Hoppa till innehåll

Redtag88

Members
 • Antal inlägg

  378
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  4

Redtag88 last won the day on October 10 2017

Redtag88 had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

83 Excellent

Om Redtag88

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Karlskoga
 • Intressen
  Flugfiske + Hockey

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  eriknilsson76kga@hotmail.com
 • Telefon
  0768228888

Senaste Profil Besökare

1 536 profilvisningar
 1. Redtag88

  Fishline

  Kan bara instämma i hyllningskören. 👍 för Fishline!!
 2. Redtag88

  Köpes extraspole Lamson Vanquish 5/6

  Tyvärr inte 😁
 3. Redtag88

  Köpes extraspole Lamson Vanquish 5/6

  Upp
 4. Redtag88

  Flyga med spö- Ryan air

  Hej Brukar fästa en spötub per sida på min stora rygga och spänna fast med band sedan har jag ibland köpt en stor plastpåse vid incheckningen som jag trätt utanpå ryggan men den gör inte så stor nytta då den ALLTID är jättetrasig när man landar. Ps har aldrig åkt med Ryan Air men det borde ju funka med dom också, tror dock inte det är någon ide att försöka ha ett så långt spö som handbagage.
 5. Redtag88

  Köpes extraspole Lamson Vanquish 5/6

  Vi kör en vända till.... upp.
 6. Redtag88

  Cortland Trout Boss HTx

  Fin combo det där 👌 Har bland annat kört samma combo i ett par år och dom passar riktigt bra ihop.
 7. Redtag88

  Islandstips från läktaren.

  Vi har kört www.faircar.is ett antal gånger och dom har varit bäst. Rimliga priser och bra bilar. Ligger ganska nära flygplatsen och dom hämtar upp en där och kör till deras bas.
 8. Redtag88

  Lamson eller Danielsson?

  Skönt att se att det finns några som tycker som mig om Lamson 🙄 Men jag håller till fullo med om att priserna för Lamson rullar är löjigt höga.
 9. Redtag88

  Islandstips från läktaren.

  Va fanken..... det låter ju väldigt frestande...... Men är ju i Ammernäs+Saxnäs hela vecka 35 😕 så det funkar ju inte!! Lägg in info hur det var efter ni varit där i höst så kanske man kan hänga på nästa år om du åker tillbaka dit Johan.
 10. Redtag88

  Köpes extraspole Lamson Vanquish 5/6

  Upp
 11. Hej

  Släpper du rullen för 2000:- ink frakt så tar jag den.

  // john

 12. Redtag88

  Lamson eller Danielsson?

  Haha förstår vad du menar! När jag läser det själv nu så är det ju inte så lätt att tolka Ok om jag säger så här och ja jag vet att jag kommer få massor av folk som har en annan åsikt än mig på mig nu men va fanken...... Visa mig den Danielsson rullen som slår bromsen på Vanquish eller Arx!! Har inte testat eller hållit i ALLA danielsson så dom kanske finns men jag har då aldrig stött på någon. Sedan har du detta med designen.... dessa Lamson rullar spöar skiten ur Danielsson när det gäller utseende. Enligt mig och ja jag vet att smaken är som baken delad!! Har aldrig haft problem med glappade spolar eller dylikt på Lamson som vissa skriver och jag har ändå ägt eller äger dessa modeler. Dock har jag varit med om att texten försvinner på rullarna och detta är ett stort minus enligt mig...... Arx 7/8 , Vanquish 5/6 +7/8 Speedster 2 och Litespeed 2 Har dock ingen aning om hur dessa rullar beter sig efter att ha blivit utsatta för saltvatten, så där kanske Danielsson är mycket bättre!! Ingen aning som sagt för jag håller mig till sötvatten. Ps Dryfly rullen är ju totalt oduglig enligt mig Så nu är det bara för alla Danielsson freaks att ösa på med skit till mig......puss på er!!
 13. Redtag88

  Köpes extraspole Lamson Vanquish 5/6

  Upp
 14. Redtag88

  Lamson eller Danielsson?

  Jag har dock ingen erfarenhet av radian spöt ihop med Lamson rullen men jag som Lamson freak säger Lamson alla dagar i veckan. Har haft en del Danielsson rullar och har inte riktigt förstått dess storhet..... bra rullar inget snack men riktigt tråkiga om du frågar mig. Har en hel del Lamson rullar och alla dessa är verkligen kanon.
 15. Redtag88

  Winston Trout Energy Fluglinor

  Ja de ä fan hutlöst!! Såg att i usa kostar dom 99 dollars är ju ungefär 830kr så att dom tar 1299kr här känns lite väl högt......
×