Hoppa till innehåll

Loops nya spön?


Wize

Recommended Posts

Kan så vara. Men det känns som om man letar lite kan man nästan alltid hitta Loopspön som reas. Tänker till exempel på Cross S1.

 

Loop har gjort sig av med ett par mindre fruktsamma samarbeten de senaste åren, där har ni orsaken till det ni kallar "rea". Jag skulle hellre vilja kalla det en oönskad "utförsäljning", där endast slutkund är vinnare. De stora förlorarna är ÅF, vilket är synd. Jag tvivlar på att ni kommer hitta Loops nya modeller med röda lappar i framtiden, visst, alla butiker justerar priser efter tillgång och efterfrågan, och det gäller allla märken, men inte som det har varit. Återstår att se om jag har rätt.

 

Trevlig helg

Staffan

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Hörde att det skulle komma 3 nya serier, nu har en lanserats. När presenteras de andra?

"Ultimate Exceptional Super Performance

Seamless Unprecedented Energy transfer

Delicate Presentation

Maximum Distance

Minimal Effort"

Det lär väl inte komma några fler flugspö-serier nu. Från någon. Vad mer kan man önska? [emoji6]

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Den här nya serien är ju alla spön i "Fast Aktion" och den typen av spön är jag inte intresserad av, jag önskar att dom kommer med en uppdaterad "Yellow Line" serie, samt uppdaterar Evotec serien till 4 delade spön.

Tror du en uppdaterad Yellow line skulle bli någon storsäljare? Själv är jag lite tveksam. Att Yellow line fortfarande är så poppis tror jag dels beror på färgen, som sticker ut rejält, samt att det blivit lite kult i "nördkretsar" som Edge. Jag tror Loop får svårt att upprepa den succén med ett nytt långsamt spö. 

 

Farsan har ett Yellow line 9 fot #5 som han haft länge, och som han gillar skarpt. Jag vet att det är som att svära i kyrkan, men själv tycker jag att det är lite segt. ;-)

  • Like 1
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Mitt intresse svalnade ganska kraftigt när jag såg att tvåhands spöna kosta 11000 kr ... är ju helt sinnessjukt...7000-8000 tusen är väl okey även om det är dyrt men 11000 är ju horribelt.. skulle vara kul att veta vad produktions kostnaden är ..

Ja, 11 tusen är ju helt galet. Men det verkar som att flera tvåhandsspön i premiumklassen börjar komma upp i den nivån. Jag har även sett enhandsspön för runt 9000 kr. En trist utveckling minst sagt...

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Men för såna här pengar kan man ju låta en duktig spöbyggare bygga upp ett spö i Glas/Kolfiber/Cane och få något personligt och unikt!

Är det någon som på fullaste allvar ens överväger att lägga bortåt tio papp på ett LOOP och i så fall varför? Jag fattar inte.

 

Intressant att du säger "på ett LOOP", precis som om de skulle vara sämre eller lägre än andra premium-märken i samma prisklass.

Dock så kan jag helt och hållet förstå vad du menar med att betala så mycket för ett spö, oavsett märke.

 

Självklart är det mycket pengar men folk måste förstå att det inte bara är att gå in i valfri Asien fabrik och låta dem bygga ett spö. Det är otaliga tester, research, lönekostnader, marknadsföring osv.. Sådana där saker som kostar jävligt mycket. En annan sak till, det är inte så att LOOP håvar in dessa summor rakt in i kassan, först och främst så säljer de ju till återförsäljare som såklart köper billigare...

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Läser
  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    • Inga registrerade användare tittar på detta sida.























×
×
  • Skapa ny...