Hoppa till innehåll

Jeffe

Members
 • Antal inlägg

  20
 • Blev medlem

 • Senast besökta

Gemenskaps Rykte

0 Neutral

Om Jeffe

 • Placering
  Member
 • Födelsedag 1997-04-23

Information

 • Kön
  Man
 • Bostadsort
  Falkenberg

Kontakta medlemmen

 • E-mail
  jeppe_dojja@hotmail.com
 • Telefon
  0760198650

Senaste Profil Besökare

519 profilvisningar
 1. Har 2 powertaper  int/sj1 o sjunk 2/3 11 meter o

  35-36 gram. 200:- paketpris. Plus lite frakt.

  Janne

 2. Jeffe

  Vårflugor för lax och havsöring.

  Jag får ta på mig detta, blev sen med flugorna, fick förhinder. Ber som mest om ursäkt.
 3. Jeffe

  Vårflugor för lax och havsöring.

  När vill du ha flugorna som senast?
 4. Jeffe

  Vårflugor för lax och havsöring.

  Hänger på jag med!
 5. Jeffe

  En liten varning för Owner trekrok

  Har samma erfarenheter utav owners tubkrok strl 8, den må vara vass men mjuk. Har mycket bättre erfarenhet utav 2kroners krokar. och då får du 6st krokar till priset utav 1 owner! Sen är billiga kroken är lite grövre men den går å andra sidan att slipa till en jävla massa gånger.
 6. Jeffe

  flugfiske ullared

  Högvadsån är trevlig iallafall om du kan ta dig till Nydala kvarn strax utanför Köinge. Dock rätt lite vatten nu. Annars så har du Ätran nere i Falkenberg, och en del sjöar runt omkring där du kan fiska efter gädda.
 7. Jeffe

  Fiske i Ätran.

  Det stämmer det att laxen simmar snabbt igenom Falkenberg efter öppnandet av forsen, både på gått och ont. https://www.youtube.com/watch?v=O1thzKfKhxY#t=1899 31 minuter i filmen förklarar Olle Calles att fisken tidigare hade svårt för att ta sig upp i laxtrappan och därmed simmade runt nedanför kraftverket. Just den laxen som de följer i filmen tog det 11 dagar innan denna tog sig förbi kraftverket. Detta var tydligen en relativt snabb fisk. Jävligt trist för oss "vanliga" fiskare. Tror att det främst kommer att drabba de som står på laxbron och fiskar med räka.
 8. Jeffe

  Viskan

  Har aldrig fiskat i viskan, och tänkte eventuellt ta mig dit imorgon, är det värt det? Det kanske är dåligt uppdaterat på hemsidan, eller har det inte fångats någon lax ännu?
 9. Jeffe

  Att äta bäcköring

  Jag har själv fiskat och tagit hem bäcköring ifrån en bäck i Sydsverige med en jävla massa åkermark i runt om, den smakade bra och enså länge lever jag! Jämfört med fisk ifrån Östersjön tror jag att öringarna innehåller mångt mindre gifter. Finns det inga minimimått så tänker jag på om jag blir mätt på fisken? (jag tar hellre en lite större fisk än 3st små.)
 10. Jeffe

  Fiske i Ätran.

  Jo visst menar jag det, ändrat nu
 11. Jeffe

  Fiske i Ätran.

  Höger är antal uppvandrade fiskar, mitten nervanadrande och den till höger är netto.
 12. Jeffe

  Fiske i Ätran.

  http://webari.fvt.se/herting/ ny webbkamera I hertingforsen! Tre fiskar har hittills kommit med på bild: en besa, en regnbåge och en lax!
 13. Jeffe

  Haspelspö!

  Så vitt jag vet finns det endast på Beten.nu och såg att de var slutsålda. Men ring eller släng iväg ett mejl till beten.nu och har du tur är dem snart på väg in!
 14. Jeffe

  Haspelspö!

  Vet inte om man brukar kalla det "renodlat" men har hört uttrycket någon gång och tyckte det lät proffsigt Pezon & Michel har jag bara hört gott om, men dock så kan spöt du nämde antagligen vara lite väl klent om det skulle kliva på en gädda.
 15. Jeffe

  Haspelspö!

  Kanske ett Draugen d4? 6fot, 10 - 30gram men kastar även lättare beten och väldigt prisvärt 599kr! Eller är det ett renodlat ul spö du är ute efter?
×