Jump to content
Sign in to follow this  
Malselv-vannforvann

Norsk fiske-serie "Målselv vann for vann"

Recommended Posts

Hei.

Følg vår ambisiøse drøm om å fiske samtlige vann i hele Målselv. Ifølge en uofisiell kilde er det ca 1600 vann i hele Målselv, da regnet med alt av små tjern, småvann på fjelltopper og store langstrakte vann. Målselv ligger i Troms fylke,altså i nord-Norge. Vet at flere svensker drar til Rostadalen(Rostajervi) som også er en del av Målselv kommune. Alle disse vannene har så klart ikke fisk i seg, og vi vet om noen vann som er fiskeløs som kan krysses av listen med en gang.

Dette prosjektet vil åpenbart ta veldig mange år, med vann som ligger bortgjemt i kriker og kroker i denne storslåtte kommunen, og vi håper selvfølgelig vi får gjennomført alt før vi er avhengig av rullator og hjelp fra andre. Et vann teller også kun hvis alle er med og fisker på det. En for alle, alle for en. 

Målet vårt med serien er å trigge eventyrlysten til å utforske den fantastiske naturen vi har rundt oss, samt for vår egen del å få stor fisk, nyte naturen og teste ut flere fiskevann som vi aldri har prøvd tidligere. 

Andre episode er kommet ut, og det vil til sammen komme ut 8 episoder fra årets fisketurer hver fredag fremover. Disse vil gå åpent på folkebladet.no, og vil ha en varighet på ca. 15 min. Vi tar også i mot tips og tilbakemeldinger på serien, og eventuelle spørsmål som måtte dukke opp så det er bare å sende oss melding eller kommentere underveis så vil vi gi tilbakemelding på det. 

 

Andre episode kom ut forrige fredag og ligger her:  https://www.folkebladet.no/tv/article19746742.ece?fbclid=IwAR3bmSIr6sSLojRcoNoFeOBHw19PlcMtygEdDQk1CJH6TvrtduHsYEZ5CKk&jwsource=cl

 

Fiske-hilsen fra 
Elias, Mathias og Martin 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej!

Jag förstår om ni har någon form av sammarbete med Folkebladet.no och inte får ladda upp någon annan stans, men om möjligt så borde ni ladda upp på Vimeo eller YouTube så att tillgängligheten blir bättre ^_^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Med svens IP adress så går de nog inte att se..    Jag e i norge nu o den fungerar att se med wifi men skiftar jag över till svenskt mobilabonemag så funkar det inte.. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

-90  tog allt! En natt.

 

 

 

 

20190830_174349.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago Malselv-vannforvann sa:

Herlig fangst! I Målselva ja? Kommer nok en spesialepisode derifra. Alle tre er egentlig sjø-ørretfiskere og Målselva er en av de beste i Norge for sjø-ørret.(Bra med laks også). 

Råkade!! hänga en Lax fel...därav käken(Fult)..därav!!!..vart utskälld av en fd. Major fr. Norge.. Ursäkta!..."Så skall dom "hängas"  ..sa han:blush:

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kan ju säga att!...vi/jag ovanligt ...stor Harr den tiden...tror dom låg på runt 08-1 kg...på/med LAX.flugor...ingen Öring dock.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×
×
  • Create New...