Hoppa till innehåll

M.L

Members
 • Antal inlägg

  338
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  2

M.L last won the day on December 5

M.L had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

64 Excellent

Om M.L

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Kön
  Man

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  mathias.lindqvist123@gmail.com
 • Telefon
  0706473436

Senaste Profil Besökare

1 561 profilvisningar
 1. M.L

  Hardy Wraith eller Orvis Helios 3D, eller annat?

  Kom på ett spö som jag provat som var lite för snabbt för mej, TSD Aurum. rappt, väldigt låg swingweight och hur fint som helst i byggkvaliteten.
 2. M.L

  Bindstäd

  Lite nyfiken på det här städet, verkar vara populärt hos många. Har inte hittat nån info om hur det fungerar tillsammans med tubnål, har du provat?
 3. M.L

  Hardy Wraith eller Orvis Helios 3D, eller annat?

  Kände också på hbx #6, antagligen i samma butik som dej 😊 Det KAN vara så att det är ett sånt spö som måste provkastas innan man känner hur det är men vid torrviftning kändes det tokstyvt. Typ som Guideline RSI och liknande, passar nog bra som kust/streamerspö.
 4. M.L

  Linor och rulle

  Finns kvar.
 5. M.L

  Fake line?

  Har tänkt på samma sätt förr men till viss del slutat med det. Ett klassiskt exempel är kontaktlinser, kostar inte många ören att tillverka ett par men ändå betalar jag ett par hundra per månad för dom. Till råga på allt används dom nästan bara när jag tränar så kostaden på dom är rätt hög, men jag ser man till vad jag får ut av dom så är det värt pengarna, tillverkningskostnaden spelar liksom ingen roll. Ser på fiskegrejer på samma sätt, om en viss lina fyller mitt behov så bryr jag mej inte om ifall den kostar mer än en annan lina, OM den är bättre för mej vill säga. Använder ofta linor från Scientific anglers tex, har en Air cell till mitt glasfiber (350:-) och en Spey lite (999:-) till mitt switch. Kostar säkert lika lite att tillverka och jag skulle såklart gärna se att dom kostade 350:- båda två men eftersom speylinan passar mina behov perfekt så köper jag den trots det höga priset. ibland är det bara att suga och svälja liksom.
 6. M.L

  Vid nyval...

  Man ser att det skrivs både här och där hur viktigt det är att värna vår fina demokrati och inte ta den för given. det jag undrar är hur mycket den egentligen är värd i dagens läge? När små struntpartier som knappt klarar riksdagsgränsen hamnar i regeringsposition och dessutom får igenom mycket av sin politik. hörde Isabella Lövin på radion i morse och hon verkar tycka att dom absolut ska sitta i regeringen igen och "få det inflytande dom är värda" Då har man inte riktigt förstått meddelandet från dom (vi väljare) som fördelar makten. Har man med nöd och näppe klarat sej kvar i riksdagen borde man kanske vara lite ödmjuk och istället fokusera på att börja om på botten och bygga upp förtroendet hos väljarna. samma sak med C och L som just nu sitter i en sits där dom kan styra och ställa och komma med ultimatum för att släppa fram en regering. Partier som inte har ett brett stöd bland befolkningen direkt... det är inte utan att man undrar vad vår demokrati är värd i ett sånt här läge.
 7. M.L

  2019 4-weight Shootout

  Ju fler av deras tester man läser ju mer uppenbart är det att det är endast en typ av aktion som gäller för att kunna placera sej i topp hos dom. Det ska vara mjuk topp medan resten av spöt ska vara styvt. när dom testar bästa allround #5 kan jag förstå att dom söker den typen av aktion, men om man även vill ha det på en #4 har jag svårt att se poängen med att ha både ett #4 och #5 spö. Kommer dom inte bli väldigt lika varandra? Nä, komplettera allround femman med en torrflugefyra istället så att det händer nåt mellan spöna.
 8. M.L

  Vid nyval...

  Även om jag själv alltid röstat och absolut kommer göra det vid ett ev extraval förstår jag dom som tappat tron på systemet och ligger på sofflocket. när en partiledare för ett parti som mer än 90% av befolkningen INTE röstat på får uppdraget att försöka bilda regering och eventuellt bli statsminister är något väldigt fel.
 9. M.L

  GUIDELINE ULS HYBRID

  Kul med lätta switchspön, men 10' känns väl kort. fungerar nog bättre som enhands än tvåhands, speciellt utvadad kommer 10' bli kort. Tycker mitt 11' är på gränsen när jag står midjedjupt.
 10. M.L

  Nyheter från Hardy Bros Alnwick.

  Man får nog vara lite mer precis än "Asien" när man pratar om bra kontra dålig kvalitet. Japan och Sydkorea kan ju tillverka grejer av absolut världsklass, Kina, nja... Sen tycker jag personligen att det är kul om vi kan behålla en del tillverkning i Europa både av miljömässiga men även etiska skäl.
 11. M.L

  Bindstäd

  Vi kan kalla mej "ekonomisk" 😊
 12. M.L

  Bindstäd

  https://mistpool.com/sv/produkt/291/griffin-montana-pro-vise.html nån som använder ett sånt? Gillar den rena designen, inget lull-lull som stör 😊
 13. M.L

  Linor och rulle

  Ross Gunnison G1 i nära nyskick med extraspole. 1000:- cortland 444sl #4 i fint skick. (Ögla bortklippt) 200:- SA Supra #4 jättefint skick, finns en liten lagning på linan där jag limmat ett hack i coatingen. Syns knappt. 100:- Loop Optiflow #5 nyskick på denna. 450:- Vid intresse löser vi det via PM.
 14. M.L

  Bindstäd

  Tog två säsonger att slita ut min Regalkopia så nu är jag ute efter nåt nytt. Behöver inga finesser på städet, roterar aldrig kroken under bindning eller nåt sånt. kraven är att det ska hålla fast kroken bergsäkert och att man ska kunna fästa en tubnål. förslag på ett bra städ?
 15. M.L

  Havsöring på torrt

  Nåt blev det, inspirerat av steelheadfiskarna i väst.
×