Hoppa till innehåll

mcuz

Edgemember
 • Antal inlägg

  307
 • Blev medlem

 • Senast besökta

 • Days Won

  1

mcuz last won the day on February 16 2015

mcuz had the most liked content!

Gemenskaps Rykte

52 Excellent

Om mcuz

 • Placering
  Advanced Member
 • Födelsedag 1982-01-25

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Farsta

Kontakta medlemmen

Senaste Profil Besökare

1 234 profilvisningar
 1. mcuz

  OneFly

  Då vart kapitel 3 och 4 här.
 2. mcuz

  OneFly

  Tackar och bugar @Jonas. Nästa film dyker upp/ner nästa måndag. Såg länkarna. Vi har bytt från Vimeo's betaltjänst till Youtube och då tre jag några filmer försvann. Ska sätta mig och uppdatera länkarna ikväll.
 3. mcuz

  OneFly

  Två tjommar åkte till andra sidan jorden för att dricka öl och skrämma öring. Två saker vi är bra på. Första delen.
 4. mcuz

  OneFly

  Vi behövde lite tid ifrån filmandet för att hitta tillbaka till själva flugfisket och livsnjuteriet. Så vi tog två sabbatsår. Men råkade hitta lite bortglömt material på min gamla potatis till mobil (så ursäkta kvalitén) från en tur till Lappland 2017. Det här hade vi egentligen aldrig tänkt dela med oss utav. Jo en sak till, vi kommer från och med nu bara lägga upp nytt material på Youtube. Så om ni inte har något bättre för er så följ oss på https://www.youtube.com/channel/UCd1zXOSrbXjhxmAqZARteLA
 5. mcuz

  OneFly

  Efter många misslyckade projekt, misslyckade i den meningen att väder eller svårt fiske resulterade i allt för vagt filmmaterial för att vi skulle vilja släppa något nytt, så har vi valt att skapa ett för oss nytt koncept. Låt oss presentera OneFly Petite Merde. Kort och gott korta skitfilmer utan större eftertanke.
 6. mcuz

  Jazz & Fly Fishing

  Så vackert, så vackert
 7. mcuz

  Solcellsladdare

  Någon anledning att den behöver solceller? Finns ju kralliga powerbanks som klarar att ladda nallen ett antal gånger och till betydligt bättre pris.
 8. mcuz

  Uppdatering av forumets mjukvara!

  Mig veterligen så har det blivit ett ramaskri och gazillioner skrik om bojkott varje gång FB har släppt en UI uppdatering. Sen går inte FB att jämföra med en normal sajt. Deras serverkapacitet och databashantering är löjligt stor. Ett vanligt webbhotell kan aldrig ge samma kraft. Så tusen vs miljoner spelar ingen roll där. Det som gör Tapatalk snabbare är väll egentligen att den är en app så grafiken inte behöver laddas. Dock så borde en modern bräda nyttja caching hyfsat för att snabba på den biten när man väl besökt sidan en gång. Men tycker inte mobilsidan är så seg. Klockade den till 1.68 sekunder och då va DOMContent 781 ms. Nu använder jag inte Tapatalk längre då jag personligen tyckte att den sög senast jag testade. Men det är en personlig referens och hör egentligen inte hit.
 9. Upplever inte mobilsidan som seg på nått sätt. Dessutom är det väll bara en responsiv version av desktop -versionen av forumet, dvs samma CSS(er)?
 10. "värdelöst" är ett ytterst generellt ord. Kanske skulle vara lite konstruktivare att förklara _vad_ som man tycker är så värdelöst?
 11. mcuz

  Era kanaler på youtube

  Vackert och verkligen inte en film man mår bra av att titta på när man sitter instängd på kontoret Men lite ojämn ljudvolym kanske?
 12. Här finns en del matnyttigt om hur man kan få ner vikten på packningen. http://www.fjaderlatt.se
 13. Att vandra med för mycket vikt är aldrig roligt. En stor säck gör att man packar med sig saker som man egentligen inte behöver. Numera så jagar jag gram för att minimera vikt. Finns det lättare tält? lättar sovsäck, behöver jag ens sovsäck? lättar liggunderlag? osv osv. Kör själv med en 75l och tycker den räcker mer än nog.
 14. Va länge förgrymmad över att min största gädda va tagen på gubbatrolling med wobbler. Slet och slet med att förflytta PB't till en gädda fångad med flugspö. Va redigt skönt när det lyckades. Sen har jag fått min största öring på streamer, vilket även det förgrymmad mig.
 15. Finns många PB'n. Min absolut bästa fisk någonsin va en vildöring i Dalsland som jag fick på torrt förra sommaren. Även om jag har växt upp i Dalsland så trodde jag inte att vild öring fanns i rinnande vatten i området. Det va först efter ett löst rykte som en tokig planering började. Bara att packa och bege mig från min nytt nya hem i Sthlm till skogarna i väst. Där i ett liiiitet vatten som mer påminde om Baileys än om Gin simmade den. Sen har man ju PB'n på torrt i liten ström, torrt i större ström, torrt i sjö, nymf i liten ström, nymf i större ström, nymf i sjö, streamer i.... osv osv. Öring, Harr, Gädda, Abborre... Just nu kämpar jag för 50+ på vakande fisk i ström.
×