Hoppa till innehåll

Christian

Global Moderator
 • Antal inlägg

  8 222
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  24

Christian last won the day on July 17 2018

Christian had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

413 Excellent

Om Christian

 • Placering
  Edgemedarbetare
 • Födelsedag 1973-03-07

Information

 • Bostadsort
  Stockholm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  christian.horgren@gmail.com
 • Telefon
  0708740190

Senaste Profil Besökare

Den senaste tidens besökare blocket är inaktiverad och inte att visas för andra användare.

 1. Christian

  Snyggaste kombon spö/rulle

  Scott/Larry Kenney 8’4”, klass 7, byggt -81 av Larry när han jobbade med Harry Wilson på Scott. Här parat med en brun ATH F2. Fin gammal kombo, även om bilden är lite oskarp.
 2. Christian

  Norr om Kiruna - vattenläget!

  Kom nyss åter från NV Kiruna. Bra med vatten där vi var, men värmen gör att insekterna är få och fisken backar undan. Tog dock flera öringar med snitt på 2kg under vår tur på tre dagar. Galet bra fiske just nu, men värmen gör prognosen svajig.
 3. Christian

  Epic uppdaterar till Fastglass II

  Nej, tyvärr inte.
 4. Christian

  Epic uppdaterar till Fastglass II

  CTS har slutat rulla sedan början av hösten, och Epic flyttar klingtillverkningen till Sydkorea. Så har jag uppfattat saken. Enligt uppgift till samma fabrik som Loop använder.
 5. Christian

  FrictionFly "the gamechanger".

  Om Max tillåter så kan det absolut få hänga med dit! Ett superspännande projekt. 🙂
 6. Är det någon som äger något spö som är byggt av Ingvar Nyström i Kil? Han hade tydligen en liten butiksverksamhet på 80-talet (?) och tillhandahöll komponenter för spöbyggnad. Anledningen till att jag frågar är att jag hade Ingvar i träslöjd. Det var han som ledde mig in på flugfiske. Jag är även intresserad av andra minnen och historier. Jag minns Ingvar som en kunnig och vänlig man, och skulle gärna höra mer från andra som träffat honom. Jag vet inte ens om han lever. Han torde vara tämligen gammal idag... /Christian
 7. Jag har driftat en del i USA. Snurrstol är obligatoriskt. Funkar fint i lugna vatten! Men nån måste sitta bak och styra.
 8. Christian

  Snyggaste kombon spö/rulle

  Haha! Är det du som har planterat den idén? Nåväl... Och ja, jag menar sex tum.
 9. Christian

  Snyggaste kombon spö/rulle

  Kul att se "vårt" spö på en fiskebild, Johan! Ser grymt ut med en Loop. Det är helt klart en lucka på marknaden med korta, kraftiga spön som fortfarande är mjuka. Svaret är glasfiber, tack vare materialets kombinerade styrka och mjukhet. Jag fiskar mycket i buskiga åar, ibland efter kilosöring. Då vill man ha ett klass 6-7, i längden 6-7". Jag har länge drömt om ett 6'6", klass 6 - The number of the beast!
 10. Värm av buttcapen. Sitter oftast med epoxi, men man kan få värma em stund. Den där kan man nog ta med en tändare. Akta trät bara.
 11. Christian

  Lina till canespö

  Shit, jag är verkligen dålig på att vara ironisk! Ta mig inte på så stort allvar jämt... Greenheart är ett material med en hel del begränsningar Det är en klinga från 70-talet.
 12. Christian

  Lina till canespö

  Säg inget ont om Greenheart, bygger på en sån klinga just nu. Det lustiga med Greenheartspön är att dom bara funkar med 70-tals level-linor från Airflo.
 13. Christian

  Lina till canespö

  Folk som fiskar glas och bambu är ofta lätt nostalgiska. Då gillar man även lintaperingar som är lite old school. Typ DT med tunn diameter som på en silkeslina. Så enkelt kan det också vara, helt oavsett linans beteende. Och tro mig, såna känsloaspekter är lätta att bygga marknadsföring kring. Själv gillar jag tunna linor eftersom dom skär vind bättre och plaskar mindre. Klumplängd varierar jag beroende på storlek på vatten, snarare än typ av spö. Favoritlina? 406 Lines...
 14. Christian

  Diamondback tänker utanför lådan...

  Visuellt associerar jag dessvärre till sexleksaker.
 15. Christian

  Diamondback tänker utanför lådan...

  Ett sånt måste jag testa! Ser för j-igt ut, men det kanske är överlägset? Paul Young gjorde ju en del väldigt ventilerade grepp, med liknande utseende. spännande!
×