Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Jag får inte fisk men det beror kanske på att jag sitter hemma vid datorn. Var dock ute på gräsmattan och provade mitt Walton Powell Rod 8'6'' #4-5-6 igår med lina 3-4-5. Det fungerade förnämligt men gräskarpen var inte på hugget. Borde kanske inte knyta på garntussar i änden på tafsen men jag är rädd om mina Ismopuppor. Det gick att bygga förnämliga spön med första generationens grafit.
 3. Henka

  Paddor

  För ett ögonblick trodde jag är Edge hade tagit steget tillbaks till den gamla goda tiden då padda var något helt annat🥰
 4. Kör på det då! Om du vill kan jag kolla på det om du har nån länk med bilder. Bara att skicka ett PM.
 5. Today
 6. Fisk?? Jag e nog rätt nöjd att bara traska längs me älven om jag har finaste o dyraste prylarna i hela nordkalotten..
 7. Tyvärr, gillar jag inte de genomskinliga. Har en sådan hemma i intermediate och tycker inte alls om att fiska med
 8. Vadarbyxor Vision Kura, 4 lagers, Storlek Medium king. Vadarskor Vision Hopper, storlek 10/43, svart filtsula. Helt nytt! Nypris 4300kr Pris: 2800kr
 9. Loop Evotec MF#5 + Danielsson Dryfly😏
 10. Hittade ett begagnat paket för en vettig peng med (vad jag tror) allt jag behöver för att kunna börja. Sen blir det såklart att kompletteringshandla när jag vet mer exakt vilka flugor jag kommer binda, men skönt med ett grundpaket.
 11. Jag var i samma sits som du för snart ett år sen. Blev att jag köpte ett begagnat set med lite av varje. Ångrar det inte. Där fanns en hel del som jag fortfarande använder och skapliga verktyg. Sen dess har jag köpt till till sjukt mycket annat allt eftersom jag nördat ner mig. Som Line-speed skrev så kan det vara bra att köpa det som ingår i sånt man vill binda. Vet man inte exakt kan ett startpaket eller begagnat vara bra. Kvalitén på verktygen vet jag ingenting om men ett sånt här t.ex. räcker nog rätt långt och innehåller mycket bra basmaterial. https://fishline.se/p/flugbindning/borja-binda-flugor-startkit/fly-dressing-sats-med-fly-king-stad.html Kanske komplettera med en liten påse naturlig cdc? Sen kan du binda en jäkla massa tror jag.
 12. Önskar jag hade sparat mitt blueline, eller åtminstone prövat det med en rättklassad lina. Sålde det för väldigt länge sedan för att jag tyckte det hade för långsam återhämtning i toppsektionen och saknade kraft i klingan. Föga förstod jag då att #4 linan som skulle vara den bästaste till strömfiske var en #6.
 13. Ismo kan inte bara fiska....han e rolig å.. 😅👍
 14. Ser elaka ut. Steampunk-råa. 👍🏻
 15. Troutman

  Paddor

  Barnen har en iPad 3 med sprucken skärm. Vi har däremot ofta tyskar på tomten. Jag byter gärna. (och fasaner, de använder vår trappa mellan carport och hus tidig morgon för att komma åt grannens tomt där det finns smaskig fasanmat)
 16. sashi

  18g klumper

  Hej köper GL UlS 3D scandi, ultra compact eller zpey or salmologic hover eller intermediate 18gram klumper MVH sashi
 17. Som rubrik. Söker ett GL lpxe switch eller GL lecie switchspö i klass #7-8 eller #8-9 ett tvåhands av samma modeller #7-8 kan ev vara intressant om priset är bra. Skicka pm eller helst sms till 0703357906 då jag inte är lika aktiv här längre mvh Cristian
 18. Mitt råd e att köpa ett bättre vettigare bindstäd o trådhålöare,dubbingtwister mm.. Sen tittar du på bindbeskrivningar vilka flugor du ska välja material efter... Sen utökar du allt efter nya flugmönster
 19. Jag tyckte Fishline verkar ha ett prisvärt och bra upplägg med materialset till olika mönster: https://fishline.se/c/flugbindning/fishline-fly-tying-box/#clicked_product=20665 Kommer du binda mycket hackelflugor kan det vara värt att köpa en lite bättre (dyrare) halv nacke eller så. Lycka till!
 20. Freak

  Paddor

  Kan skicka upp den till dig om du är sugen att testa👍
 21. Ismo

  Paddor

  ÄT! Tvekar du?
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...