Hoppa till innehåll

PatrikJ

Members
 • Antal inlägg

  184
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

10 Good

Om PatrikJ

 • Placering
  Advanced Member

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  patrik.jedbribg@bringcitymail.com
 • Telefon
  0707508235

Senaste Profil Besökare

1 117 profilvisningar
 1. PatrikJ

  OPST, head och tip. 400grains//168grains s2/s3

  Nytt pris - 400kr samt frakt för body och tip! Billigt!
 2. 450kr Hämtas i Södertälje, skickas mot porto. Enbart provfiskat. Bytes eventuellt mot. SA mastery Trout #5 Whitning Spey cape Black Guideline Triple D 10/11 3/5/7 skicket ska vara top!
 3. PatrikJ

  Klass 5 lina

  Söker en: Guideline 4cast SA MPX SA GPX 250kr inklusive frakt betalar jag. Linan ska vara funktionell, absolut inget nyskick, därav priset.
 4. PatrikJ

  Ny lina

  Tack för input. Man en av anledningarna till att jag tittar på 4d konceptet är att den totala längden landar på 10,6 m. Då med 15f tippar. 15fots tippar på en exempelvis VT long, blir för lång totallängd. Då linan fortfarande ska fiskas i mindre vatten, med begränsat utrymme.
 5. Söker guideline 4d body i flyt(20g), samt tillhörande 15f spetsar (9gram) Min OPST body samt spets har gått ett pass.
 6. PatrikJ

  Ny lina

  Hej, Min Versitip short är inne på sista versen, efter 7-8 år. Jag sneglar på guidelines 4d med lite tipar. Då jag skulle vilja ha lite mera längd på tipparna. Någon som fiskar med guideline konceptet? Hur är den om man ställer den mot VT short?
 7. PatrikJ

  Linkorg

  Tack! Mycket intressant. Hur upplevde du storleken på ECOastal? P
 8. PatrikJ

  Linkorg

  Hej, Har lånat hem och testat en flexi stripper, samt en linkorg, den från flydressing. Tyckte att linkorgen passade mig bäst. Saknade dock piggarna från strippern. Den hårda plasten var ett minus. Jag undrar om någon testat ECOastal basket? länk: https://fishline.se/p/flugfiske/tillbehor/ovrigt/ecoastal-basket-grey.html
 9. PatrikJ

  Sa Sonar Titan

  Hej, Någon som har fiskat med denna lina? Jag syftar då på intermediate varianten, och kustfiske riktigt mot HÖ. Är riktigt sugen på att testa! Klarar den kylan, hur är den att kasta? tacksam för svar
 10. PatrikJ

  Värmen, vattnet, vart åker man?

  Tack! Kul med folk där! Är du där nu?
 11. PatrikJ

  Värmen, vattnet, vart åker man?

  Tack! Har du några sträckor/ortnamn, så jag vet vart jag kan ställa bilen och börja fiska. Att det är varmt och lågt, det räknar jag med Du syftar då på : nedanför CampDammån? Ner till mynning i sjön
 12. PatrikJ

  Värmen, vattnet, vart åker man?

  Självfallet slutar det med att man åker upp till Jämtland imorgonbitti, suget tog över! Har aldrig fiskat i dessa trakter. Jag är framförallt sugen på streamerfiske. Ska förbi och snacka lite med grabbarna på Campdammån. Är det någon som har några tips om vilka sträckor man ska sikta på? I Dammån alltså. Jag har en bit att åka, så jag har inget emot om sträckorna är lite längre ner i ån.
 13. PatrikJ

  Fiskeförbud i Jämtland

  Pratade med campingen - lågt vatten, varmt, trögt fiske, men mycket fisk i älven. Tänkte om någon varit uppe precis/är uppe, och kan ge ett utlåtande.
 14. PatrikJ

  Fiskeförbud i Jämtland

  Vågar man sig på Dammån? Isåfall söndag-torsdag. Vad säger ni?
 15. Vakade fint igår (utanför Södertälje) därav suget!
×