Hoppa till innehåll

Redbeeerd

Edgemember+
 • Antal inlägg

  752
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  8

Redbeeerd last won the day on October 22 2017

Redbeeerd had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

155 Excellent

Om Redbeeerd

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Nacken
 • Intressen
  Flugfiske och bygga saker.

Senaste Profil Besökare

1 875 profilvisningar
 1. Tält

  Fick ett Hilleberg Anjan 3GT i 40-årspresent, ser inte att jag någonsin behöver köpa ett tält igen om jag inte blir av med det eller förstör det på något konstigt sätt. Har vänner som har McKinleys motsvarande, och jag tror faktiskt att det hade funkat lika bra även om Hillebergs kvalitet på material och detaljer känns klasser högre.
 2. Råd om glasfiberspö

  Ta en titt på CTS eller Epic 476.
 3. Polariserande ersättningslinser

  Fiskar uteslutande med Maui Jims HCL Bronze och HT, tycker de färgerna täcker upp alla förhållanden jag råkar ut för när jag fiskar (nästan bara öring mellan Jämtland och Nordpolen ) https://www.mauijim.com/SE/en_GB/lenspage? "Image not retouched" är BS, men de är inte helt fel ute: HT är väldigt likt deras bild, men bronze är mörkare i verkligheten.
 4. Jag tar idag examen med det här projektet, det har varit riktigt kul att få gräva ned sig i problematiken och utbilda folk
 5. Tjo! Har just fått en inbjudan till att resa till Helnessund för havsfiske en vecka i Maj. Även om jag gärna tar en tur och fiskar torsk och hälleflundra är givetvis flugfisket prio ett, och därför undrar jag om någon har koll på lax- och öringfisket däruppe? Om jag åker tänker jag ta med ett Cross S1 896 för att se om man kan slänga lite efter ytjagande sej och sånt roligt, så ett spö kommer finnas med upp oavsett. Finns det vettigt öringfiske kanske en #5 måste med också.
 6. Loop Cross s1 690 ringstorlekar

  Tar bort mitt tips.... bra att jag läser posten först loop_cross_s1_guide_spacing_chart.pdf
 7. 3/4 av ytan jag har till förfogande under presentationen. Kvar är planritningen upp i mitten, ritningarna på vindskydden samt sektion på centret. Renderingarna kommer göras om i mån av tid, likaså sektionen nere till vänster. Ryggsäcken är något slags atmosfärsjox min handledare ville ha.
 8. Ersättare till Cross S1

  Kolla Lelandfly.com, de kan ha några klingor kvar. Annars har jag fått för mig att Sage One är lik, men det får du ta med en grov nypa salt
 9. Haha, kastavstånd i alla fall... för vissa
 10. Det börjar närma sig. Första examinationen är på tisdag. Tyvärr ser det inte så ljust ut då jag gjort ett lite för enkelt projekt och inte riktigt tagit mig ned till den detaljnivå som då krävs. Vi får se hur det går, jag gissar 50/50 godkänd/inte godkänd. Lite presentationsalster. Först två bilderna är centret från vattnet respektive parkeringen. Nästa är en elevation på ett vindskydd (beskriver typisk placering nära vatten) och sist kommer en sprängskiss på hur vindskyddet monteras. Det fina med konstruktionen är att man kan kapa "ägget" lite hur man vill då balkarna i x och y-led låser varandra. På så sätt kan man anpassa markavtrycket efter markens sluttning. Den ursprungliga idén är att gräva eller hugga ut en liten bit i marken (nedersta delen här) och ställa ägget ovanpå. Skälet till detta är för att man ska komma ned lite grann i naturen så att vindskyddet blir mer som en grotta än ett tält. Man kan givetvis ställa ägget var man vill dock.
 11. Aha.... det förklarar varför de inte kommer upp till oss ibland
 12. Dubbdäck är obligatorisk, punkt. Om man inte ska in på Hornsgatan i Stockholm.....
 13. Tack! Delsbo ser ju lagom ut, men undrar om man vågar ta inlandsvägen till Åre nu med all snö. Någon som har koll?
 14. Jobbar på slutgiltig version. Som ni ser finns det en del att fixa.
×