Hoppa till innehåll

Viskan


Sasko1

Recommended Posts

Körde em-pass idag, varken såg eller kände något, en jädrans motvind gjorde inte fisket lättare. Det posetiva var att det var västlig vind och förhoppningsvis, så kanske laxen stiger i större omfattning nu. Vattenståndet är på uppåtgående skulle tro att det gick mellan 17-20 kubik i em. :)

Ni va några stycken som nötte igår va? :)

Redigerad med Pada
Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

  • 2 weeks later...

Fisket under den ljuvliga försommarkvällen gav inget resultat. Vattenföring steg under kvällen och skulle tro att det ca 15 kubik, vilket är helt ok för flugfiske. Än har det inte tagits nåon fluglax i Kullagård och endast 4 st har landats på annat fiske, vilket är ett något magert resultat för Viskan. Det är bara hoppas att nederbörden som faller under dagen kan fylla på ån, så att nivån bibehölls. ;)

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Gårdagens morronfiske gav noll resultat, hade sällskap av 3 andra flugfiskare och även de var lottlösa under tid som jag var kvar. Bra vattenföring ca 23 kubik, vilket gör att man kan fiska på hela sträckan uppe i Kullagård, även den övre sträckan ovanför delningen. :)

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Fisket under em igår bedrevs i hög värme +28 och en hög luftfuktighet. Helt solo på sträckan uppe vid Kullagård och det kan man väl förstå det är väl bara en tokig laxfiskare, som fiskar under så extrema förhållande. Kände inget men såg iallafall fisk, men att få dem att bita var värre.Skulle tro att vattentempen håller sig vid ca 17-20 grader, vattenföringen ca 15-16 kubik. Nu får fisket bedrivas under tidig otta Ir senare på kvällen, tills värmeböljan bedarrat. ;)

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Är det ingen som fiskar längre upp, i Lekvad? Och finns det inga fisk längst upp i Skene vid Kungsfallet , där det är stop för laxen?

Tror säkert att det fiskas i Lekvad, för egen del var det några år sedan. Antagligen Viskans finaste flugsträcka,man får väl ta sig i kragen och göra ett besök snart. ;)

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Var uppe vid Kullagård och fiskade under torsdagen och fredagen, en tappad fisk som efter en ett luftsprång tackade för sig. Det har varit bra vattenföring de senaste veckorna ca 16-22 kubik men endast 3 smålaxar tagna. Visserligen så har den höga vattentempen inverkat på fisket, men det är nog inte hela sanningen. Det är bara att hoppas att nu när den sista månaden inleds ( sista fiskedagen 15 september ) att fisket blir bättre. <_<

Länk till kommentera
Dela på andra webbplatser

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gäst
Svara på detta ämne ...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Läser
  • Användare som läser detta    0 medlemmar

    • Inga registrerade användare tittar på detta sida.























×
×
  • Skapa ny...