Hoppa till innehåll

Vefsna Markus

Members
 • Antal inlägg

  197
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  4

Vefsna Markus last won the day on October 5 2017

Vefsna Markus had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

49 Excellent

Om Vefsna Markus

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1975-06-15

Information

 • Bostadsort
  Tärnaby

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  sukram75_@hotmail.com
 • Telefon
  0768372616
 1. Scierra spön

  Inget fel på scierra !.knäcks varken mer eller mindre än något annat märke gillade gamla hms serien som Henrik plockade fram !.Har även provat ett switch I den nya serien minns ej vilken men kändes lätt fint och följsamt !.Mycket spö för pengarna om man nu klarar av att inte glänsa mest på fiskecampen !.
 2. Mellanlägg

  Precis!!.Laxen hinner ju studera flugan flera gånger innan den sveper över den !.Snabbt simmande fluga med tvära kast och minst 4 älgsteg är min filosofi !.Dock så ljudlösa som möjligt!.
 3. Mellanlägg

  Mellanlägg är en sak men folk som tar myrsteg i en lång pool kan jag slita mitt hår över !.Om man då lägger till 3 mellanlägg för varje utfiskning så kan man lika gärna ägna sig åt kaffekokning den dagen!
 4. Det ser lätt ut men är slitigt nå jävulskt

  Börja med en flytklump å lär dig vinkla kasten direkt !.Skippa kastlängden huvudsaken du får sträckta kast !.Eller en Skagit flyt !.
 5. 3 tappade laxar på 3 krok !!

  Upplever att dom blir lite knepigare att få å fastna vid lite spakare vatten speciellt om dom tar nedanför fötterna då är det nog att dra till för kung å fosterland som gäller !.
 6. Spö till stora streamers efter öring

  Då skulle jag gå på ett switch eller lätt tvåhands till så stora streamers! :-)
 7. Spö till stora streamers efter öring

  Hur pass stora streamar pratar vi 6-8 eller rentav tandemflugor?Tycker en 6 10 fot är ett kanonspö för detta ändamål i åar/ älvar med bibehållen fiskekänsla!
 8. Fiskefeber kanal 5

  Som rent fiskeprogram så har man sett bättre !!. Men jag tycker han förmedlar en totalupplevelse som ändå insveps i fisket . Tror även att det är en tanke med att dom ska vara totalt beginners !! för att kanske kicka igång en tanke hos tittarna som aldrig provat denna underbara hobby .Killen kan ju i vart fall laga mat och är ju hur avslappnad som helst!!!!!!!!!.......Skulle nästan tro att han kommer från Norrland!
 9. Ken Sawada eller Compline till #9

  Den håller bra ingen skillnad på den och sawadan tycker jag !.För 170:- så kan man köpa en ny och i värsta fall eller så klipper man bort av den delen som är dålig om du nu inte har nött ut 35 m förståss !
 10. Ken Sawada eller Compline till #9

  Rio slickshooter 44 pund !. Påminner väldigt om sawadan nu för tiden ej att förväxla med den gamla!.
 11. Sage tcx 14 9/10 vs stinger 14 9/10

  Har bara haft ett tcx och det var inte någon behaglig upplevelse alldeles för toppigt spö för mig!.har för mig att stinger är djupare i auktionen så för min del skulle jag prova stinger!.
 12. 3 tappade laxar på 3 krok !!

  Funkade bättre med dubbel !!!
 13. 3 tappade laxar på 3 krok !!

  Säkert bara tillfälligheter!. mycke psykologi över detta fiske ska dock prova dubbel för lite ny positiv injektion!
 14. 3 tappade laxar på 3 krok !!

  Kanske löst hängande kan vara melodin !! på så stor tub kanske laxen kan bända ut kroken om mycket av tuben sticker ut mot sten å dylikt dom är ju inte dumma dom rackarna .Ska prova dubbel å löst hängande !. Man blir lite ledsen efter 3 i rad !
 15. 3 krok brukar vara säkert men jag har börjat tvivla lite nu ..!!.Tappade som sagt 3 stora laxar i nattmörkret på en stor tub och har nu börjat tvivla lite på den.Ska man prova dubbelkrok ?. Kan tillägga att huggen var väldigt brutala så jag är lätt förvånad över att den inte drev in ordentligt .
×