Hoppa till innehåll

Stefan**

Edgemember+
 • Antal inlägg

  992
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  3

Stefan** last won the day on October 20

Stefan** had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

202 Excellent

Om Stefan**

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1989-06-08

Information

 • Bostadsort
  Strömsund

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  stefa_7n@hotmail.com
 • Telefon
  0000000000

Senaste Profil Besökare

3 655 profilvisningar
 1. Borttagen tråd (Android telefoner)

  Slår ett slag för Oneplus 5. Inte bästa kameran tyvärr men annars väldigt användarvänlig för att vara en Android. Dessutom slipper man 70 förinstallerade appar som man ändå aldrig använder. Man har dessutom en hel del möjligheter att ställa in teman med olika färger osv. En riktigt trevlig telefon för den som tycker om att enbart fota i bra ljus.
 2. Snyggaste kombon spö/rulle

  Ah prata med xps, jag har ingen aning om ålder åliknande på min men jag tror? att dib är gamlare.
 3. Snyggaste kombon spö/rulle

  Prata med xps här på forumet. Han vet allt om dessa rullar meb om det bara är fakta du vill ha så kan jag hjälpa dig. Vad vill du veta? Och ja det är en D.A.M Tack Ismo jag tyckte att den passade alldeles utmärkt i med höstfärgerna på bilden. Dock gillar jag egentligen utseendet på HLS kombon som var på bild mer men enbart ur en estetisk synpunkt. Få slår ett Tom Morgan Rodsmiths på fingrarna.
 4. Snyggaste kombon spö/rulle

  Orvis HLS o Orvis CFO
 5. Hardy Artisan 8'6'' #4

  Du är välkommen hit att testa så förstår du sedan.
 6. Hardy Artisan 8'6'' #4

  Skall tilläggas att jag hade flera LT så jag gick ner i linklass till en 3a på ett Artisan 4a. Även Guideline Experience wf3 var super på det spöt.
 7. Hardy Artisan 8'6'' #4

  Har du testat Shimano Freestone?
 8. Hardy Artisan 8'6'' #4

  Trout LT funkar perfa när jag testade den. Sedan är det väl som vanlig en fråga om tycke och smak. Jag föll inte för de spöet men då är jag ganska konstig också och annorlunda.. Jag skulle satsa på en lite lättare lina iallafall.
 9. Snyggaste kombon spö/rulle

  Eller denna kanske?
 10. Att välja rätt klinga för rätt behov

  Klass 6 av typ märket Fenwick har du hur många olika modeller å längder som helst av begagnade till vrakpriser på Ebay tillexempel. Att kasta plaskfritt handlar om teknik. Du lär väl dessutom inte direkt behöva en klumplina till ditt fiske. Köp en DT lina å testa nån 676 alt 680 av nån Fenwickmodell för typ under 1000lappen på Ebay. Alt en klass 5a å där gäller samma sak fast det finns fler roliga leverantörer av dom. Chris Barclay tex, Ijuin eller Kabuto. McFarland eller varför inte en James Green eller FH Paddock.. Mvh Stefan
 11. Klassiska kolfiberspön

  Om du har vägarna förbi Strömsundstrakten VAK är det bara att säga till så får du prova mitt.
 12. Orvis Helios 3 kontra Helios 2 ?

  Jag litar endast på mina egna preferenser om vad jag tycker om och inte. Det kan skilja sig emellan stort. Fiskar dock bara med mjukare spön så ett F skulle kunna vara intressant men jag tror att ett Orvis H3F fortfarande är för styvt för min smak.
 13. Lina till T&T Heirloom

  Jag skulle testat en 404 DT alt WF4 om jag vore du. Riktigt fina linor. Kan annars rekomendera Barrios linor alt en fin Silkeslina om du vill lägga lite mera pengar på en.
 14. Snyggaste kombon spö/rulle

  Rätt så fin kombo. Chris Barclay 64P + Orvis CFO Limited.
 15. Sy egen ryggsäck av vadare

  Mkt snyggt!
×