Hoppa till innehåll

magnolia

Members
 • Antal inlägg

  3 308
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  5

magnolia last won the day on February 13

magnolia had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

141 Excellent

1 följare

Om magnolia

 • Placering
  Frontline Member
 • Födelsedag 1950-05-31

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Uppsala
 • Intressen
  Kastträning, diy audio, fiskevård.

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  akacia87@gmail.com
 • Telefon
  073-5701445

Senaste Profil Besökare

5 137 profilvisningar
 1. magnolia

  Dubbeldrag - fel på spöt?

  Det finns en del bilvårdsprodukter typ Turtle Cockpit Shine pad som fungerar utmärkt på linor av vinyl (kanske inte lika bra för uretan-baserade linor från Airflo?). Skulle säkert kosta fem gånger mer om dessa produkter var riktade mot flugfisket....🤑
 2. Han ville bara vårda sitt varumärke!😳
 3. magnolia

  Arctic silver Intermediate wf7 fråga

  Hur ser den ut (färger). Kan möjligen vara samma som den här och i så fall sjunker den 1-2 ips (inch per second) . https://sunrayflyfish.com/collections/fly-lines/products/distance-intermediate?variant=42843232972 Scrollla ner!
 4. magnolia

  Reatråden - Billigt just nu!

  Bäst att kolla noga med John Norris vad som verkligen finns kvar. Det lärde jag mig förra året då jag köpte "dyra" vadare väldigt billigt; rätt storlek skulle finnas enligt web-shopen så jag beställde. De ursäktade sig, den storleken fanns ej och jag tog då en annan något stor men ok storlek. Spöna borde gå åt snabbt så jag hoppas att de skärpt sig med lagersaldot. Jo, två gånger har de missat att meddela mig vad frakten till Sverige kostar. Jag har väntat på besked och till slut då jag tröttnat på att vänta så har de bett om ursäkt och bjudit på frakten, de är artiga minsann.. 😉
 5. Jag kör : Non Slip Loop knot eller ibland en hederlig pålstek... http://www.animatedknots.com/nonslipmono/#Movie https://vimeo.com/103827489
 6. magnolia

  Fiske runt Stockholm från rullstol?

  Finns en ramp i Älvkarleby.
 7. magnolia

  Rullförslag kusten Skåne

  För egen del tänker jag köpa en Greys QRS eftersom den har ett nytt system då det gäller att byta kassett (och jag har alltför många linor) . Gillar inte rullar där man måste slita bort spolen eller kassetten. Annars finns ju en mängd rullar som håller måttet. http://www.uttings.co.uk/p128339-greys-qrs-fly-reel-5-6-7-8-1436347/ OK. det här är reklam men ta det som viss information: https://www.sportfiskegiganten.se/scierra-traxion-1-79-silver
 8. Hej Sverker,

  jag såg att du bjöd på Red truck-spöt igår och vann auktionen. Funderade själv på att bjuda men avstod då jag har fyra st klass 6-spön. Har du och jag varit i kontakt om ett (hemligt) fiskevårdsprojekt i en å här i Uppland? Vi har hållit på i snart 12 år och delvis lyckats med att få självreproducerande stam av öring. Mycket jobb och ofta tungt. Om du är intresserad kan du höra av dig.

  MVH

  Håkan Ståhl   akacia87@gmail.com    tel. 073-5701445

 9. magnolia

  Har du Hardy så har du!

  Sjönk, Jonas...
 10. magnolia

  Tid mellan lacklager

  Ja, okokt spagetti fjädrar mer än en dubbingnål. Men böjer man spagettin för mycket går den förstås av. Men man lär sig vad den tål och att det är skillnad mellan olika fabrikat. Jag hade fullkornsspagetti som var bra, var nog Kungsörnen.
 11. magnolia

  Tid mellan lacklager

  Istället för dubbingnål brukar jag använda spagetti. En del tror att det är ett skämt men det är det inte. Visst händer det att spagettin går av och flyger iväg men det har aldrig varit något större problem.
 12. magnolia

  Tid mellan lacklager

  Möjligen kan du ha fått silikon i lacken om du använt fel sprutor. Men troligen något annat fel.
 13. magnolia

  Tid mellan lacklager

  Det ser bra ut och särskilt att du inte har lagt på så stor mängd lack!
 14. Hej,

  fick du mitt mail beträffande ett fiskevårdsprojekt (öring) i en fin å i Uppland? Om du fått det men är ointresserad så skriv gärna det. Har det inte kommit fram (gm spamfilter eller dyligt) kan jag göra ett nytt försök.

  MVH

  Håkan Ståhl

  Uppsala

  Till Sportfiskarna 2015 c.jpg

 15. magnolia

  Ny Barrio lina "Midge Tip"

  Rullen verkar vara bra så här långt, den är nyligen köpt på Tradera. Toleranserna är bra, inget glapp eller wobbel. Jag har kollat en del på nätet om kinarullar och för en del kända rullar: Piscifun bl. a så är det många 5:or i betyg och nöjda kunder. Men det finns också en och annan 1:a och tal om uselhet. Kan kanske bero på bristande kvalitetskontroll? Är risken låg för ett dåligt exemplar tror jag många är beredda att acceptera den då priset är lågt. Kommer priserna att höjas med tiden? Om flertalet rullar håller i längden så tror jag att det kommer att bli en utmaning för dyra amerikanska rullar. Sen kan man kanske undra om dessa kinarullar inte är för billiga ur ett miljömässigt perspektiv.
×