Hoppa till innehåll

ironmaik

Members
 • Antal inlägg

  9
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

1 Neutral

Om ironmaik

 • Placering
  Newbie
 • Födelsedag 1963-09-22

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Upplands Väsby
 • Intressen
  fiske jakt bushcraft alpinodling

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  maikf6309@hotmail.com
 • Telefon
  0705619920

Senaste Profil Besökare

335 profilvisningar
 1. ironmaik

  Blåst, eller..................

  Jag kollade att jag mailat till rätt adress och att jag slog rätt mobilnummer, vilket jag hade gjort, utan resultat. På ratsit så finns samma mobilnummer angett. Att jag är en godtrogen idiot kanske jag får lida för den här gången, men jag har svårt att tro att man lurar någon för 800- Det ligger lite för långt bort i min värld, så jag tror (hoppas) att det finns en naturlig förklaring. Om så är fallet så kommer jag självklart att skriva det här.
 2. ironmaik

  Blåst, eller..................

  Det här sättet?? Vet inte om du läst vad jag skrev, men jag har skrivit till honom här, jag har mailat hans uppgivna privata mail, och nu efterlyser jag, om han har någon fiskekompis här som känner honom och som vet om det har hänt honom något. Om du menar att jag nämner hans namn så vet jag inte hur jag ska få tag i någon ev. kompis utan att göra det? Det enda sättet som jag inte "tagit upp det med den det berör" är via telefon. Om man använder detta forum för att sälja en sak så är det väl i första hand här som man ska kunna kommunicera med säljaren? Jag tycker inte att jag ska vara tvungen att jaga folk på sin mobil för att komma i kontakt med dom. Nu har jag dessutom försökt med att få tag på honom per telefon vilket visade sig vara lika framgångsrikt som dom andra försöken.
 3. ironmaik

  Blåst, eller..................

  Jag har varit med om lite för många "grejor" för att hetsa upp mig för ingenting, men jag tänkte att han kanske har nån kompis här på forumet, och som känner honom, och som vet om det ev. har hänt något? Att ringa honom känns inget vidare, jag är lite försynt av mig, så det blir väl sista alternativet om det inte händer nåt innan. Jag har kollat upp på nätet men kan inte hitta något uppseendeväckande. Kan någon annan använda hans alias kanske?
 4. Jag svarade på en annons på säljes och blev erbjuden fri frakt, om jag slog till samma dag, 12 januari. Jag har inte swish så jag satte in pengarna på ett konto på Sparbanken Nord/Swedbank, och vill att han skulle höra av sig så fort han hade pengarna på kontot. Sen har jag inte hört ett ljud! Han svarar inte på forumet här och inte på sitt privata mail som han har uppgett. Jag har kollat med min bank och pengarna har satts in på det konto som han uppgett. Banksekretessen gör att varken jag eller min bank får reda på vem som har detta konto. Jag vill inte göra någon polisanmälan, men till saken hör också att strax innan jul hade jag inbrott i förrådet och dom snodde alla min spön 12 st varav 7 flugspön så man var ju så där lagom sugen på nåt nytt skit. Fick en 5:e del av nyvärdet från Folksam så det blir till att starta om med delvis begagnat. Han kan så klart blivit sjuk eller råkat ut för något, det vet ju inte jag, men om någon känner denna person så vore jag tacksam om jag fick reda på det. Han heter Kristoffer Sehlström alias March Brown här på forumet.
 5. Hej

  Jag väntar fortfarande på att få veta om du fått pengarna-

  Har kollat med Nordea och pengarna har gått in på det kontot som du uppgett. 

  Jag vet ju inte om det har hänt något som gjort att du inte hört av dig men om du fått pengarna så vill jag gärna att du betalar tillbaka dom så köper jag spöet i butik istället. Jag vill ogärna dra igång någon polisanmälan för 800- men om jag måste så kommer jag att göra det-

  mvh Mikke alias ironmaik

 6. Hej

  Jag väntar fortfarande på att få veta om du fått pengarna-

  Har kollat med Nordea och pengarna har gått in på det kontot som du uppgett. 

  Jag vet ju inte om det har hänt något som gjort att du inte hört av dig men om du fått pengarna så vill jag gärna att du betalar tillbaka dom så köper jag spöet i butik istället. Jag vill ogärna dra igång någon polisanmälan för 800- men om jag måste så kommer jag att göra det-

  mvh Mikke alias ironmaik

 7. Hej

  Jag undrar om pengarna kommit  fram eller?

  mvh Mikke

 8. Tjena

  Är det modellen som dom kallar "competition"? Fick min hela spöarsenal stulen innan jul-inbrott i källaren.

  Bl. a mitt tjecknymfspö Hanak Comp.Champ. som jag oftast fiskade med. Tror du detta skulle funka för detta fiske? Lobbar inga blytyngder utan små nattsländelarvimitationer o likn. i 'min' lilla harrå på landet.                                             Fick bara 20% av värdet från Folksam så det blir att "börja" om med spöinköpen.

  mvh Mikke

  1. March Brown

   March Brown

   Det är competition. Fint spö, men står lite i skymundan. Har ett Marryat Tactical som jag använder till allt. 

   Fint spö till riktigt vettiga pengar. 

   Mvh Kristoffer

 9. Hej 

  Köper gärna ryggan om den är kvar?

  mvh. Mikke Ferneklint

  Maria Krantzons väg 20e

  19456 Upplands Väsby

   

  1. Visa tidigare kommentarer   %s mer
  2. ironmaik

   ironmaik

   Tjena Danne

   Jag väntar på pengar fr sjukkassan som är lika pålitliga som vanligt........

   Jag har inte ångrat mig, men måste vänta på pengarna. 

   Begär inte att du ska hålla på den om nån annan är spekulant men om den är kvar när pengarna anländer så återkommer jag.

   mvh Mikke

   p

  3. lilleman

   lilleman

   Hej, vill du ha den kan jag hålla den tills du får pengar. Är inga problem

   //Danne

  4. ironmaik

   ironmaik

   Hej igen

   Har du kvar ryggan?

   mvh Mikke

 10. Hej Christer

  Vill köpa Nomadjackan om den är en "normal"  Large. Jag tror Visionjackorna är för små?

  Vad blir frakten till mig?

  Mikke Ferneklint

  Maria Krantzonsväg 20e

  19456 Upplands Väsby

   

  1. Visa tidigare kommentarer   %s mer
  2. ironmaik

   ironmaik

   Nä, jag kör basic inbetalning på konto

  3. Christer trout

   Christer trout

   Hej!

   Jag har nu postat jackan. Frakten gick på 56 kr så du kan sätta in 156 kr på mitt bankkonto i Swedbank. 

   Clearingnr 8424-4

   Kontonr 144 125 691-2

   Hoppas du blir nöjd med jackan.

   Hälsningar Christer Jansson

    

  4. ironmaik

   ironmaik

   Hej Christer

   Satte in 156- på ditt konto

   Kolla att dom hamnade rätt.

   Det gick inte första gången men vid andra försöket gick pengarna iväg

   mvh Mikke

 11. ironmaik

  Stockholmare till Gysinge/Tyttbo

  Tack! Ett alternativ mindre då.
 12. ironmaik

  Stockholmare till Gysinge/Tyttbo

  Någon som var i Gysinge i helgen (eller Hedströmmen)? Funderar på en resa dit imorgon, (möjligen till Hedströmmen), aldrig varit vid någon av dessa. Fri några dar med svår abstinens på flugfiske. Är det gott om plats där på helgerna eller måste man vara där en vardag för att inte armbåga sig fram? Är det fortfarande fullt kvot med fiskare på helgerna i Hedströmmen (20 kort?), är det gott om fiskeplatser i alla fall eller är det vardagar där också som gäller? Fiskade i Rörsjön i fredags men det känns inte som något riktigt fiske? Nån som har varit i Örsjön nyligen, bättre där?
 13. ironmaik

  Spöråd Tjecknymfing

  Tack för svaren Köpte ett Hanak Competition 4 in 1 på tradera Kunde dock inte testa detta, då fluglinan inte fick plats på min no name rulle! Hade ett nytt okastat spö på landet, ett 4 delat Ron Thompson 9 fot 5 lina, så jag kunde testa själva metoden. Blev rena succen. Tyckte det var för junkit med 3 flugor, hade ingen jignymf så jag fick botten ibland, så jag körde med bara en fluga vilket funkade bra. Fiskade i "mitt hemmavatten" i Jämtland, en ström som jag har ett 20tal meter att gå till, har fiskat där för längesen, men bara fått någon enstaka harr av storlek på torrfluga, en öring, och dessutom fanns det gott om id då. Metoden funkade kanon, jag tappade räkningen på antalet hugg o landade harrar. Sparade 2 st, retur på resten, 4st vägde mellan 8hg o 1 kg och denna å är ganska liten, kan bara drömma om hur fisket var innan man förstörde med flottrensning och t.o.m. muddring. Fick tom 4 st på vår gamla badplats! Metoden verkar vara hypereffektiv, är det därför den är så omdiskuterad?? Jag fiskade med en fluga och normallång tafs och utan nappindikatorer, bara för att förtydliga Åker upp om en vecka igen, ska då testa i fler strömmar i närheten, om inte det blir dags för danicakläckning för då blir det torrt igen! mvh Mikke
 14. ironmaik

  Spöråd Tjecknymfing

  Hej Har varit borta från flugfisket i över 15 år men blivit sugen igen och funderar nu på att skaffa utrustning till det något omdiskuterade czechnymffisket. Har en gammal 10 fotare för 6-7ans lina vilket känns lite grovt. Har också en mjuk 9fotare för 4-5ans och en B&W 7fot #5 som känns för kort Inget av dessa känns lämplig för detta fiske så jag tänkte köpa nytt. Vill ej lägga ut så stora pengar på inköp och vill därför ha råd om 2 spön för en rimlig penning som jag surfat mig till. Det är : Guidline Exceed 10Fot #3/4 och Sierra HM+ 10fot #4. Jag fattar ju att man får mindre spö än dom dyrare modellerna men hur är kvalitet och lämplighet på dessa 2? Har också kollat på 2 spön från Fiskeflugor.se som heter Ultraseries Beta och Ceta men dessa är jag mer osäker på. Guidline och Sierra verkar ju vara pålitligare och mera långlivade märken. mvh. Mikke d e
×