Hoppa till innehåll

bolander

Members
 • Antal inlägg

  218
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

36 Excellent

Om bolander

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1964-07-01

Information

 • Bostadsort
  Huskvarna

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  joakimbolander@comhem.se
 • Telefon
  0702491088

Senaste Profil Besökare

1 138 profilvisningar
 1. Orvis CFO V

  Den är ställd som vänster... men antar att man vänder lagret om man vill ändra dessutom är linföraren dubbelsidig.
 2. Orvis CFO V

  sista upp
 3. Orvis CFO V

  Upp
 4. Orvis CFO V

  Strax under 180gr med lite backning
 5. Orvis CFO V

  7/8 skulle jag säga men rullen är ju egentligen inte så stor så klass 6-9 beroende på användning.
 6. Orvis CFO V

  Orvis CFO V Disc Saltwater använd fåtal ggr men i skick som ny. Diameter 3 1/2". Trevlig mjuk knarr eftersom rullen har broms. Rullen är mörkgrön framkommer inte så bra på bilderna. 1500 inklusive frakt.
 7. Hej! Hur är det med vevriktningen, vänster eller höger alt omställningsbar på "Marquis 5"? Kan du tänka dig ett "paketpris" på bägge rullarna(även Marryat)

  M v h

  Leif

  1. bolander

   bolander

   Den är ställd vänster men som på den vanliga marquisen med clicker är det bara att engagera den andra clickern om man vill byta vevriktning.

   CMR-rullen säljer jag åt en kompis så vill inte gå ner i pris... frakten bjuder jag på men det gör väl varken till eller ifrån.

   Mvh Joakim

 8. Snyggaste kombon spö/rulle

  Ja, Christian på Fine Tackle bygger spön som ingen annan... Christian fick i uppdrag att bygga spöet med rullen i åtanke, själv skickade jag rullen till Emanuelsson som bytte ut vev/motvikt till dito i trä.
 9. Snyggaste kombon spö/rulle

  Epic 686 + Emanuelson Trout 2 blev en snygg kombination...
 10. Ja i trakterna av padjelanta... Skulle bli min matfisk för dagen... fick den inte riktigt genomstekt i regnet och så började jag tänka lite väl mycket på den halvsmälta slemmiga råttan. Brukar inte vara äckelmagad men här gick gränsen.
 11. Jag har också en musimitation i asken... en mus simmar väl i samma hastighet och inte så ryckigt, så har jag tänkt fiska den eller kanske ändå blir bäst att smårycka? Den här öringen vägde nog knappt kilot och hade en ganska stor mus i magen, svårt att se vad det var men kanske lemmel.
 12. I mitt favoritvatten har jag fått några harrar över kilot med öppna eller läkta sår efter gädda, känns tråkigt! Gäddorna vänder väl harren för att sluka, antar att harr i den storleken är svåra att hantera och ofta klarar sig, om nu inte gäddmadammen är i farten vill säga... Bidrar väl till att hålla uppe medelvikten på harren man fångar men om det gynnar harren känns tveksamt.
 13. Damma av era kult spö/rulle kombinationer!

  Ja det där rullfästet känner jag igen... här på ett Winston glasfiber från 85 som jag parat med en Emanuelson
 14. Silikonnät eller inte!

  Förvirrande med storlekarna... på Mcleans hemsida finns det en storlek M som verkar vara samma storlek som den L som säljs i svenska butiker.... eller så har jag fattat fel.
 15. Silikonnät eller inte!

  L passar till det mesta, till harrfiske skulle jag välja den mindre, håvarna är lätta och jag gillar till o med designen.
×