Hoppa till innehåll

F'n'F

Members
 • Antal inlägg

  169
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

23 Excellent

Om F'n'F

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  Malmö

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  rusmir_fajkovic@yahoo.se
 • Telefon
  0739417080

Senaste Profil Besökare

695 profilvisningar
 1. F'n'F

  RodMaker Magazine

  Ingen som prenumererar på RMM?
 2. Har någon av er prenumeration på RodMaker Magazine? Jag har förgäves försökt kontakta deras europeiska representant… så jag undrar om information på deras sida är korrekt. Finns tidningen att köpa någonstans i Sverige?
 3. Vilken lack är bra till glasfibers klingor?
 4. Ingen som råkar ha toppdelen till salu?
 5. Köpte det begagnat och kollade bara på nätet vad som gäller för garanti…. Ska kolla Normark också, tack för tipset!
 6. Har råkat bryta av toppdelen på mitt G-Loomis glx max 9' #6…. och kommit till insikt att det i princip inte går att beställa ny topp från Loomis.. Finns det ersättningsklingor? Ngn som vet eller har bra tips på hur man skulle kunna lösa problemet?
 7. F'n'F

  Blekingekusten

  Någon som kan tipsa om var man kan fiska havsöring nära Karlskrona… Är på besök här och de som jag besöker håller (märkligt nog) inte alls på med fiske…
 8. F'n'F

  Vilken lina

  Jag lyckades identifiera mina genom att söka på möjliga och stämma av längden och färger… men, det kanske kan vara en idé att få igång en sådan hemsida
 9. F'n'F

  Andasvadare

  Rio Azul verkar verkligen vara rätt produkt… De hade inte min storlek på lagret på Ruoto, men jag ska ändå ta mig till butiken först för att prova dem innan jag bestämmer mig.
 10. F'n'F

  Vilken lina

  Har en massa fluglinor lite överallt och tänkte sortera bland dessa lite… MEN… jag har slarvat med att anteckna vilken lina som är vilken… vissa tillverkare är snälla och markerar linan, men nu har jag en hel del där jag enbart vet vad det är för klass och färger på dessa. Finns det någon hemsida eller liknande som man kan få hjälp av när man vill identifiera vad det är för lina man har?
 11. F'n'F

  Andasvadare

  Tack Kent... Åter till frågan… Skulle ngn kunna tipsa mig om vilka vadarmodeller som är tunna och lätta, hög genomsläppning av värme?! I förväg tacksam...
 12. F'n'F

  Andasvadare

  vattnet har temp på ca 15 grader… ute är det 25… då borde man inte svettas i vadarna jätte mycket. Har tidigare haft en modell från Patagonia som var väldigt tunna och lätta, men kan tyvärr inte hitta några liknande… allt som säljs i Sverige verkar vara anpassat till kylan.
 13. F'n'F

  Andasvadare

  Kan ngn rekommendera bra sommarvadare… Mina Orvis och Patagonia vadarna är utmärkta till de kalla dagarna, men nu när temperaturen överstiger 25 C blir man ordentligt svettig i dem.
 14. F'n'F

  Visa din flugbindarhörna

  Den smidigaste lösningen hittills… Respekt!
 15. F'n'F

  Havsöring Skåne-området

  Jag tror inte att det kommer att vända om inget görs åt de två viktigaste åarna i området. Denna del av Skåne är dessutom hårt drabbat av industri, går inte ens att jämföra med resten av Skåne som i jämförelse med den utvecklingen som pågår runt Malmö är rena vildmark… Men jag befarar att detta kommer att spridas, så det kanske är dags att agera tillsammans innan även ni som fiskar kring Kivik och fortfarande retar er på "småsaker" i form av "blank eller besa"... får känna av det som vi har här...
×