Hoppa till innehåll

Stefan**

Edgemember+
 • Antal inlägg

  974
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  2

Stefan** last won the day on September 19 2015

Stefan** had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

180 Excellent

Om Stefan**

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1989-06-08

Information

 • Kön
 • Bostadsort
  Strömsund

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  stefa_7n@hotmail.com
 • Telefon
  0000000000

Senaste Profil Besökare

3 473 profilvisningar
 1. Ett Powell är ett Powell. Testa en ganska lättklassad lina i 5 eller en tung 4. Jag har själv inte det där spöt men hade gärna haft det här hemma.
 2. Chris Barclay 64p

  Hej säljer av ett spö som mest bara står (det gör iofs alla mina spön just nu men).. Iallafall så behöver jag pengar, ska borra bergvärme så lite extraslantar är aldrig fel.. Ett Chris Barclay 64P, 6'4" klass #4 till salu. Inte mycket använt alls utan mest legat i spötuben. Aktionen är Semi-Parabolisk som är riktigt djup och fin. För mer info samt bilder så kan ni PMa. Priset är 3000kr inkl frakt. Spöt i mycket fint skick!
 3. Rio Windcutter sökes.

  Jo den har jag span på. Vill dock ha reserver. Bästa hade varit att köpt upp 5 i varje linklass så har man haft linor för detta liv iaf.. Dock så har jag inte gjort det (än).
 4. Rio Windcutter sökes.

  Hej söker fluglinor av märke Rio och modellen Windcutter. Wf 3, 4 och 5 sökes. Har flera linor, rullar och ev något spö att byta mot om du har flera av dessa linor liggandes. Söker endast linor i bra skick. Söker även ev. en GL Experience Wf3 också Mvh Stefan
 5. Västgård Game Fair

  Funderar på att åka jag med. Va på Jämtland förra året så man må väl åka på Västis denna gång.
 6. Danielsson till vision glassic

  Jag skulle satsat på en Original i typ storlek Nymph W å sen kapa runninglinen på den lina du ska använda om det bara är korta kast som gäller. Jag brukar dela mina DTlinor i mitten när jag bara ska köra korta kast åxå sparar jag ena tills den andra är utsliten. Funkar dock inte med klumplinor.. Tips på lina så skulle jag testat en GL Experience i wf4 Mvh Stefan
 7. Nils Kulle

  Jag skulle satsat på en Hardy F.
 8. Kasta med vänster som högerhänt

  Kasta med vänster är ju inga problem, därimot höger
 9. Få ställa till med nå liknande jag åxå
 10. Haha är det så man gör för att bli ivägskickad på fisketur av sambon? -Men åk å fiska med dig karljävel!
 11. Beror helt på vad det är för kvinna man har. Jag själv är ute nån gång ibland när regeringen tillåter. Jag måste dock tillämpa dom stora ledsna hundögonen. Vår dotter är nu 10mån. Jag tror att det inte är så uppskattat om barnet är en månad dock. Men man får såklart deala. Hon ska ju också ha ut nått av att du får hålla på med ditt intresse.
 12. Räddaren i nöden

  Såg trevlig ut. Modell?
 13. Vad har ni för spö arsenal hemma?

  Scott F 7'0" #3 -3 C.Barclay 64p 6'4" #4 -4 Orvis HLS One Ounce 7'0" #4 -2 Winston Stalker 8'0" #4 -3 Powell Scandinavia 9'0" #3/4 -2 Powell Silver Creek 8'2" #4/5 -2 T.L Johnson Retro 8'0" #5 -2
 14. Glasfiber

  Ok Visions har jag faktiskt inte testat om jag ska vara ärlig. I klass 4 så är de finaste glasspöna jag testat Epic 480 (dock mjuk buttdel men med en hel del ryggrad ändå. Riktigt trevligt) Ett Sage SFL som var riktigt riktigt trevlig, dock är dessa väldigt ovanliga att hitta. Samt T&T Heirloom. Dock finns det väldigt olika klass 4 spön i glasfiber. Jag älskar semiparabolisk aktion tex. Mjuk topp och butt med lite styvare mellandel.
 15. Glasfiber

  Själv har jag testat ett gäng spön.(läs vääldigt många) Jag skulle rekomendera att du först testar ett glasfiberspö innan du köper ett. Vart har du tänkt använda spöt? Åar, bäckar å strömmar eller sjö/kust?
×