Hoppa till innehåll

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 2019-01-10 in all areas

 1. 2 points
  Ja smaken och behoven är olika. Själv använder jag #4 främst till torrfluga i mindre strömmande vatten och då föredrar jag ett spö runt 7'6''-8'6''. Jag gillar den nätta känslan och lekfullheten man får i ett kortare spö.
 2. 1 point
  Roar är nog inte en lurad kille Snarare en äldre man som råkat skriva fel 11000 Norska kronor kan ni säkert köpa rullen för
 3. 1 point
  Älskar mitt #3 7'6", enda nackdelen är att det kan bli överdrivet lång drillning ibland. Speciellt med större harr typ 45cm+ om den ställer sig tvärt i strömmen så som harr gärna gör så saknas det lite kraft för att rubba den tycker jag.
 4. 1 point
  Usually this reels are high priced.. collectors reels. Price is about 8000-12000kr depent of reel condition. I have seen few used reels like this sold for ~1000€ (10000kr) and they were used.
 5. 1 point
  Har blivit 2 turer för mej. Jan 2 Jan 3. Ärtsoppa som väntat, nordanvind. Bytande ställe vid middagstid ner till Kvick i Höganäs, klart vatten men nu hade det gått ner nära halvmetern sedan morgonen, nada inte ett nafs. Dag två klarare vatten på ställe ett än gårdagen, såg riktigt het ut, nästan vindstilla, högt fint vatten på morgonen men sjönk 30 cm fram till middag. Inte ett hugg, såg en som fick en liten en det var allt. Semester och tre dagar med blåst från norr, högvatten( 80 över) dimma lågtryck, i morgon dag 4 som ser ut att bli perfekt om än lite kall, vattnet på +20 cm svag vind som vänder mot sydsydväst och stigande lufttryck. Tror på en öring i morgon även om det varit väldigt dåligt med fisk överlag.
 6. 1 point
  Simms G3 vadarskor str:10 ,44. Använda en säsong fint skick. Gummisula och dubb.(blöta på bilden) Pris 500:-
 7. 1 point
  Spräckt nollan första turen. Blev en halvraga på 62 cm. Tappade en blänkare som klev av vid hopp. 😀 Underbart väder mer likt april än början av januari. Badat i knädjupt vatten. Lyckades att pinka ner i vadarna också vid kisspaus. Tydligen kan jag bara göra en sak taget. Att både pinka och titta på en säl blev för svårt. Ska nog hädanefter låta bli att tugga tuggummi och gå samtidigt.
This leaderboard is set to Stockholm/GMT+01:00
×