Hoppa till innehåll

Skatbo

Members
 • Antal inlägg

  91
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

Skatbo last won the day on November 22 2016

Skatbo had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

25 Excellent

Om Skatbo

 • Placering
  Member

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Blekinge

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  bank_205@hotmail.com
 • Telefon
  0706340963

Senaste Profil Besökare

667 profilvisningar
 1. Skatbo

  Rapala pro wear/Catalyst

  Upp🙄
 2. Skatbo

  Rapala pro wear/Catalyst

  Upp 🙄
 3. Skatbo

  Rapala pro wear/Catalyst

  Upp🙄
 4. Skatbo

  Rapala pro wear/Catalyst

  • Vision Aqua Sling 600kr Såld • Rapala pro wear överdragsbyxor vind/vattentäta. storlek M. 600kr • Catalyst vattentätt/stöttåligt fodral för IPhone 6/6s 400kr Vid intresse för en vara, skicka PM. Alla priser är inkl frakt. Varorna skickas efter mottagen betalning, gärna via Swish.
 5. Skatbo

  Varför telefonnummer?

  Ja fältet för tele nr är tvingande. Vad nu forumet ska med det till....
 6. Skatbo

  "Ej ifylld garantisedel"

  De flesta större spötillverkarna har ju i regel registrering online, detta ska oftast göras de första 30 dagarna. Så precis som du säger så är nog inte en oifylld garantisedel värt särskilt mycket.
 7. Skatbo

  Loop NXT 15

  Vilka klumpvikter tyckte du passade på spöt? Främst scandi, är med lite intresserad av detta spö.
 8. Kolla om du kan få tag på filmen "från roll till Spey" med Tellis. Väldigt pedagogisk och lärorik.
 9. Skatbo

  Flugfiske Mörrum

  Det låga vattenflödet är nog en bidragande orsak, sen börjar nog resultatet av fiskdöden som pågått sen 4-5 år tillbaka slå igenom. Lägg därtill förpremiären som pågått sedan 2013 när det förmodligen trampas sönder en heldel romkorn. Ån har alldeles för hårt fisketryck, hade behövt stängas för allt fiske minst 5 år för att fiskarna ska ha en chans att återhämta sig. Detta kommer ju tyvärr aldrig hända när det nu för tiden enbart handlar om pengar, pengar, pengar.
 10. Skatbo

  Flugfiske Mörrum

  Här hittar du info: http://www.sveaskog.se/morrum/ om det mesta vad det gäller Mörrum. Väldigt lite vatten för årstiden så Flytlina, intermediate eller någon sinktipplina beroende på pool. Små Ullsockar och ett stort tålamod och var beredd på att slita vadarna mest i röven.
 11. Skatbo

  Danielsson F3W 7/10

  Frågan är om du inte skall köra på 15 fot klass 10 istället. Har själv inte fiskat Byske, men av filmer och bilder jag sett så verkar det mer som regel än undantag med ganska djup vadning. Då kan den där extra foten komma väl till pass.
 12. Ja grymt skönt att detta äntligen blir av. Enda farhågan i detta projektet är hur bottnen i ån ovanför kraftverket ser ut. Flera industrier har i åratal släppt helt ofiltrerade restprodukter ifrån ytbehandling rakt ut i ån, längre tillbaks i tiden. Det finns ju en risk att dessa tungmetaller som vilar i bottensedimenten frigörs och förgiftar fisk och djurliv.
 13. Skatbo

  Vilken lina till en loop cross s1 14' klass 9

  Tips på pooler i Mörrumsån, fiska i de pooler som är lediga. Ingen mening att betala 700-800 kr för att sitta och titta på, när vandrande reklampelare lägger sitt 40-kast på samma ställe tvärs över ån med sitt senaste Sage superduperspö. Fast att fisken står 5 meter nedströms på egen strand.
 14. Har bild på löst hängande trekrok med styrslang om det är till någon hjälp Ingemar.
 15. Skatbo

  Finns nya Edg i mobil format

  Undrar med samma sak. När jag kollar på datorn så ser det bra ut på första sidan, när jag sen klickar på någon av trådarna så blir reklamrutorna bara en massa små svarta rutor med kryss på. Väldigt irriterande.
×