Hoppa till innehåll

subcom

Members
 • Antal inlägg

  13
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

0 Neutral

Om subcom

 • Placering
  Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Linköping

Senaste Profil Besökare

538 profilvisningar
 1. Hej! Bjuder 800 inkl. frakt och så får du behålla linan. Med vänlig hälsning Göran

  1. Visa tidigare kommentarer   %s mer
  2. subcom

   subcom

   Ordnar det. Swish till 0739956169, Anders Nord. Skickar så snart jag har pengarna då.

  3. Greenwell25
  4. subcom

   subcom

   Kolli-ID: AP124022462SE

   Bör vara på plats hos dig idag.

 2. subcom

  Fisketips GBG

  Jag åker till Göteborg ikväll och har en eftermiddag att döda imorgon, så jag tänkte försöka fiska lite. Har ni några tips på vart jag kan åka. Kan tänka mig att fiska i princip vad som helst. Kravet är att det inte tar allt för lång tid att åka till fiskeplatsen från centrala Göteborg med bil. Helst någonstans där man kan flugfiska, men annars funkar det med spinn också. Vore tacksam för lite förslag.
 3. subcom

  Veckans Fisk v. 43-2011 - subcom

  Landade idag. Tackar!
 4. subcom

  Veckans Fisk v. 43-2011 - subcom

  Tolkningsfråga
 5. subcom

  Veckans Fisk v. 43-2011 - subcom

  Tack du! Finns guld i sjön ju
 6. subcom

  Veckans Fisk v. 43-2011 - subcom

  Jo, det är Mört och Tusenbröder jag siktar på. Nädå, men var slarvig när jag packade och fick inte med mig 0,22 tafsspetsen som jag brukar använda. Den låg fint kvar på hyllan hemma. Hade en spole 0.10 i jackan, så det fick bli den. Men nu glömmer jag inte den vanliga igen iaf. Ja, fin, stor fisk och trevligt ställe det där. Tack för gratulationerna. IM skickat.
 7. subcom

  Veckans Fisk v. 43-2011 - subcom

  Art: Regnbåge Fångad: 29/10 Plats: Sanrox Längd: Ca 65cm Fångad på en svart Montana med limegrönt thorax. Såg direkt att det var en rätt ordentlig fisk och 0.10 tafsen kändes inte helt safe, men det gick bra. Fisken fick naturligtvis simma tillbaka.
 8. Har precis återupptagit flugfisket igen efter ett uppehåll på ungefär tio år. Skulle behöva lite tips på hur jag ska göra några saker, eftersom minnet sviker mig. *Vad ska jag använda för knut för att fästa backingen i linan? Är det bästa att knyta direkt i linan eller använda ögla? *Om jag han en syntetögla i tafsänden på fluglinan, hur ska jag då fästa tafsen. Ska jag använda en polyleader och "ögla i den" eller hur ska jag gå tillväga? Eller ska jag knyta en vanlig taperad tafs direkt i öglan? Ber om ursäkt om frågorna är dumma, men jag är lite lost för närvarande.
×