån lina som skulle vara bra... köpte allt på rean här på lokala krokaffärn där man nog alltsomoftast gör bäst affärer.

 

Har varit ut å proveva lite på snön och det känns som att vi aldrig kommer att skiljas, mitt gamla Vision #6 får nog stå i skämshörnet i sommar :P

 

Ska bara beställa ihop flugasken, tafs odyl nu och köpa ett nybörjarspö åt nioåringen åsså vänta på att vårfloden ger sig så ska vi ut å njuta!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...