Skatbo

Members
 • Antal inlägg

  62
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

Skatbo last won the day on November 22 2016

Skatbo had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

23 Excellent

Om Skatbo

 • Placering
  Member

Information

 • Kön
  Male
 • Bostadsort
  Blekinge

Senaste Profil Besökare

391 profilvisningar
 1. mörrum

  Det låga vattenflödet är nog en bidragande orsak, sen börjar nog resultatet av fiskdöden som pågått sen 4-5 år tillbaka slå igenom. Lägg därtill förpremiären som pågått sedan 2013 när det förmodligen trampas sönder en heldel romkorn. Ån har alldeles för hårt fisketryck, hade behövt stängas för allt fiske minst 5 år för att fiskarna ska ha en chans att återhämta sig. Detta kommer ju tyvärr aldrig hända när det nu för tiden enbart handlar om pengar, pengar, pengar.
 2. mörrum

  Här hittar du info: http://www.sveaskog.se/morrum/ om det mesta vad det gäller Mörrum. Väldigt lite vatten för årstiden så Flytlina, intermediate eller någon sinktipplina beroende på pool. Små Ullsockar och ett stort tålamod och var beredd på att slita vadarna mest i röven.
 3. Frågan är om du inte skall köra på 15 fot klass 10 istället. Har själv inte fiskat Byske, men av filmer och bilder jag sett så verkar det mer som regel än undantag med ganska djup vadning. Då kan den där extra foten komma väl till pass.
 4. Ja grymt skönt att detta äntligen blir av. Enda farhågan i detta projektet är hur bottnen i ån ovanför kraftverket ser ut. Flera industrier har i åratal släppt helt ofiltrerade restprodukter ifrån ytbehandling rakt ut i ån, längre tillbaks i tiden. Det finns ju en risk att dessa tungmetaller som vilar i bottensedimenten frigörs och förgiftar fisk och djurliv.
 5. Tips på pooler i Mörrumsån, fiska i de pooler som är lediga. Ingen mening att betala 700-800 kr för att sitta och titta på, när vandrande reklampelare lägger sitt 40-kast på samma ställe tvärs över ån med sitt senaste Sage superduperspö. Fast att fisken står 5 meter nedströms på egen strand.
 6. Har bild på löst hängande trekrok med styrslang om det är till någon hjälp Ingemar.
 7. Undrar med samma sak. När jag kollar på datorn så ser det bra ut på första sidan, när jag sen klickar på någon av trådarna så blir reklamrutorna bara en massa små svarta rutor med kryss på. Väldigt irriterande.
 8. De som driver Edge har tyvärr valt att inte stödja Tapatalk i den nya versionen. Så nu får man sitta o scrolla igenom en massa reklam och vara allmänt vilsen. + att medlemmars PM visas på förstasidan.
 9. 99% säker på att det är pool 27, fortfarande en bit upp i ån. Men inte så långt upp som Vittskövle. Sent from my iPhone using Tapatalk
 10. Jag har med haft svårt att hitta weasel, men det finns här ibland. http://www.foxy-tails.co.uk/category-126/FFAW101.html Sent from my iPhone using Tapatalk
 11. Hej jag brukar göra nobody flugor med zonkervinge. Det svåra är och hitta ett skin som är lämpligt för det bara. Sent from my iPhone using Tapatalk
 12. Tror med det handlar om en hemmabunden variant. Sent from my iPhone using Tapatalk
 13. Ser ut som Ulf Sills Beiss fluga finns i 5 olika varianter med olika färg i vingen. http://www.guideline.no/?module=Webshop;action=ProductGroup.publicOpen;pagesize=12;id=482;template=sweWebshop Sent from my iPhone using Tapatalk
 14. Enligt GL ser det ut så här Simms1989