Jump to content

Sportfiskemässan 20-22 mars - Vinn fribiljetter!


Jonas

Recommended Posts

Jag har precis gjort klart mässtidningen och lagt ut den https://issuu.com/edgeflyfishing.com/docs/sportfiskemassan2020 och nu börjar förberedelserna inför mässan på allvar.

Edgeflyfishing har en 36kvm stor monter vid kastbanan på 12 x 3 meter.  Jag har med min Ockelo B18 CC och visar upp den och pushar även på min guideverksamhet via https://www.wildfishsweden.se

I montern har har vi även med ett gäng guider från https://www.fjordguiderna.se som gärna hjälper till med tips på havsöringsfiske i Bohuslän. Vi har även med representanter från https://www.bolgabrygge.no som visar upp de fantastiska havsfiskemöjligheterna runt ön Bolga i nordnorge.

Sen sköter vi i vanlig ordning om Edgeflyfishing Casting Cup. Det är @Bigsalmon som sköter om den tillsammans med Ulf Blomqvist på Vildmarkservice i Kiruna. 

@Edgefrida ansvarar för utdelningen av mässtidningarna i entrén och jag har föreläsning om havsöringsfiske på västkusten på fredag 10:30 samt lördag kl 12. Schemat är med andra ord späckat.

Tycker fått till en spännande monter med många intressanta monterarbetare som brinner för alla typer av fiske från fjäll till hav. Vi kommer garanterat binda lite flugor i montern också då flera av oss gillar det.

Det ska bli fantastisk kul att träffa alla forummedlemmar som har vägarna förbi så kom gärna förbi och presentera er i montern. 

_56V9471.jpg

_Z3B9528.jpg

_Z3B9577.jpg

_56V0009.jpg

_56V0115.jpg

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

I vanlig ordning ska vi även lotta ut ett gäng fribiljetter. Jag har tio stycken och tänkte att vi kör fem omgångar med två biljetter i vinst. Posta en bild från ett fiskeäventyr under 2019 i tråden så kör vi en dragning i första omgången på onsdag kl 12:00.  Lycka till :)

Link to comment
Share on other sites

Tyvärr blev mässan inställd så vi får ta nya tag och ha en ny utlottning av fribiljetter när det är dags att ladda upp inför nästa vända. Tack för era fina bildbidrag ?

Det enda positiva med det här är att man plötsligt fått sjukt mycket tid för annat. Ska lägga en beställning på lite UV-flugbindningsmaterial idag. Blev sjukt sugen på att göra lite fler såna flugor inför premiären efter att jag kolla den här filmen:

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...