troutsniper

Members
 • Antal inlägg

  112
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

28 Excellent

Om troutsniper

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Örnsköldsvik

Senaste Profil Besökare

1 521 profilvisningar
 1. Söker enligt rubriken ett zenith 8fot klass 4 (sista utgåvan med trä rullfästet). Skicka PM om du har ett till salu:-)
 2. Ge mig en mailadress så skickar jag foton till dig

 3. Annars kan du ta isär rullen och sälja som exklusiv fidget spinner?
 4. har du bild på spöt?
 5. Tja! fishline har ett på rea för 2990:- tror jag det var.
 6. PM
 7. Rio har en line selector app som är grym. Där väljer du vilket spö du har (märke, längd , klass mm) , samt vad du ska fiska och i vilket sorts vatten så får du förslag på linor från appen. Endast Rioförslag men ändå en grym app:-)
 8. Fan det där är en redig rulle! Vacker!
 9. Ännu en gulligullcombo
 10. Bara nästan:-)
 11. Här kommer en "ny" favorit för mig. Sage One 691 och en Lamson Series II strl 2 rulle. På rullen ligger en Rio Outbound short #6. Denna kombo fiskar havsöring på egen hand. Nästan så man kan sitta bredvid och dricka kaffe och titta på:-)
 12. Hej!

  Är intresserad av dina Fjällrävenbyxor. Har ett par andra i strl 46 som passar mig bra, men de hade "rålängd" så att jag fick själv sy upp dem till rätt längd. Är 179 cm lång så jag är osäker på om längden är rätt... Kan du mäta benlängden från skrevet ner till byxans slut, så jag ser om de passar?

  Tack!

  / Mathias

 13. Hej!

  Jag är lite intresserad av spöt, men har lite funderingar. Krävs det en #7 lina eller funkar det med #6 lina, är själv ute efter ett komlement till min 5a, varför säljer du det? 

  Mvh/Joakim