Hoppa till innehåll

Jonas

Root Admin
 • Antal inlägg

  8 762
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  82

Jonas last won the day on November 9

Jonas had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

1 179 Excellent

3 följare

Om Jonas

 • Placering
  Owner - Edgeflyfishing.com
 • Födelsedag 1974-03-29

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Varekil
 • Intressen
  Sportfiske, friluftsliv, jakt, fotografering, skidåkning, goda middagar och umgås med vänner och bekanta

Kontakta medlemmen

Senaste Profil Besökare

10 640 profilvisningar
 1. Jonas

  Nyheter från Hardy Bros Alnwick.

  Jag som inte trodde jag behövde ett enda nytt spö till nästa vår... plötsligt är jag sugen på två🙄😂
 2. Jonas

  Nyheter från Hardy Bros Alnwick.

  Kände på en HBX rulle för en dryg månad sen i hos ABU i Svängsta i samband med att jag var vid Mörrum och körde lite laxfiske. Ruskigt fin rulle. Efter den här filmen känner man direkt att det fattas ett spö i samlingen 😎 Tänkte först att en femma till sommarens fjälläventyr hade varit lockande men tvåhandsspöna såg så sjukt smakfulla ut på filmen att jag blev nästan mer sugen på ett sånt. Ska försöka få tag på en lista på vilka modeller som kommer. Hitta inget på nätet?
 3. Det är grönt. Ratimir (Milorad Berendika) har swishat 200kr för dig.
 4. Jonas

  Frödin visar vägen

  Här hittar ni insamlingen:
 5. På medlemmarnas intiativ och efter samtal med Mikael Frödin har vi beslutat att via forumet på Edgeflyfishing starta en privat insamling för att stödja Mikael Frödin i hans kamp mot laxodlingsindustrin. Läs mer här: https://www.fiskejournalen.se/domen-mot-journalisten-mikael-frodin-skyldig/ För enkelhetens skull har vi beslutat att ni swishar mitt privata mobilnummer: Jonas Nordigårds 070-6310444. Ange Frödin i kommentarsfältet. Standardbidragssumman är satt till 200kr men större summor är givetvis ok. Jag redovisar löpande i den här tråden vilka personer som bidragit med vilka summor och när insamlingen är över Swishar jag Mikael Frödin hela summan och mailar honom ett excelark med namnen på samtliga bidragsgivare och vilka summor man har bidragit med. Det här är en öppen och privat insamling som kommer skickas direkt till Mikael Frödins privata swishnummer. Mikael använder den totala bidragssumman fritt i sin fortsatta kamp mot laxodlingsindustrin. Insamlingen pågår från och med idag till kl 14:00 torsdagen den 22 November. Alla som vill är välkomna att bidra och ni som är medlemmar kan med fördel göra ett inlägg i den här tråden och bekräfta era bidrag då det kommer hålla tråden högt upp i inläggslistan på förstasida www.edgeflyfishing.com Vi tar endast emot bidrag via swish så har ni inte det själva be en vän swisha. Bidragsgivare: Mikael Dahlgren 200kr Stefan Andersson 250kr Daniel Nordin 200kr Christian Svensson 200kr Mikael Fröling 500kr Eva Hammar 200kr Lars Terkildsen 500kr Ulf Bengtsson 200kr Mikael Ahlgren 200kr Jani Ahonen 200kr Jonny Höglund 200kr Mattias Normell 200kr Håkan Lindor 200kr Ismo (genom Milorad Berendika) 200kr Patrik Fredriksson 200kr Jan Engqvist 200kr Emil Rönnbäck 200kr Lars Carlsson 200kr Rikard Jonsson 200kr Åke Nordengren 200kr Tobias Löfström 200kr Dan Appelfeldt 200kr Thomas Björkström 200kr Bo Sjöberg 200kr Esbjörn Jöhnemark 200kr Ditte Olausson 400kr Jens-Olafur Edgren 400kr Christer Wennerberg 200kr Göran Axenstig 200kr Kristian Bäckström 200kr Martin Ekelund 200kr Mattias Sunqkvist 200kr Rickard Bergsten 200kr Mikael Thorsén 200kr Daniel Holmqvist 200kr Torbjörn Carlsson 500kr Staffan Nilsson 200kr Berndt Pettersson 200kr Babajic Anis 200kr Jamak Kenan 200kr Esa Raudasvirta 200kr Berendika Milorad 200kr Omar Burazerovic 200kr Olle Stridbäck 200kr James Lund 200kr Torben Nielsen 300kr Nikolaj Karlsen 200kr Nicklas Haapasaari 200kr Magnus Johansson 200kr Per Jansson 200kr Andreas Andersson 200kr Marcus Stenman 200kr Bengt-Olov Berggren 200kr Jonas Nordigårds 1000kr
 6. Jonas

  Frödin visar vägen

  Jag har nu pratat med Micke Frödin om det här och han är positiv till att vi gör en insamling via mitt privata swishkonto där jag redovisar samtliga insättningar öppet med namn och belopp i ett excelark enligt förslaget ovan. Efter insamlingen är klar swishar jag vidare den redovisade totalsumman direkt till Mickes privata swishkonto och han hanterar därefter de insamlade pengarna efter eget bevåg i sin fortsatta kamp mot laxodlingsindustrin. Det här är förutsättningarna och är det ok med er drar jag igång en tråd för det här efter lunch.
 7. Jonas

  Frödin visar vägen

  Jag tycker det här låter jättebra. Jag har tyvärr arbete upp över öronen fram till slutet av nästa vecka så om någon kan komma på en smart fundraiser via Edge så säg till backar jag upp med exponering, loggor mm samt sprider vår insamling via de mediakanaler jag hanterar. Ett väldigt enkelt och smidigt alternativ är att ni bara swishar min mobil så swishar jag vidare pengarna till Micke när det är klart. Låt säga att fundraisern är öppen 14 dagar. eventuellt överskott över 12000kr får micke hantera efter eget tycke. Jag publicerar ett excelark med vilka som skänkt pengar och vilka belopp direkt efter fundraisern är klar. Micke får pengarna via swish samt listan på vilka som skänkt vilka belopp via mail. Kommentera eller ge en like så tar vi ett beslut och startar en ny tråd för det här. Jag kontaktar Frödin och kollar så det är ok med honom.
 8. Det här ett ett fantastiskt bra plagg. Har samma själv sen tre år tillbaka och en till i storleken mindre som Didrik och Frida samsas om. Använder den flitigt höst/vinter. Rekommenderas varmt.
 9. Jonas

  Frödin visar vägen

  Självklart. Men vi får invänta vad som sägs på onsdag. Det här måste vi göra vad kan för att stötta som jag känner det. Mikael tar skott för oss alla just nu och kan vi edgemedlemmar hjälpa till i ett trängt läge så står edgeflyfishings mediala möjligheter till fullt förfogande + att jag kommer bidra med ett privat bidrag precis som flera av er andra gör.
 10. Jonas

  Havsöringslek 2018

  Lite samma feeling här. Hade behövts lite mer regn nu @M.Thors. De kommer inte vidare upp till mitt favoritfall med nuvarande vattenstånd
 11. Jonas

  Hardy Ultralite 6000 SDSL 6/7/8

  Så landa äntligen nya gäddrullen😎 Ska tajma ihop den här med ett Hardy Demon smuggler #8. Tänkte det skulle få bli en smidig och spännande gäddkombo. Återkommer med fler bilder när allt är fixat👌🏻 *ruggigtsnyggrulle*
 12. Jonas

  Frödin visar vägen

  Det är bara och stämma in i hyllningskören. Frödin står just nu högst upp på barriärerna mitt i skottlinjen. Hatten av för en insatts utöver det vanliga.
 13. Jonas

  Havsöringslek 2018

 14. Bra jobbat! självklart är vi inte sämre på svenska sidan så nu får vi försöka kontra med lite Instagrambilder med hashtaggen #Plasticinthebasket tycker jag.
 15. Jonas

  Knivbladsjigg

  snyggt Du verkar gå all in i det här 😎👌
×