Hoppa till innehåll

acke81

Members
 • Antal inlägg

  73
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

0 Neutral

Om acke81

 • Placering
  Member
 • Födelsedag 1981-01-29

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Stockholm

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  acke_s@hotmail.com
 • Telefon
  0736864191

Senaste Profil Besökare

Den senaste tidens besökare blocket är inaktiverad och inte att visas för andra användare.

 1. acke81

  Guideline High Water #6

  Hej! Jag har använt den ca 1h. Det är inte evolve modellen. 350+frakt Mvh Acke
 2. acke81

  Fluga krokar i linan

  Jag hade också samma jobbiga problem i början och den ända lösningen som funkade för mig var att låta lina sträcka ut sig helt i bakkastet. Prova så får du se Lycka till!!
 3. acke81

  Vill du följa med och fiska? Stockholm

  Jag är på så det skriker om det!! Jag är så trött på att åka ända till Örebro och Karlskoga för att ha nån och flugfiska med. Sällskapet är inte fel på (min morbror), det blir tyvärr inte så mycket fiske som jag önskar då. Jag har typ all utrustning för det fisket t ex spön i olika klasser, vadare, flytring mm Det kanske märks att jag är lite desperat efter en flugfiske vän Så skicka gärna mig ett pm den som vill ut och vifta lite. Stort tacka till den som har startat denna tråd!!
 4. acke81

  backing som tar lite plats på rullen?

  Ser ut och vara tunnare än dom backingar jag har idag.
 5. acke81

  backing som tar lite plats på rullen?

  Jag köpte mig airflo poly micro backing 500m 20lb (finns i 30lb) för endast 218kr inkl frakt på ebay. Beställde det förra veckan och fick den igår.
 6. acke81

  Fenwick Teckna av #5

  Nu har jag provat spöet vid två tillfällen, första gången körde jag med en Rio Grand lina och då tänkte jag, va F** är det för skit spö!! det skulle säljas fort som attan. Men idag på min lediga dag tänkte jag, jag ska ge det en sista chans med Gl tricast lina som har en helt annan linprofil. WOW! då började det hända saker. Från att hata det till att älska det helt :wub: . Jag kan också tillägga att jag har ett Gl Lpxe rs #5 som jag tycker väldigt mycket om, men jag har en ny favorit Så "mrgreyling", jag saknar inte längre mitt före detta G.loomis Streamdance spö
 7. acke81

  Fenwick Teckna av #5

  Har fortfarande inte provat spöet, eftersom jag inte fått det än, kommer tillbaka med information så fort jag fått det.
 8. acke81

  Fenwick Teckna av #5

  Jag tog tyvärr sista femman, men jag tror dom får in spön lite då o då.
 9. acke81

  Fenwick Teckna av #5

  Vad för klass använder du till kusten? Här har du länken till butik: http://fiskedepan-ebutik.se/epages/Ballou.mobile/sv_SE/?ObjectPath=/Shops/fiskedepan-ebutik.se/Categories Säljs för 999:- + provision till mig för att jag tog min tid och letade upp länken Tack till mrgreyling som gav mig tipset om spöet.
 10. acke81

  Fenwick Teckna av #5

  Jag har tre linor i klass 5 ( Rio Grand, Teeny tsf och tri cast), man får hoppas att nån av linorna passar spöet. Annars får jag skaffa en Sameos Phyton.
 11. acke81

  Fenwick Teckna av #5

  Kul och höra att det är ett bra spö. Fick tipset om spöet av en trevlig herre (mrgryling). Det är kul att folk är så hjälpsamma här på edge
 12. acke81

  Fenwick Teckna av #5

  Har precis beställt ett Fenwick Teckna av #5 9ft 4-delat, så det jag undrar om det är nån som har erfarenhet av det spöet. Svårt att hitta information om det. Kom gärna med tips om lina som passar det spöet:
 13. acke81

  Flytring Waterspeed

  Eller här http://www.xxl.se/fiske/fisketillbehor/flytring-baat/pool-12-easy-ride-paket-med-fenor-och-pump-1065783
 14. acke81

  Imago eller gl drifter

  Kolla in den här länken http://www.xxl.se/fiske/fisketillbehor/flytring-baat/pool-12-easy-ride-paket-med-fenor-och-pump-1065783
×