Hoppa till innehåll

Stridbeck

Members
 • Antal inlägg

  80
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

Stridbeck last won the day on January 20 2018

Stridbeck had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

15 Good

Om Stridbeck

 • Placering
  Member
 • Födelsedag April 14

Information

 • Bostadsort
  Olofstorp
 • Intressen
  Kan det vara fiske måntro??

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  ****_stridbeck@hotmail.com
 • Telefon
  0733******

Senaste Profil Besökare

1 285 profilvisningar
 1. Stridbeck

  Kvällens kvällsmacka

  Vi kör på med en äkta västkustmacka rostebrö, kräftröra, rökt makrill och kokt ägg. Gör gött!
 2. Stridbeck

  Få tag i wittlock?!?!?!

  Kan tillägga att jag la en beställning hos dem för någon vecka sedan på ett par vadarkängor. Det tog inte mer än 2-3 dagar innan de var levererade till mitt utlämningsställe. Det var min första beställning från dem och således min enda erfarenhet men jag är mycket nöjd.
 3. Stridbeck

  Musik som någon uppenbarligen ogillar

  får väll svara upp med kungen av Finland! Den gode Irwin
 4. Stridbeck

  Kvällens kvällsmacka

  Får väll bidra i denna briljanta tråd med en kvällsmacka. Stenungsbakad köpelimpa med smör, gräddleverpastej och morsans vansinnigt goda saltgurka som jag valt att hetta upp med ett par trinidad scorpion som fått dra ett par veckor.
 5. Stridbeck

  Renovera loop g3 rulle

  Precis som utlovat så kom reservdelarna med posten i fredags. Tydligt var att problemet med min rulle var envägslagret som var så nerslitet att knarren var helt borta och istället kvarstod ett lätt skrapande ljud. Efter att ha bytt till de nya delarna är nu bromssystemet som nytt och knarren är tillbaka! måste säga att det var en grym service från loop och då Andreas som svarade i denna tråden. Inga frågor ställda mer än vad för delar jag behöver och inte en krona ville de ha för grejerna. Kul att det fortfarande finns företag som agerar på detta sätt. Nu återstår bara att byta rullfot men det visade sig vara större problem än beräknat då skruvarna sitter så illa att de måste borras ut. Det arbetet är påbörjat men finliret med 2mm borret får ske på måndag då man är tillbaka på jobbet och har tillgång till borr och maskiner med bra precision. Tackar för all hjälp jag fått från er som svarat i tråden.
 6. Stridbeck

  Renovera loop g3 rulle

  Mail med foton är skickat Andreas samt en beskrivning på vad jag själv tror kan vara problemet efter att jag plockat isär rullen. Ser fram mot svar. /olle
 7. Stridbeck

  Renovera loop g3 rulle

  Yes precis vad jag söker coach. Kan mycket väl vara envägslagret då rullen även saknar knarr. Med lite flax hinner jag titta på detta redan ikväll.
 8. Stridbeck

  Renovera loop g3 rulle

  Demontera och montera är inga problem. Snarare så vill jag veta om någon känner till problemet sedan tidigare och isåfall vilken detalj det varit som gått sönder då? Samt om någon känner till om var det finns reservdelar att köpa om det ens är möjligt.
 9. Stridbeck

  Renovera loop g3 rulle

  Någon som har en sprängskiss liggandes?
 10. Stridbeck

  Renovera loop g3 rulle

  Hej nej det verkar inte så eftersom de själva inte har några delar och min tanke är att greja med den själv. Inte pga kostnader eller liknande utan mer att jag finner det intressant att lära sig hur det fungerar.
 11. Stridbeck

  Renovera loop g3 rulle

  Har en loop evotec g3 8/9 rulle som inte mår helt bra. Bromsen ligger på även vid invevning, dock inte lika hårt som vid utdrag. Jag har varit i kontakt med loop men några reservdelar finns inte att köpa längre. Är det någon som har koll på vad felet kan vara alt var man kan få tag på delar till bromssystemet? kan tillägga att denna rulle kom till min ägo nyligen och jag har ingen historik om den mer än att den är rejält misshandlad med många slag och skrapmärken på spole, rullhus och fot.
 12. Stridbeck

  Enhandsspö?

  Snarare de tankarna jag har också. En 8:a blir ganska stöddig. Blir det gör tungt så får jag helt enkelt nöjet att köpa ett spö till och då blir det en 7:a.
×