bolander

Members
 • Antal inlägg

  194
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

22 Excellent

Om bolander

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Huskvarna

Senaste Profil Besökare

939 profilvisningar
 1. Marryat MR8-spole i bronze i bra skick, 350kr inklusive frakt. Skicka PM
 2. Marryat MR 7,5 liten rulle som passar bäst till klass 2-4 men som lätt tar en 5:a också. Rullen är inte mkt använd men har fått några märken. Linan en äldre orvis dt3a följer med. 800kr inklusive frakt Skicka PM
 3. Ja det där rullfästet känner jag igen... här på ett Winston glasfiber från 85 som jag parat med en Emanuelson
 4. Förvirrande med storlekarna... på Mcleans hemsida finns det en storlek M som verkar vara samma storlek som den L som säljs i svenska butiker.... eller så har jag fattat fel.
 5. L passar till det mesta, till harrfiske skulle jag välja den mindre, håvarna är lätta och jag gillar till o med designen.
 6. Kanske hade jag råkat få extra mjukt nät vad vet jag men töjde sig verkligen som segt gummiband. Men funkade väldigt bra annars.... men det hände några gånger.
 7. Hade en Brodinhåv med ghost net... ok nätet var grunt men problemet var inte att fisken hoppade ut den simmade genom nätet Hände några gånger med fiskar uppåt 2kg inte dom mindre.... trinda regnbågar dessutom! Jag vet att det låter som ett dåligt skämt men fiskarna tog spjärn, töjde ut maskorna med nosen och trängde sig igenom... eller halvvägs igenom... blev ju lite förvånad!!! Skaffade en McLean med gummerat nät som jag gillar bättre, kanske onödigt djupt nät men känns säkrare att håva:)
 8. Jag anmäler mig! Enhands.... feedback, tips, bli lite inspirerad att träna... skulle passa mig perfekt.
 9. Ja styra upp självlärd teknik känns rätt för mig också. Oavsett upplägg är jag intresserad av en kurs.
 10. Jag vet inte om Loomis byggkvalite har blivit bättre... har sett en del krokiga toppar och finnish-problem på premiumspön Sage är noggranna med bygget.
 11. Hmmm SA Sharkskin heter den ju minnet är kort... Cortland Peach gillar jag på sitt sätt, ganska mycket linminne dock men Cortland SL ligger något rakare... dessa måste dras ut ordentligt innan fisket
 12. om du står ut med SA Sharkskins vinande ljud i ringarna är det den spikrakaste linan jag känner till...
 13. Det finns ju en caddy som säljs som campingbil, kolla in den! Finns kanske bara i Tyskland
 14. Jag använder Kajka 75 sedan några år och det fungerar... och fördelen är ju att man verkligen får tänka till vad man egentligen behöver och kanske också anpassa utrustningen. Men ska man ha med sig all mat och tex vadare så är nog en större säck att föredra. Så... Kajkan fungerar men jag hade köpt en större.
 15. Antar det? Inte bara bäst men också snyggast... enligt mig(: Liten och lätt och man tänker inte på att den sitter där. Kostar en del för några plastbitar men fuktionen är suverän.