Hoppa till innehåll
Järven

Flötgröt Härjedalens nationalrätt

Recommended Posts

Flötgröt

6 dl grädde

1 dl vetemjöl

1/2 tsk salt

Koka grädden på svag värme c:a 5 min. Vispa ned mjölet försiktigt, litet i taget. Vispa gröten slät tills den släpper från kanterna. Salta Späd ev. med 1/2 dl vatten.

Serveras till kokt öring/Röding och kokt potatis

Dela det här inlägget


Länk till inlägget
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Läser

  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    Inga registrerade användare tittar på detta sida.



















×
×
  • Skapa ny...