Hoppa till innehåll

laxander

Members
 • Antal inlägg

  538
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

18 Good

Om laxander

 • Placering
  Advanced Member

Information

 • Bostadsort
  G

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  alex_bechet@hotmail.com
 • Telefon
  0768371819

Senaste Profil Besökare

2 698 profilvisningar
 1. laxander

  Nya Loop/Lundhags vadarkängor 43

  Prövade snabbt med mina vadare och det funkar, har själv 43 i skostorlek. Fanns utrymme kvar framtill i skon. Antar att de formas riktigt fint efter foten när man väl kommit i vattnet också
 2. laxander

  Nya Loop/Lundhags vadarkängor 43

  Säljer ett par nya Loop vadarkängor som tillverkades i samarbete med Lundhags. Kvalitetssko som såldes dyrt när den lanserades. Kvalite rakt igenom! Skorna har filtsula och är nya samt oanvända. Pris: 800
 3. laxander

  Patagonia x Danner vadarskor

  Ser intressanta ut men är ytterst skeptisk till att dessa skor kommer hålla en "livstid" som de påstår..
 4. Hej,

  Vad blir priset med frakt?

  Kan du ta Swish?

  Mvh

  Henrik

 5. laxander

  Lamson eller Danielsson?

  Danielsson alla dagar i veckan! Har ägt Lamson/Waterworks rullar och de är ok, men de håller inte samma klass som Danielsson. På Lamson har jag upplevt glappande spolar, vatten som trängt in i bromssystemet, skjutlina som letat sig in mellan spole och rullhus.. Har aldrig haft några problem med Danielssons rullar!
 6. Vad väger rullen? Mvh Peter

 7. laxander

  Korkbroms?

  Jag har haft problem med min Abel till laxfisket. Eftersom korken är ett levande material så expanderar den vid värme och krymper vid kyla. Jag hade en "ported frame" alltså med hål på gaveln, och när du får lite vatten i rullen vid djupvadning eller regn så vips har du en vattenplanande rulle! Dessa rullar funkar säkert jättebra när du fiskar från båt eller flatsen där den inte kommer i direktkontakt med vatten men till laxfiske rekommenderar jag den inte!
 8. laxander

  Fiske i Ätran.

  Haha precis vad jag tänkte skriva! Man ska nog inte lita blint på det mätsystemet ändå.. Det verkar ju onekligen vara missvisande!
 9. laxander

  Fiske i Ätran.

  Hur var fisket i Ätran? Nån som var på plats idag?
 10. laxander

  Nya Simms Freestone skor storlek?

  Fick bli ett par i storlek 11... Håller tummarna att de inte blir för stora
 11. Tänkte inhandla de nya Simms Freestone vadarskorna men undrar lite över storleken.. Har i vanliga fall strl 10 på vadarskor men simms rekommenderar att man går upp en storlek alltså till en 11:a... Kör med ett par skidstrumpor under och är rädd att de blir lite för stora om jag kör en strl 11, vad tror ni?
 12. laxander

  Havsöring Skåne-området

  Tack för tipsen var ligger dessa hak? Söder om Åhus då?
 13. laxander

  Havsöring Skåne-området

  Någon av Skånerävarna som har koll på fisket kring Åhus? Ska dit och fiska mån-fre nästa vecka och hade varit uppskattat om man fick lite att gå på...
 14. laxander

  Fiske i Baja Mexico

  Ska åka och jobba i LA i Mars och tar med mig klass 10an och 12an för att eventuellt åk ner till Baja några dagar. Mars månad är inte toppsäsong men det finns chanser att få stor Kingfish på fluga.. Nån som har erfarenhet av fisket på den mexikanska halvön?
 15. laxander

  GL Lpxe RS v2, rostiga ringar.

  Man får ju vad man betalar för..
×