Hoppa till innehåll

Flyrod

Members
 • Antal inlägg

  1 178
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  12

Flyrod last won the day on May 22

Flyrod had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

301 Excellent

Om Flyrod

 • Placering
  Frontline Member

Information

 • Kön
  Man

Kontakta medlemmen

Senaste Profil Besökare

2 332 profilvisningar
 1. Flyrod

  Rio Grand Intouch WF-6F

  Rio-lina med stum kärna. Linan är använd i ett antal timmar och är i nyskick. Linan har öglor i båda ändor och har modell/linklass inprintat med laser. Linan är mer lämpad för snabba och starka spön med "tryck" i då den är en linklass tyngre än standard. Original-spole och kartong saknas. Pris: 500 kr inkl. frakt.
 2. Flyrod

  Cortland Trout Boss HTx WF-8F

  Jag blev lite förvånad över detta, en Big Shot kastar ju med enorm kraft och skjuter bra trots sin ganska grova skjutlina. Kul att det löste sig så enkelt.
 3. Flyrod

  Dagens foto

  Mycket stämningsfull bild. Vaken som är för långt ut, på med en Cortland så krymper genast avståndet. 😉
 4. Flyrod

  Lina till Cross SX 790

  Compact finns även i Float och sink, samma typ av linprofil.
 5. Flyrod

  Cortland Trout Boss HTx WF-8F

  Ja det tycker jag. Att ha kontroll över att linan sträcker är viktigt. En lina med lättare/tunnare spets som inte sträcker ut gör att man får dra in ett par meter för att få flugan längst ut, så vill man inte ha det.
 6. Flyrod

  Cortland Trout Boss HTx WF-8F

  Linan kan sammanfattas enkelt med följande meningar - Fruktansvärt slät, hal och fin coating, det bästa som jag har sett. - Lyckad framtapering, linan slår ut ordentligt. Det finns många linor som får slut på energi innan de har "rullat färdigt". - Bra balans mellan klumplängd, klumpvikt, skjutlinans diameter.
 7. Flyrod

  Cortland Trout Boss HTx WF-8F

  Nya linan har kortare klump, något tunnare skjutlina och har en ny plast. Linan tål vatten bättre, tappar inte skjutet så som de flesta andra linor gör. Den förra varianten är riktigt bra och den nya är lite bättre.
 8. Flyrod

  Cortland Trout Boss HTx WF-8F

  Det är många som har hört av sig som berömmer Cortlands nya Trout Boss HTx. Som varumärke så saknar Cortland representation i norden, i de finare salongerna. Jag tillhör de få och är definitivt inte "en av dem". Snart så är den tiden över, kvaliteten är det som kommer att avgöra. Den dagen ser jag fram emot!
 9. Flyrod

  Lina till Cross SX 790

  Svinlätt....om du vill ha linor med lite mer drag i. Flyt: Nya Trout Boss HTx i WF-7 Sjunk: Cortland Compact Intermediate 275 grain (med flytande running i HTx-plast).
 10. Jag brukar ge rådet: Köp originalet. Cortland, SA (Orvis), Rio och Airflo tillverkar uppskattningsvis över 95% av alla linor som säljs. Varumärkena idag är hur många som helst. De företag som nämns i början av inlägget tillverkar som sagt de flesta linorna som säljs, vem av er tror att någon av tillverkarna skulle tillverka bättre linor åt någon annan? Varje tillverkare ser till att sälja det bästa de har under sin egen logga. Tillverkarna har en kunskap om fluglinor som inget "design-hus" kommer i närheten av. Därför är också de bästa fluglinorna idag "Original". Sorry, men så är det.
 11. Flyrod

  Vilken klass 6 wf lina?

  Vad är det för lina?
 12. Flyrod

  Vilken klass 6 wf lina?

  När man drar av linan från rullen så ser de flesta linor ut så där. När man börjar kasta så försvinner det, alternativt att man får sträcka linan lätt för hand. De linor som inte ser ut så där är för mjuka i coatingen och skjuter dåligt. Varför har du (eller den som har gjort det) dragit av all lina så där? Det blir inte lätt att bara spola tillbaka det där utan trassel. Linan kan dessutom bli tvinnad.
 13. Flyrod

  Återkommer med snett Sage x 2 hands.

  Om ditt spö är påtagligt snett så ska det var en reklamation. Kolla detta med försäljaren som får kontakta Sage.
 14. Media har gjort sitt yttersta för att mörka sanningen om kriminaliteten. Sanningen har nu sipprat ut och de flesta som inte är faktaresistenta har förstått. De grupperna som har skadat Sverige mest är vänstern och miljöpartiet. Vad de har åstadkommit är att blockera en konstruktiv debatt. När polisen går ut med signalementen för t ex flera åldringsrån, då skriker vänstern+mp rakt ut (samma klientel). När polisen går ut med signalementen för grova våldtäkter, lika där, vänstern skriker rätt ut. De har haft och har än idag mediakåren på sin sida (samma klientel där). Vi kommer ingenstans! Jag är helt säker på att om man rensar det politiska träsket och låter V+MP sitta på bänken så skulle dessa problem snart vara lösta. S+M skulle kunna fixa det där själva, utan SD.
 15. Jag menar att det som du kallar för öppen rasism är någonting som jag inte märker av i min omgivning. Om det är min erfarenhet, hur ska jag då kunna se den strukturella rasismen? Hur bevisar man existensen av strukturell rasism? Jag förnekar inte att rasism förekommer, från alla sidor. Den mest rasistiska människan jag någonsin har träffat på är en libanes. Hans ord, åsikter och beteende får t.o.m NMR att framstå som "humana".
×