Hoppa till innehåll

Onnitimo

Members
 • Antal inlägg

  32
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

0 Neutral

Om Onnitimo

 • Placering
  Member
 • Födelsedag August 11

Information

 • Bostadsort
  Malmö

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  timo.tikka@bredband.net
 • Telefon
  040400600

Senaste Profil Besökare

907 profilvisningar
 1. Onnitimo

  Tips på förbättring av kastteknik

  Göran Andersson : Bättre Flugfiske - 50 min kastteknik . http://www.youtube.com/watch?v=PKxRM5GVtc0&=1943s
 2. Onnitimo

  Har ärvt en rök. Fattar inte riktigt hur den funkar.

  Kan det vara så att du fyller lådan med 0 - 2 rökspån och tänder direkt på det när du vill kallröka och 3-5 mm rökspån samt briketter som uppvärmning vid varmrökning ? Alternativt utan rökspån med briketter och ene-spinkved ovanpå till rök ? Om jag förstår det rätt så är lådan och plats till briketter under bordet som ligger på botten i din rök ? Termometer till Webers grillar finns att köpa som reservdel , enkel att montera också ; tx Liljekvists . Borra passande hål och mutter på insidan , lacken skadas dock .
 3. Onnitimo

  Har ärvt en rök. Fattar inte riktigt hur den funkar.

  Hittade en som är nästan som ditt i bild : http://www.jagtogfiskerimagasinet.dk/kat426-Rogovn,-Grill-Tillbehör/side2909-rogovn-ror-kasper-roghathtml Fiskekompaniet i Lund hade rök i den stilen när dom låg på Köpenhamnsvägen . Krokar hittar du s hos Swedol i Malmö eller deras webbshop om de inte har i butiken. Krokarna är rostfria . Nu förstår jag dig bättre Ismo , äter du för mycket kött och fisk konserverad med kreosotrök så är det ju kört - om inte rökt - med dig .
 4. Onnitimo

  Lee Wulff Ambush vs Rio Switch Chucker

  Känner igen fenomenet , inte ens mina glasögon hjälper till
 5. Onnitimo

  Lee Wulff Ambush vs Rio Switch Chucker

  http://flyfishingmasters.se/sk/royal-wulff-ambush-neutralizer-flyline Flyfishingmasters.se har vikterna på Ambush .
 6. Onnitimo

  Bästa linan till orvis helios #5 mid flex

  Åk till Flyfishingmasters i Malmö . En av de få butiker där du testa olika linor , tror de har alla linor på tråden , på gräsmattan - varför inte en Royal Wulff Triangel Taper Plus också . Kollar du på förhand när de är båda två samtidigt i butiken kan en av dom följa med och då får du ännu bättre koll på linan till ditt spö
 7. Sök på Prisjakt gav svaret Rosebikes.de , en ryggsäck hemma . Mest känd som cykelbutik , jag har hört att de är snabba , men gissar en eller två dagar extra jämfört med Sverige . Kolla om de har möjlighet till snabbleverans . Pålitlig tysk butik enligt cykelsajterna .
 8. Onnitimo

  Tafsen till Gädda med fluga!

  Funkar det med No knot fas-snap , är de starka nog i en större storlek ?
 9. Onnitimo

  Mat i fält

  Eric Tornblad : Torka Mat Calazo Förlag 2012 Om olika mattork och -typer , bygga eget , vad man torkar , hur man torkar , hur det förvaras , hur länge det håller ...... Köpte mitt ex från den lokala bokhandeln .
 10. Onnitimo

  Underhands kast, lång eller kort klump?

  Flyfishingmasters har triangeltaperade wf-linor , Royal Wulff med kortare klump och en modell , Royal Wulff Jean Wulff Triangel Taper med längre baktapering som är lättare att överhandskasta med . Och så klart Royal Wulff Ambush också . Ring och snacka med Rene eller Anders , 040- 924301 eller 040-82365 .
 11. Onnitimo

  Auraräkan

  Nästa försök då , sök på google men bindbeskrivningen finns inte inne i sidan på hans lista om kustflugor , detta går direkt till Auraräkan . Du har PM och i den nämnda bindbeskrivnngen är också med grävling ....... Aurareje-kystfluer- lystfiskernet.dk
 12. Onnitimo

  Auraräkan

  oervad.eu/kystfluer The Perfect Leo , vidareutveckling med ben . Klarar inte av att ge direktlänk , sorry . Du har pm .
 13. Onnitimo

  Behöver jag ha mer backing på rullen?

  Orvis Micro backing på 300 yrd/m , Fiske och Fiskar i Malmö delar den till dig i två delar , 150 / 150 . Du får det påspolad till dina spolar om du vill .
 14. Onnitimo

  östersund?

  Jämtflugan i Östersund har trevliga medlemmar , träffade tre av dom i början av juli i Långan . Kenneth som driver Hårkan och Långan jakt och fiske kan säkert hjälpa till med tips om älvarna , han säljer fiskekort till Långan och har säkert koll på Edsforsen också .
×