Hoppa till innehåll

Vänneån


Recommended Posts

  • 9 months later...
  • 6 months later...
  • 9 months later...
  • 9 months later...
  • 3 years later...

Ni som har koll på Vänneån, har ni tips lättillgängliga ställen för tält? Är några som planerar att åka dit i slutet av juli men har inge lust att bo på campingen i Knäred utan i direkt anslutning till vattnet. Tyvärr så kommer vi att ha en stort 6 manna-tält med oss så om någon har tips på vart man skulle kunna få upp det i närheten av någon liten väg så vore tips som sagt mycket uppskattat. 

Undrar även om någon har koll på hur det gått med det gemensamma fvo:t för nedre Krokån som länsstyrelsen och Laholms kommun diskuterade 2018?

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

  • 4 weeks later...
31 minutes ago, Ola Mörrum said:

Fått något svar?

Nej tyvärr inte. Var där i slutet av juli, bodde på Flammabadets camping i Knäred och åkte upp och letade ställen utmed vägen, lite klurigt och hittade ingen klockrent men Parken, strax innan mynningen till Lagan var väldigt tillgängligt och bra vad, dock var det väldigt lite vatten i ån. Siktade ett par öringar men de var sjujäkla skygga i och med vattenståndet. Var även uppströms kring Nore Kvarn men hittade inga riktigt bra ställen. Var ju även sjujäkla varmt när vi var där ... småabborren var dock på hugget och livade upp :) kommer helt klar att testa ån igen men då vår eller höst när vattnet går lite högre. 

 

Krokån var nästintill tom på vatten när vi var där och om man kan eller hur man löser fiskekort uppströms Knäred har jag ingen aning om, säga gärna till om ni vet vad som gäller. 

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

  • 1 year later...
33 minutes ago, Dreamster said:

Hej

 

Jag funderar på att åka till Vänneån imorgon. Är det någon som har varit där nyligen? Tror ni att det är någon idé med tanke på rådande värmebölja?

 

// Martin

Jag hade väntat. Du kan säkert gå torrskodd i gympadojjor över de flesta nackarna plus att det är varmt. Mörrum håller över 22C...

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Läser
  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    • Inga registrerade användare tittar på detta sida.






















×
×
  • Skapa ny...