Jump to content
Sign in to follow this  
ratimir

Marryat M 2

Recommended Posts

Marryat M 2 i ny skick , super fin rulle med underbar mjuk broms och härlig knarr, passar klass 2-5.

Medföljer en Gudeline Control #5 flyt lina som är i fint skick.

Pris: 1400:- + frakt PoK

7D31B72B-4FD8-4F16-977C-0A9F7A79541A.jpeg

9DEE0D93-978B-419D-A363-768CC5F258E7.jpeg

Edited by ratimir

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Inlägg

  • Hej, har du linan kvar så får du gärna skicka den till Hisings backa. Mvh, Jan
  • Jadu! ..frågorna är många. Tror (personligen)...att det i grunden beror på mijlögifter i havet(algblomningen) + att en utarmat bestånd av Torsk m.m Allt detta gör att hela kedjan är i obalans.!..Fått detta av  Fiskebiologer..med det sista ang. Torsken å dess födoval....& bristen av den.
  • En Sage-rulle passande spön-linor i klass 5-7. Rullen har kostat 4000 kr som ny och är en äkta kvalitetsrulle. Stabil konstruktion som tål stryk. Rullen är i absolut nyskick och levereras med neoprenfodral och utan backing. Pris: 1700 kr + ev frakt på 63 kr (spårbar).
  • Vad finns det mer för teorier då? Det känns ju lite som att tiaminspåret inte är allmänt accepterat och kanske inte helt bevisat heller? Vore intressant med en någorlunda objektiv lägesrapport som beskriver vilka olika teorier den samlade forskareliten jobbar med just nu?
  • Fin Sinktip-lina i nyskick 350 ink frakt ink spole och kartong ( riktpris 600 ) Linan är neongul och tip som är ca 3 meter av sjunkgrad 3 är mörkgrön. SA AST coating gör att linan skjuter bra och håller sig glatt och ren. Perfekt för både flod och sjö vid fiske med våtflugor och streamers då man vill ha bättre presentation och maximal kontroll då man slipper förtynga flugorna och därigenom får ett behagligare fiske och  en mer naturlig gång på flugan. Ideal for streamers and wet flies for trout, steelhead, salmon, and smallmouth bass in moving water Fast-sinking 10’ tip sinks flies through the water column Mid-length head enhances control Best used in moving water Sink Rates: 2.5 – 4.0 ips (Type III) Braided multifilament core LINE WEIGHT HEAD LENGTH TOTAL LENGTH   WF-5-S 13,7m 25,9m  
  • Säljes för bekants räkning. Skulle användas i båt men fick inte plats där den skulle förvaras så den är ny och oanvänd. Skickas i sin kartong.  https://www.bygghemma.se/kok-och-bad/hushallsapparater/kaffemaskin-och-temaskin/kaffebryggare-och-kaffekokare/kaffekokare-sunwind-home-away-for-gasollaga/p-857373?gclid=CjwKCAiA1rPyBRAREiwA1UIy8BLdyL7oal0CwvOntpGU7zTEPQUa-5IEpY48CY0zxFGsJyNLek_tqhoC5KYQAvD_BwE 300kr inkl frakt.
  • Jag är den oseriösa köparen! Skrev och bad om ursäkt samt erbjöd kompensation för det. 
  • Lider med dig Micke 😢
  • Jag kan tro ibland men i detta fall är det utom allt rimligt tvivel de enda fakta som lyfts fram.  Laxkonferansen i Pajala ställdes frågan av Lennart Olofsson om vart Sva kommit i sakfrågan på 6 år. Prover är inskickade foton mm och inget konkret har framkommit som bevisat Sva framställan.  Man pekar på att laxen är drabbad av sockersjuka eller diabetes. Efter konfrontation med Balk så är den åkomman bara en av de sekundära sjukdomarna som kommer av ett utslaget imunförsvar. Charlotte Axén Sva hade inget konkret svar på Olovssons fråga. En av hans frågor varför ska vi fortsätta skicka prover till Sva då inget konkret publicerats.    Att konferensen handlade om laxens hälsa är isig stort misslyckande då viktiga forskare utelämnas som föredragande part. Tyvärr verkar det som att man offrar den vilda laxen i dom outbyggda älvarna då vattenfall behandlar alla laxar och öringar med tiamin. Skarpsillen innehåller sämre värden av tiamin de är allmänt känt. De pelagiska fisket är ett mycket allvarligt hot för hela Östersjön. FB_IMG_1581894505787.jpg.pdf
 • Ämnen

 • Images

×
×
 • Create New...