Hoppa till innehåll

ÅGGE2

Members
 • Antal inlägg

  10
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

2 Neutral

Om ÅGGE2

 • Placering
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Munka-Ljungby Sweden
 • Intressen
  Flugfiske

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  rogerstrm@gmail.com
 • Telefon
  +46703149138
 1. Fiskeguide Ängelholm med omnejd?

  Hör med Bengt Larsson på Varuhallen Hobby ( 0431-143 32 ) ! Han har koll på det mesta om fisket runt Ängelholm . v.h Roger
 2. Åååh, vad tråkigt...

  Den som har mest prylar när han dör vinner ! Ibland verkar det vara så. Men skall tillägga att det är kul att prova nya saker ibland .Brukar unna mig att köpa något för att inse att det inte var bättre , men det ger kunskap under resans gång. Att prova linor kontra spön samt dess egenskaper är inte helt fel !Under den mörka o långa tid vi har fram till säsongen måste vi tillåta oss att vara lite dumdristiga ibland ! Ps ! Har en egen liten strömfåra med fint harrfiske men ack så långt bort !
 3. Tankar om MSX Titanium

  Såg att 4/7 var slutsåld ! Har haft en fantastisk sommar med mycket harr och MSX-rullen har varit till full belåtenhet. Ska fiska lite regnbåge i klubbens vatten under hösten, där bromsen får jobba lite hårdare(förhoppningsvis) .Skulle vara kul att få höra vad andra tycker om denna rulle !
 4. Tankar om MSX Titanium

  Flugfisket blir som ett gift !! Underbar känsla att få köpa lite nytt ibland, även om man inte behöver det. Har själv rullar så det blir över men denna känns "helt rätt" för en rimlig summa pengar.
 5. Tankar om MSX Titanium

  Har 4/7 och använder en Loop opti stream klass 6 .Tror inte det blir några problem med backing om du kör med de "tunnare" varianterna . Ska tillägga att jag var så nöjd att det blev en rulle till .
 6. Tankar om MSX Titanium

  Har fiskat aktivt med denna rulle under ca 2 veckor uppe i norrbotten och är helnöjd ! Vacker att se på och känns välbyggd. Inga glapp och bromsen känns tillförlitlig.Klickljudet lagom diskret i bägge riktningar enl min bedömning. Mycket bra respons från Magnus på MSX kan tilläggas.
 7. Beslutsångest Danielsson original

  Finns att köpa hos ADH - fishing i Tyskland .Även Top-Fly sålde dem under mässan i Jönköping.Otroligt läcker i Titan !
 8. Fråga angåend Imago Gaia

  Har en sådan rulle och måtten är följande : diameter ca 74 mm , spolbredd ca 24 mm samt 17 mm djup. Fiskar själv mycket med klass 6, men tycker att denna är i minsta laget. Annars en underbar rulle med högt klickljud som enda nackdel.Men visst går det med rätt backing .Hoppas att det kan hjälpa dig lite ! v.h Roger
×